eXTReMe Tracker

lauantaina, lokakuuta 01, 2005

Joukkueen kuulumisia

Noniin. Telttaretkestä ollaan ilmeisesti toivuttu. Eilispäivä menikin sujuvasti sikiöasennnossa ja viimeyönä tarjolla olikin melko jännittävä liskolähetys. En tosin ymmärrä tuota liskotouhua yhen ainokaisen päivän jälkeen. Eikö siihen nyt yleensä olla vaadittu vähintään kahen päivän suoritus alle? Uusia pisteitä ei tietenkään meidän joukkueelle kertynyt, ainoastaan herra Lypsyjakkara sai saatetuksi aiemminkin koitetun tapauksen astmakohtauksen pauloihin.

Eräs joukkueemme luottopuolustajista lähti sitten Tallinnaan kauneushoitoon. Siellä se varmaan ohrahauteet silmillä tilaa ittelleen samantein silikoonit ja uuden nenän. Tässä sitä sitten ootellaan et muistaako se edes tuoda retkiviinaa tuliaisena, vai meneeks loputki eestin kröönit bonjovi-legoihin ja uusiin valkosiin tolppakorkkareihin.

Harmi etten heränny aamulla tarpeeks aikaseen. Tänää olis ollu tarjolla reissu Lahteen Rahka ja Kanamessuille. Siellä kaikki pullistelusta ja kireistä pakaroista kiinnostuneet kokoontuu vaihtamaan viimesimpiä penkkituloksia ja protskupirtelöreseptejä. Lisäks ohjelmassa on Paksuin Haba 2005 -kisa ja Nokkelin Jätkä -kiertopalkinnon ojentaminen ansioituneelle.

Mutta, sporttiteemassa kun ollan niin mun täytyy nyt aiheuttaa pettymys niille kuulijoille, jotka on pistäneet omaisuutensa likoon mun Pirkan Hölkkä voiton puolesta. Ei tosta koivesta oo nyt juoksukaveriks. Perkeleenvittu. Sen sijaan minusta on juopottelukaveriks, että eikun vapaaehtoset ilmottautumaan taas!

2 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Jesh, ny on isot. Ja potoksia kaikki paikat täynnä. Terkkuja!!!

10:36 ap.  
Blogger kispe said...

Jes! Ilman D-kuppiahan naista ei voi edes sanoa naiseks.

2:20 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home