eXTReMe Tracker

sunnuntaina, syyskuuta 25, 2005

Isolla Kirkolla

Noniin terve. Lopettakaa se äfviitosen paukuttelu, oon tullu takasin! Olin oikein tuolla Isolla Kirkolla viikonloppuilemassa ja lieneekin taas matkaraportin paikka.
Ensimmäinen merkintä lokikirjaan tehtiin Tikkurilassa, jossa oli tarjolla elävää musiikkia. Tää keikkapaikka olikin oikei elämys. Tuli kyllä niin ala-asteen diskot mieleen kun sinne sisään astui (päksteitsin puolelta tietenkin, kuten oikean pändärin kuuluukin). Paikka oli kun joku saatanan jumppasali, korirenkaat ja hernepussit vaan puuttu. Siellä ne 2000-luvulla syntyneet pändärin alut istu lattialla lavan edessä, varaamassa aitiopaikkoja tietty. Onneks sieltä löyty puffetti ni sain sinne mennä juomaan kaliaa. No juu ja sitten siellä orkesterit soitti, esimerkiks semmonen kun Roihu, joka oli mainio. Ja esimerkiks semmonen kun Bloodpit, joka oli aivan saatanan huono. (Kävin muuten siellä bäkkärillä vessassa ja siellä olikin tän jälkimmäisen orkesterin meikkisessiot meneillään. Ja voi sun saatana! Siellä oli enemmän meikkipurnukkaa, sifonkihuivia ja hiuksenmuotoilutuotetta kun sitimarketin kemikaaliosastolla!)
Musiikkitapahtuman jälkeen siirryimme niinsanottuun Ytimeen, eli Helsingin keskipisteeseen. Ja tässä vaiheessa tilanne alkoi tuttuun tapaan riistäytyä hallinnasta. Lauantai aamuna heräsinkin sitten kätevästi kello yksi alastomana jostain saatanan vaatekomerosta suht komian miehen vierestä. Ei paskempaa.

Lauantai jatkui siitä mihin edellisilta oli todennäköisesti päättynyt, eli kalian juonnilla. Kävimme Pasilassa katsomassa jossain kerrostalon sisäpihalla kun jälleen kerran soitto soi. Tässä tapahtumassa ei saanut juoda kaliaa, mutta sen sijaan popparit + kuuma mehu irtosi hintaan 1€ (ja olis ollu jässärikortilla vain 0,50€!). Voi koomisuus. Kävimme myös aistikkaassa seurusteluravintolassa nimeltä Rumpali. Tässä paikassa tapasimme tyylikkäitä ja kauniita Alan Ihmisiä.
Jossain vaiheessa siirryimme Kallioon ja tavoitteena oli käydä jokaisessa Kallion baarissa. Sääntönä oli 1 kalia/paikka. No tästä sitten sai lipsua tarvittaessa. Taktiikka toimi: muutuimme melkoisen hauskoiksi, naiset kauniiksi ja raha menetti merkityksensä. Tilanne olisi ehkä voinut jälleen kerran lipsahtaa otteesta, mutta valitettavasti illan keskivaiheilla eräs joukkueen tähtipelaajista vaipui ns. talviuneen. Ravintelin toimihenkilö kävi sitten ilmoittamassa kohteliaasti, että tuolla ulkona olis nyt tilaa jos meitä kiinnostais sinne siirtyä. Jostain syystä päätimme jättää sen Ytimen tällä kertaa väliin. Aamulla oli hiven päänsärkyä ilmassa, sekä ilmeisesti joku näätä oli käyny sontimassa suuhun.

Annan viikonlopulle 4 matkailupistettä. Nyt menen raapimaan karstat ruumiistani tuonne suihkun puolelle. Kuulemiin!

3 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

No heihei neiti kesäheinä, oot päk. Onko otettujen kalioiden määrällä mitään yhteyttä syntyneiden kiriootusvihreiden määrään? Veikkaan yhtälöä y = 8000*e^x + z*10^4, jossa x = kalioiden määrä ja z = sormen paksuuskerroin.

Nimimerkki Ens lauantaina silikoonit! Jeshhh!

11:52 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Juuri kun tulin kaapista, menitkin puolestasi itse vaatekomeroon. Ei kuulostanut paskemmalta - kuten ei muukaan matkakuvaus. Mutta palkinto varmaan edellisestä kisasta vielä lunastetaan, kunhan elvyt matkastasi...

12:12 ap.  
Blogger kispe said...

Noniin neiti Teknillinen Mekaniikka, kiitos kaavasta. Tämän kuvaajan lakipiste jäi valitettavasti saavuttamatta. Jatkan harjoittelua.

Ja herra Anonymous, nyt tiedän kuinka helpottunut olo tulee, kun pääsee viimein ulos kaapista. Palkinto se jo täällä odottelee voittajaa!

12:23 ap.  

Lähetä kommentti

<< Home