eXTReMe Tracker

keskiviikkona, syyskuuta 28, 2005

Kauneus ja terveys

Joo salilla tuli taas kävästyä. Väkee oli kun Saipan pelissä ja saikin kaikenaikaa olla valmiina matrix-väistöihin, et osuuko se puntti silmään, vai huitaseeko tuo yks helvetin hullu tolla kepillä mua kohta munuaisiin. Vaikka olis kuinka täyttä, ni onko se saatana pakko aina tulla vinkumaan niitä toisen käyttämiä vehkeitä keskenkaiken? Ja sit kun sitä myöntyy, että no ota ny sitte, ni sit menee puoli tuntia että saat ne takasi. Jos minä, a.k.a. neiti Kärsivällisyys, pystyn odottelee vuoroani, ni on se kumma kun ei nää puolet elämästään salilla viettävät kykene siihe. Ja vittu, sen nyt vielä ymmärrän et joittenkin on pakko pullistella kahestaan kaverin kans, mutta että koko kaveriremmi pitää sit ottaa mukaan ja siellä vallata joku korneri koko päiväks ja kahmia puolet salin painoista ja peittää peilit ja olla tiellä. Saatana. Kyllä tuo salilla käyminen on mukavaa.

Mutta nyt voisin kertoa päivän kohokohdasta. Mentiin sitten pahaa-aavistamatta ilmottautumaan johonkin helvetin kauneudenhoitosessioon, kun kerran ilmasiks sai. Ajatus oli että siellä sais botoxia suoraan suoneen ja jotain nuoruuskermaa, jolla lähtis rypyt peeniksen varrestakin. Noh, siellä oli sitten vastassa vallan innostunut mies. Siis MIES. Muutaman kerran piti kyllä huulta purra siinä kuorintamaskit naamas, kun tää mister Miesten Mies kerto kuinka hän ite tykkää käyttää sitä syväkuormittavaa hohtovoidetta, mitä astronautitkin käyttää ja setänsäkin on kokeillu sitä kilpikonnan kiveksistä jauhettua uutetta kaljuunsa. Voi kusta :)
No lopuksi tietty olis sit ollu mahdollisuus tilata näitä kaikkia erinomaisia salvoja, kestoedulliseen 84,60€ hintaan. No ilman muuta.
Niija olisko meillä jotain kavereita, joille tilattas kans? No voi vittu. Mitä helvetin kavereita?

Nojoo, mutta nyt on naamari sit semmosessa helmiäisessä, että luulis huomenna pisteitä senkun ropisevan. Olemme suunnitelleet mäskipöntön aukaisua puolenpäivän tienoilla. Mikä täten kutsuna ilmoitetaan.