eXTReMe Tracker

maanantaina, lokakuuta 03, 2005

Hieman ankeutta ilmassa

Hilirimpsis! Olinkin tuossa hieman talviunilla. Perkele kun ihminen ehdi nukkua viikonloppuna, kun pitää olla juovuksissa ja törttöillä pitkin seutuja. Eilisiltana piti sitten oikei koittaa ryhdistyä ja kehitellä jonkun sortin huikaiseva slaidshöy tän aamuseen seminaariin. Hyvinhän se män, yleisönä oli mm. laitoksen sihteeri ja siivooja. Ja palkinnoksi ansioituneesta esityksestä siellä sitten tarjottiin dippatyötä Torniossa. Hoh.. joo onhan se mukava että musta noin kynsinhampain pidetään kiinni täällä Hervuudissa.

Satuin tuos vilkasemaan että paljonkos ne mun lainat onkaan taas myöhässä kirjastosta, ni voi paska siellä se vaan velkasaldo kertyy. Mut mikä pahinta, joku saatanan juntti on menny ja varannu yhen mun lainoista. Että mun pitää se oikeesti viedä huomenna takas. Mitä helvettiä joku viittii varailla kirjoja ittelleen, kun siellon vittusoikoon hyllyt täys muitaki kirjoja, eikö ne ny riitä?

Nyt kun se Pirkan hölkkä aie meni reisille, niin oon tässä pohtinu jotain seuraavaa haastetta johon voisin taas alkaa yhtä ammattimaisesti tähtäämään. Ehdotuksia otetaan vastaan.
Tänään ei oikein luista, meen takas sikiöasentoon.

3 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

pirkanhiihtoa tai finlandiahiihtoa voisit alkaa seuraavaksi treenailla:)

10:22 ap.  
Blogger kispe said...

Nojuu, moon niitä miettiny. Mutten ehkä oo maisemis sit talvella.
Kiitti vaan viNkistä

5:37 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Milj000napilkkiin tietty!

Reenaaminenkin on yhtä kivaa kuin jäiden polttelu. Istut jakkaralla, ootat että perse jäätyy, vaihdat paikkaa, kairaat reiän, kiroilet tylsää kairaa, laitat laastarin haavaan jonka sait kairasta, vaihdat pilkin, laitat toisen laastarin pistoon, jonka sait koukusta, istut jakkaralle, ootat että perse jäätyy jne. Tätä jatketaan kunnes laastarit loppuu tai perse jäätyy kiinni jakkaraan.

Ei vaiskaan, pilkkiminen on kivaa, sukset jalkaan ja jäälle.

10:55 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home