eXTReMe Tracker

torstaina, lokakuuta 06, 2005

Tosimiehet, ne todella kääntää mun pään

Tersson. Kävin tänään ostamassa vaa'an! Nyt voin tehdä jännittäviä tieteellisiä tutkimuksia miten esim. 3 päivän juopotteluputki vaikuttaa elopainoon. Ja kuinka paljon massa voi pudota pahan krapulapäivän aikana. Jihuu! Palaan tuloksiin myöhemmin.

Mutta nyt ajattelin julkistaa TosiMies -ohjeet. Oon tässä jo pitempään tätä asiaa pohtinu ja nyt päätin sitten jakaa tämän syväanalyysini tulokset myös kuulijoiden kanssa. Eli nyt käydään läpi tärkeimmät kohdat, joissa aloitteleva, tai miksei pitempääkin alalla ollut, TosiMies voi haksahtaa.
TosiMies EI:
  • käytä sateenvarjoa. Ei vaikka tulis koko vuoden vesilasti yhtenä patsaana taivaalta. Aina voi mennä puun alle, tai olla vaan välittämättä jostain helvetin tihkusta.
  • vedä perässään rullilla kulkevaa pikkumatkalaukkua. Ei saatana vedä. Kyllä sen veskan jaksaa isomies kantaa. Ja jos ei jaksa, niin sen voi jättää sitten siihen.
  • käytä paitaa, joka jättää vatsanseudun paljaaksi. Ei vaikka olis joku 150cm pitunen ruotsalainen korkeushyppääjä, tai pahoinvoiva 50km kävelijä. Jos ei sopivan kokosta paitaa löydy, niin sitten ollaan vaikka ilman.
  • juo pillillä. Ei drinksuja paarissa, ei mehua äitin luona, ei edes roonaldilla klo 04 vippamukiin vakiona tulevasta pillistä. Jos ei osaa mukista juoda niinkun ihmiset, ni voi palata vaikka päiväkotiin harjottelemaan.
  • juo tsiideriä. Ei minkään valtakunnan vaaleenpunasia trendilonkkuja, tai kesän greizeintä pop-siideriä. TosiMies juo kaliaa. Piste.
  • käytä salilla stepperiä tai reidenloitontajaa. Ei ole edes lähelle näitä mitään asiaa. Reisilihakset sitte vaikka purkista, mutta ei akkojen laitteilla.
Listaanhan voisi tietty muutaman kohdan lisätä, mutta näillä eväin pääsee jo melko pitkälle.

Ainiin! Voi vittu arvatkaapa miten tänään kävi siellä kauppareissulla!? No siis ostin tosiaan ihan kaikkee mitä sieltä puodista löyty, PAITSI KALIAA! Siis mikä helvetti mua vaivaa? Tajusin sen vasta kotona, enkä oo oikei vieläkää tointunu tästä järkytyksestä. Eihän se saatana auta ku lähtee takasi.

2 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Niijja TosiMies ei käytä pyöräilyrikoita eikä -kylpärää eikä violetteja pyöräilylaseja. Jos sen on pakko ajaa pyörällä, nisse sotkee varkuissa ja vaikka laittas pyykkipojat lahkeisiin nii eisevväliä mutta ei niitä naurettavia liskoasuja.

Ja kyä se on siinä ja siinä sen sählymailankin kanssa.

6:47 ip.  
Blogger kispe said...

No eikai TosiMiäs ny mitää pyykkipoikii laita?
Mut toi koko kilpapyöräilyharrastus nyt kuuluukin johonki iha toisee lokerikkoon.. sitä voiskin analysoida joku ehtoo!

7:39 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home