eXTReMe Tracker

perjantaina, lokakuuta 07, 2005

är-aa-pee-uu-äl-aa!

Huh...heräsin viimein talviunelta. Johan oltiinkin taas eilen juovukses. Lystikästä taisi olla ja sillä hikalla mikä mulla oli kotiin tullessa, olis varmasti lohjennut Suomen edustuspaikka johonkin Pohjoismaisiin hikkamittelöihin. Aika yllättävää etten oo tainnu täällä kokkailla yöllä mitään, siitähän usein jää melko paljastavia johtolankoja, kuten seittemänkerroksinen leipä, josta on haukattu yks pala. Tai sitten tyyliin koko jääkaapin sisältö on unohtunu pöydälle ja lautasia joka puolella. Oon tässä arvuutellu että josko sitä kohta jo rohkenis jotain varovasti syödä ja saada sitten päivän siitä käyntiin.

Ihminenhän viettää suuren osan hereilläoloajasta joko seisten tai istuen. Haluaisin kuitenkin antaa muillekin asennoille niiden ansaitseman huomion. Ja nyt voisinkin listata ihmiskunnan parhaat asennot. Laitetaas nyt vaikka top 3.
3. Lusikka
Tää kisaili tiukasti kylkiasennon kanssa, mutta menkööt nyt tässä krapulassa tuommosen läheisyys-lällystelyn puolelle. Lusikassa on kiva joskus maata ja toimii myös ahtaissa tiloissa. Ongelmana tässä asennossa on se takanaolevan alin käsi. Se ei sovi mihinkään rakoon niin, ettei jossai välissä syntyis kuolio. Ainoa käypä ratkaisu onkin purra se käsivarsi poikki.
2. Lähetyssaarnaaja
Ei ole tämän lisääntymisasennon voittanutta. Joidenkin mielestä väsynyt, mutta empiiristen tutkimusteni perusteella ylivoimaisesti paras. Ja veikkaan että suurin osa ihmisistä alottaa sukupuolielämään tutustumisensa juurikin tässä startti-asennossa.
1. Sikiö
Tässä asennossa se elämä lähtee liikkeelle ja tässä asennossa minä haluan myös elämäni päättää. Krapulan vietossa täysin lyömätön, sopii myös iloihin ja suruihin. Ylivoimainen asentokisailun voittaja jo aikojen alusta saakka, tälle asennolle voitaisiin luovuttaa vaikka rauhan noobeli.

Huomasitteko? Selvisin koko tarinan läpi ilman yhtäainutta kirosanaa! Voi mahtavaa.
Otan vahingon takas vaikka heti huomenna.

6 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

PERKELE!

9:19 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

PERKELE!

9:19 ip.  
Blogger kispe said...

Jaahas, sieltä tultiin paikkaamaan tilannetta. jesjes. Onneks kuulijat pitää tän plokin kielellisestä tasosta huolen.
Mutta mua ette saa tänään yllytettyä kiroomisen tielle! :)

10:36 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Kerron sulle nyt muutamia tärkeitä ykköskaljan hyviä puolia tavalliseen verrattuna:

a) maksaa vaan 50 senttii pullo

b) maistuu melkeen samalta

c) siit ei tuu känniin ja ei tuu hölmöiltyy

d) siit ei tuu krapulaa

suosittelee lämpimästi : Milja
Tipaton vuosi täynnä, vedetäänkö perseet

12:37 ap.  
Blogger kispe said...

Voi Milja.. VEDETÄÄN!

10:37 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

Oot niin oikeassa tuosta lusikasta. Onneks miehet on niitä, jotka ottaa kainaloon, niin ei oo mun käsi joka menee kuolioon.

8:25 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home