eXTReMe Tracker

tiistaina, syyskuuta 20, 2005

Pelimiesten elämää

Verenluovutushan on tämmöstä oikein vimosen päälle hyväntekeväisyyttä, mutta tämäkin auttaminen on tehty niin helvetin vaikeaksi etenkin sinkuille ja homoille. Eilen käytiin luovuttamassa ja heti sai yks pelimies hylsyn. Siellähän pitää ensin täyttää semmonen kuponki jossa kuulustellaan elintapoja ja karsitaan surutta kaikki jonkun sortin elämän omaavat sinkut pois. Ja ne kysymyksethän on aika tulkinnanvarasia, otetaas nyt pari esimerkkiä. "Onko sinulla ollut uusi seksipartneri viimeisen 3 kuukauden aikana?". No lasketaanko vanhat pisteet tässä tapauksessa uusiksi, jos niitä on koittanut jo viime talvena ekan kerran? Entäs "Oletko koskaan saanut maksua seksistä?". No siis eikai se sälli nyt olis maksanu sitä taksia aamulla jos en olis antanu sille?
Tästä innostuneena ajattelinkin tehdä muistilistan nyt myös miespuolisille lukijoilleni. Tätä ohjeistusta noudattamalla pärjäät markkinoilla ja kissat senkun pyörii nilkoissa. 1) Älä myönnä mitään.

Tuossa lenkillä ollessa sattui keskellä suota silmään semmonen hyväkuntonen miesten tanssikenkä. Mitä helvettiä se siellä teki? Kun nyt on tätä nykyajan menoa lehdistä seurannu, niin kyllähän se eka ajatus oli että pitääkö tässä ny alkaa oikei kurkkia, että löytyykö sieltä mättäiden takaa päitä ja jalkoja kanssa. No myönnetään, en todellakaan viitsinyt kurkistella. Siellähän ne säilyy.
Kaikkihan on myös varmaan joskus kokeneet tilanteen, jossa saapuu risteykseen ja on hieman epäselvää pitäisikö sitä ottaa se oikea vai vasen valinta. No tähän pätee eräs luonnon peruslaki: se on aivan yks hailee kumman valitset, se on joka tapauksessa AINA väärä. En siis meinannu että noin olis käyny tuolla suon liepeillä, tuli nyt vaan mieleen.

Joku harvinaisen nokkela kissa oli sitten jo mennyt ilmottautumaan lehteen, että oli vieny poikuuden siltä BigBrother harjapäältä. Ja kuulemma oli ollu "melkosta sähellystä". Voi sentään.
No tästäpä laitammekin haun pystyyn. Ja nyt etsitäänkin sitten todellista peluria, eli sälliä joka on Ekalla Kerralla ehtiny pistellä takaapäin. Se se on nimittäin Tosimies! Ja ilmottautua voi tuttuun tapaan tuonne kommentti-lokeroon.

6 Comments:

Blogger kispe said...

hehee kukaa ei uskalla ilmottautuu =)
saa tänne muutaki kirjotella niingo..

9:20 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Olen tässä koko illan jahkaillut ja nyt tulen kaapista: Pistelin todellakin eka kerran takaapäin, koska silloinen hoitoni ei ollut kummoisenkaan näköinen ja hänen hengityksensäkin haisi kuin moottoripyöräilijän hanska. Tästä on nyt kulunut kaksi viikkoa.

Nyt olen purkautunut. Jopa helpotti!

12:15 ap.  
Blogger kispe said...

MAHTAVAA! Jihuu! :)

8:54 ap.  
Blogger kispe said...

Mä oon kyllä niin ilahtunu tästä anonyymin kaapista astumisesta, etten tiedä miten päi oisin! :D
Otahan yhteyttä tänne toimitukseen, niin lähetän sulle jonkun palkinnon! :)

11:17 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

En päässyt eilen vastailemaan, koska yritin toteuttaa tämän pakkomielteeni uudelleen - siinä kuitenkaan nyt onnistumatta. Onkohan lupaamasi palkinto mahdollisesti Kispen nimikirjoituksella varustettu froteepyyhe ja muki (niitäkin toki tällä toimialalla tarvitaan)? Vai jotakin muuta? :-P

Entä toimituksen osoite, josta voin sen käydä lunastamassa?

5:36 ip.  
Blogger kispe said...

Anteeks mutta eihän Ekaa Kertaa voi enää koskaan ottaa uusiks. Toki tätä mopoilijan hanskaa voi ajaa sitten niin paljon kun maistuu.
Palkinto on tietty salaisuus, mutta sen voi lunastaa lähettämällä yhteystiedon juuri avattuun päivystys-osoitteeseen
kisperi@suomi24.fi

6:39 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home