eXTReMe Tracker

keskiviikkona, lokakuuta 05, 2005

Kaikki on heikunkeikun

Moro, tänään ajattelin paneutua taas yhden urheilulajin pariin. Annetaampa nyt vuoro ihmiskunnan kilpamuikuille, eli uimareille. Uimarit ovat melko erikoinen ihmisrodun lahko. Ilmeisesti niiltä poistetaan jotkut jänteet olkapäistä heti kun uimamaisterimerkit on uikkareihin ommeltu. Eihän kukaan normaali ihminen pysty veivaamaan käsiä takakautta ympäri sillei, et kämmenten etäisyys toisistaan on jatkuvasti alle 10 senttiä. Toinen tekijä mikä tän porukan erottaa perusjampoista on yli-inhimillinen kyky uida selkää veden alla. Voi haloo! Siinähän menee vettä nenään ja sehän on iha karseeta. Epäilen et niillä on oikeesti sinitarraa rööreissään.
Uimarisällit on muuten ainoa ryhmä joka voi esiintyä biitsillä speedoissa näyttämättä äärimmäisen koomiselta. Sen karvattomaksi ajellun ja silmäämiellyttävän yläkropan kyllä tunnistaa kaukaakin. Uimareissa ei muuten mitään vikaa ookkaan, mut se on kyllä iha perseestä että uimahallissa niitten kilpakauhojien radoille on aivan turha tämmösen hylkeen mennä molskimaan, vaikka reenien alkuun olisi vielä tunti. Se vesi vissiin menee sit jotenki vinoon, eikä ennätyksiä synny. Enkä mää ees kuse sinne!

Tänään näin lehestä että EU määrää että Suomessa on oltava 1000 sutta. Voi nyt saatana. Mihin helvettiin ne nyt laitetaan? Siellä jossai Itä-Suomessa ne pari sataa sutta jo syö koirat ja lampaat. Olishan se tietty komiaa et tuolla Hervuudin metsässäki ulvois semmonen satapäinen susilauma, mut kyllä se varmaan herra Komissaariakin vituttas jos susi veis penskat ja sienikorit. Hyvähän se on saatana sieltä jostai toiselta puolen planeettaa alkaa tietämään, että montako eläintä me nyt tarvitaan mihinki.

Lopuksi haluaisin kertoa tarinan pankista nimeltä Nordea. Tämä laitoshan mainostaa itseään yhteis-pohjoismaisena ja tästä voi itsekullekin tulla mielikuva, että raha siirtyisi Pohjoismaasta toiseen kätevästi ja halvalla tämän puljun avulla. No minä sitten menin ja avasin tilin sekä Suomen, että Norjan Nordeaan, kun Norjaan piti melko suuria summia siirrellä muutaman kerran. No rahat kun saapuivat viimein Norjan tililleni niin mitäsvittua! Suomen tililtä oli veloitettu tän siirretyn summan lisäksi 29,70€! No minä sitten yhteyttä ottamaan, että mitäsvitunpeliä tää tämmönen on. Niin sieltä tuli vastaus "vastaanottajan tiedot olivat puuttelliset, tämän aiheuttamasta lisätyöstä veloitamme plaaplaa.."
Voi tsiisus kraist! Olinkin kirjoittanu vastaanottajatietoihin vaan nimen, osoitteen, tilinumeron, pankin osoitteen, IBAN-koodin, sekä norjalaisen henkilötunnukseni. Mitä helvettiä sinne vielä pitäs kirjottaa? Kuppikoko ja Ameriikan presidentin puhelinnumero? Saatanan saatana. Arvatkaa käytänkö tän firman palveluja enää?
Niija sit kun vielä purnasin lisää, niin seuraava vastaus oli että olin laittanu täpän "lähettäjä maksaa kaikki kulut" -ruutuun. No kukas vittu ne sitten maksaa jos en minä? Ei osunu silmään se "joku random maksaa kaikki kulut" -ruutu.
Näi o, nyt kahveelle.

7 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

yli-inhimillinen kyky uida selkää veden alla. Voi haloo! Siinähän menee vettä nenään ja sehän on iha karseeta.

täh?

4:56 ip.  
Blogger kispe said...

No varmaan menee! Oon koittanu. Ja yritäppä kauhoo maailman ennätystä jos toisella kädellä joutuu pitää nenästä kii..

5:02 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Puhukkosää yhtä tamperetta ku kirjotat?

heli@tuotoi

5:33 ip.  
Blogger kispe said...

Öö...emmä varmaan? Puhun kaunista ja soljuvaa jyväskylää!

8:18 ip.  
Blogger Mikko said...

Et oo ständ-ap -uraa miettiny? Läppä vastaa kuvaa hienosti :D Olis varmaan hyvä shou.

11:09 ap.  
Blogger kispe said...

Hehhoh...se nyt vielä puuttus et joku antas mulle mikrohvoonin :D
Siitä ei tulis kun sanomista.

2:38 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Kyllä se mikki varmaan pysyy pienen harjoittelun jälkeen kädessä. Mutta Mikko on kyllä jäljillä tuossa. Ei varmaan kauaa tarttis skriptiä vääntää kun hyvää matskua on blogi täynnä. Kokeile edes, nauhoita jotain pieniä pätkiä ja näytä lähipiirille. Ilmoittaudun vapaaehtoiseksi arvostelijaksi. =)

P.S. Telkkarista oon nähny sen mikäsennimion Andrei Wikströmin shöystä pieniä pätkiä ja mun mielestä se on surkea. Se W-tyylin tuottajaheebo on paljon parempi ständäri mun mielestä. Krissellä on persoonallinen tyyli joka toimii hänelle, osa tykkää, osa ei. Spidy tykkää. Kispellä on selkeästi ainakin sana hallussa, jos et jaksa itse laittaa shöytä pydeen, niin tällainen matsku menis varmaan kaupaks ständäreille.

Rohkea rotan syö!

11:08 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home