eXTReMe Tracker

torstaina, syyskuuta 22, 2005

Perus-negatiivisuutta

Nonii, taas on ollu päivä aikaa analysoida messukansaa ja siellähän tosiaan käy jos minkä näköstä torspoa esittelemässä taitojaan. Ajattelinkin nyt tehdä oikei MessuTorspo-inventaarion.
Luokka A) Tietäjät. Nämä henkilöt tulevat messuille tietämään. Ja he tietävätkin kaiken. Aivan sama vaikka olisit itte keksiny ja ominkäsin vielä koonnu sen esittelemäs tuotteen, ni kyllä Tietäjä tietää siitä vielä paljo enemmä ja tulee toki sen myös kertomaan. Kerrottuaan kaiken, tämä kyseinen älynvälkky siirtyy seuraavalle osastolle tietämään vielä enemmän.
Luokka B) Emmätietäjät. Edellisen vastakohta. Nää ihmiset ei näytä tietävän yhtään mistään yhtään mitään. Ne tulee ja kyselee että jaa mikäs firma tää on ja mikäs tää tavara muuten o? Nämä B-luokan kansalaiset eivät myöskään tiedä yhtään mikä niitä vois kiinnostaa, tai mitä ne mahdollisesti tarvii.
Luokka C) Turistit. Tulevat messuille kun ilmaseksi pääsivät. Päivän teema on syödä joka firman karkkeja, ilmotella kuulumisia ja jauhaa jonninjoutavaa paskaa ei-yhtään-mistään mahdollisimman monen töissä olevan kanssa. Eivät taatusti kotiinpäästyään muista minkä alan messuilla tuli oltua.

Noniin, voisin vielä samaan hengenvetoon jakaa viikon Kuivuus -palkinnon. Haluaisin ojentaa sen valloille päässeelle Blogi-kyselylle.
Anteeks mutta voiko enää mitään kuivempaa olla? Täähän pärjää kiinnostavuudessa melkei jollekki yläasteen historiankokeelle. Ketä helvettiä nyt kiinnostaa mitä mieltä minä, tai toi naapurin Seija on blogeista?

Lopuksi voisin esitellä uuden ja samalla syksyn trendikkäimmän urheilulajin. Unohtakaa se saatanan sauvakävely! Sisähiihto on saapunut! Tässä lajissa ei pieni lumituisku, tai voiteluvirheet haittaa. Lisä mielenkiintoa lajiin saa esim. porukkalenkeillä. Muistakaa kuitenkin elintärkeä nestetankkaus!
Kuulemiin.

Ainiin! PS. Ajattelin yllättää kaikki ja viettää joku kerta semmosta Positiivisuus-päivää ja kirjottaa tänne ainostaan kaikesta mahtavuudesta ja huikeudesta. Mutta hetki vielä, ei perus Vastarannan Kispeltä nyt ihan suoriltaan tuommosta tule.

5 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Ollaan muuten joskus vietetty oikeen porukalla tollasta positiivisuus-päivää. Helvetin huono idea. Jokainen "positiivinen" kommentti tulee hirveen sarkasmin sävyttämänä ja siihen seuraava laittaa paremmaks, niin sehän alko olla ihan suoraa vittuilua positiivisuuden nimissä. Ja helvetin huonolla idealla tarkoitin tietty et tosi hauskaa, näin niinku idean hengessä.

7:39 ip.  
Blogger kispe said...

Jes! Kiitos tiedosta. Ei se auta kun pyrkiä siis yltiö-positiivisuuteen.

7:56 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Mo! Kuulin et oot tulossa tsadiin. Pidä kivaa.

12:32 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

blogilistalta löysin tämän ja tulin kurkkimaan. ja näemmä meillä ilmeisesti on sama syntymäpäivä ja -vuosi. :D
jatkossakin ajattelin blogiasi kurkkia.

11:06 ip.  
Blogger kispe said...

Oho! Mainiota! Mun mielestä kaikille jotka on syntyny toukokuun toinen, pitäs antaa joku mitali.

12:29 ap.  

Lähetä kommentti

<< Home