eXTReMe Tracker

maanantaina, syyskuuta 26, 2005

Herkistelyviikko

Hilirimpsis! Noniin taas uusi viikko käsillä ja sunnuntainahan on sitten vuorossa Pirkan Hölkkä. Ja tähän tapahtumaan olenkin valmistautunut ammattimaisin ottein viime aikoina. Vielä tosin on hieman epäselvää, mitä mieltä viime viikolla telottu koipi on asiasta. Olen kuitenkin tosi-urheilijan tavoin tehnyt korvaavia harjoitteita, kuten luovuttanut verta ja juopotellut kuin virtaheppa. Eli vimosen päälle latingissa tässä kaikesta huolimatta ollaan!

Viimeinen herkistelytreeni tapahtuukin torstaina. Silloin harjoitusohjelmaan on merkitty telttaretki tuonne koulun takaparkkiin. Olemme tähän tapahtumaan oikein etukäteen paneutuneet ja tuolla onkin par'aikaa herkkuviinit porisemassa. Joku huuhaa-purskuttelija on kuulemma sanonu, että viini paranee vanhetessaan. Paskanvitut. Mitä nuorempi, sen parempi. Meillä ei mäskit ehdi edes pulloon, kun ne lapotaan pöntöstä suoraan mukiin. Perjantaiksi onkin luvattu vauhtikakkaa sitten oikein reilummalla kauhalla.

Voisin myös tässä sporttiteemassa esitellä jälleen erään urheilijaryhmän. Tällä kertaa parrasvaloihin pääsevät Suomen maan intellektuellit, eli kiekkoilijat. Tämän alan osaajat tunnistaa helposti sekä edestä, että takaa. Kiekkoilijoiden pakarathan on vuosien jäänpolkeminen muovannut suorakaiteen muotoisiksi (ei paha toim.huom.). Edestäpäin tunnistaminen sujuu vielä helpommin, odota vain kun mestari avaa suunsa. Oonkin tässä ihmetelly et minkä helvetin takia kiekkoilijat käyttää kypärää? Etulegot niiltä puuttuu joka tapauksessa, silmäkulmassa on arvet ja minkään sortin vahinkoa ei kävis, vaikka se kiekko paljaaseen takaraivoon kopsahtaiskin.
Olin aikoinani urheilulukiossa ja siellähän näitä ydinfyysikoita oli oikein enemmänkin. Näistä sitten osa oli mukana kun Suomi voitti jotkut lasten luistelukilpailut ja oli kyllä aika siinäjatässä että sällit mahtu enää ovista kulkemaan sen jälkeen. Se nyt oli yks saatanan sama et puolet niistä ei osannu lukea ja loput laskea kolmeen. Onneks nää nuuskamuikkuset osaa sirklata takaperin, ni voidaan porukalla aina vapun aikoihin olla niistä ylpeitä.
Eikun vaan kaikki lehtereille. Jyppi voittaa!