eXTReMe Tracker

tiistaina, lokakuuta 04, 2005

Luokkaretkelle!

Terve!
Johan taas innostuttiin ja varattiin meirän joukkueen pakollinen pikkujoulu-luokkaretki. Mennään oikein purjehtimaan aavan meren vastarannalle ja kentis jopa kävästään ottamassa perinteiset bussen-till-slussen kuvat. Tästähän voi samalla laajentaa kuulijamatkan, eli kaikki muutkin mukaan vaan. Taxfreestä ei kuulemma lopu viina kesken ja meressäkin palju vettä.

Tajusin tuossa äske, että meillähä o ensviikolla jo tenttiviikko, eli suomeksi syysloma! Perkele kun sen pari kolme kertaa ehtiny käydä luennolla, ni heti on puoli syksyä takana. Varmaa kohta tulee jo lumetkin. Mut jos tällä tahdilla edetään, ni ei sitä kovin montaa kertaa tarvi silmiä ummistaa kun on jo kesä taas. Sit voi taas juoda ulkona kaliaa ja retkeillä lemmenviltin kans pitkin maakuntia!

Ainiin tein tänään taas erään havainnon tuolla Tapsantorilla: kaupassa on tärkeää pysyä liikkeessä kokoajan. Siellä on selkeesti semmonen rytmi jota on seurattava, muuten jää tallotuksi. Jäin siinä jotain haaveilemaan maitohyllyn liepeille, missä kuitenkin oli suht palio tilaa kulkea, eikä ees mikää ruuhka-aika. Ni saatana joka puolelta tunki kokoaika väkee. Kerkesin askeleen väistää vasurii ni heti joku saatanan törppö ängeksimässä ja ristiaskel-hyppy oikeaan ni meinaa jo olla kolari jonkun kärrykuskin kans. En tiedä pitäskö tästä nyt sitten ottaa oikein opikseen, en tiiä.

Haluisin vielä ilmoittaa että joku saatanan rosmo on särkeny meidän hissin peilin! Miten helvetissä mää nyt harjottelen poseerauksia ja mallaan tukkaa? Ei siellä oo ku liimanauhat seinäs ja sirpaletta lattialla jo kolmatta päivää. Perkele! Uus peili taloon ku olis jo!