eXTReMe Tracker

tiistaina, syyskuuta 27, 2005

Opiskelun riemua

Tsau. Tänään hoidin salilla käynnin kätevästi istumalla aamulla 5min verkkahousut jalassa tässä koneen äärellä. Helppoa ja nopeaa. Sitten vitutti tarpeeks ja otin hyvin ansaitun suihkun.
Sen sijaan opiskelurintamalla olen tänään ottanut melkoisia harppauksia. Sovin pitäväni viikonpäästä seminaariesityksen Norjassa vääntämästäni harkkatyöstä. No muuten vallan mahtavaa, mutta kun tuos aloin lueskella tätä kyseistä selkkaria, niin totesin etten ymmärrä siitä enää hevonpersettä. Anteeks mutta mihin helvettiin kaikki suurella vaivalla aikoinaan hankittu tieto katoaa lantusta? No, onhan täs toki viikko aikaa opetella uusi kieli ja aloittaa nollatasosta aiheeseen tutustuminen. Aloitan tietty vasta telttapileitten jälkeen, koska siellähän resetoidaan muisti joka tapauksessa.

Lisäksi olen tässä uskomattomassa tarmon puuskassani alkanut herätellä kuolleista erästä muutaman tovin seissyttä harkkatyötä. Tämä työ oli tarkoitus saada palautettua ennen kesäkuuta, mut justhan se kuu vasta tuos vaihtu. Mutta perkele kun niitä hyvin aloitettuja töitä tuolla hyllyssä tarpeeks kauan hautoo, ni eikö ne nyt vois jotenkin kypsyä siellä valmiiks. Et jos on sitten dediksestä myöhässä sanotaan vaikka puolivuotta, niin sillonhan se voitas katsoa hyväksytyks, jos on kuitenkin kerenny vähän alottaa. Lapsellista vaatia et KAIKKI osais tehdä niitä vittumaisimpia tehtäviä, kun osalle riittäis ne helpommatkin.

Niijjaa olin oikei luennollakin tänään. Siellä esiteltiin erilaisia maanrakennuskoneita ja oi mahtavaa! Nehän on aivan silkkaa parhaimmuutta! Semmosen 500 tonnia painavan dumpperin ohjaksiin kun pääsis ni tulis varmasti spermaa! Voi miettikää. Miten mikään ajoneuvo voi painaa niin paljon? Nissanihan painaa varmaan 80 kg. Hiemanko olis hurmio semmosella kaahata, keulia ja polttaa nakkia! Tai edes pöristää 10km/h jossain louhoksella.

Käväsin myös toisella luennolla, mut siellä oli vähä eri meininki. Siellä istu halli täys jotai torspoja, jotka näpsytteli läppäreitään. Voi vittu eikö niitä muistiinpanoja voi enää tehä kynällä? Tai perinteisellä lähimuistilla? Ja oikeesti ne jamekset kuitenki pelas jotai ammuankkaa-peliä ja vonkas teinipannuja kissin tsätissä.