eXTReMe Tracker

maanantaina, syyskuuta 19, 2005

Kirijotusvih-re

Jokainen uusi viikko pitää alottaa ihastelulla että kunto se senkun nousee kohisten ja tossu liikahtaa nimittäin aivan toiseen malliin kun ennen. Vielä 2 viikkoo aikaa tuhota tää huippuvire. Jatkan herkistelyä.

Mutta voi saatana että rasittaa kun nykyää joka paikassa näkee ettei ihmiset osaa kirjottaa. Kyllä mä nyt jotenkuten ymmärrän että karvakäsipitsaan voi valita jauhulihaa ja tippurisekotusta, mutta että ihan supisuomalaiset liimailee jotain saatanan laminoituja SULE OVI -kylttejä niin on se yks perkele. Spaarissa oli tuos ykspäivä tarjolla työrejuustoa ja Kekkosentiellä Halpahalliin on kyltin mukaan ENÄÄN 600m! Ihan terveisiä vaan sinnekin: en oo tulossa! Jos minäkin suomenkielen C:n papereilla huomaan jatkuvasti kirjoitusvirheitä joka puolella, niin millanenkohan tuskientaival joka päiväinen elämä on äikän opelle? (ja ihan turha muuten kenenkään alkaa siellä sitten viilailemaan, koska minun oikeinkirjotuksessahan ei oo mitään huomauttamista).

Tästä tulikin mieleen suosikkini Saunalahti. Sieltä se aina lasku kerran kuussa tömpsähtää postiin, tosin usein pienellä viivellä. Osoitteena kun mulla on suht mielenkiintonen 33720 Tampere NORWAY. No ei se mitään, mukavaa että täällä vuonoilla kelpaa eurot!
Aika monia saunalahtelaisia on pistäny vituttamaan televinlandin orava-mainokset. Tän puljun parasta tarjontaa lieneekin mainos jossa kauhistellaan että ovatko kansalaiset vallan kyllästyneet mielivaltaisiin puhelinlaskuihinsa!!?? Niin siis harvemminhan ne laskut perustuu siihen että paljonko sitä on tullu pimputeltua ja läheteltyä tärkeitä mielipiteitä iltapäivän tsätteihin. Siis EI, vaan monellehan on joku isomman luokan paska-aivo arpomassa sitä laskun loppusummaa. Mun puolesta kaikki nuo kauhistelijat voi avata telefinlandinsa vaikka jo tänään.

Eilisillan kotimaisesta viihteestä nyt voisi vielä todeta jotain, mutta emminä viitti!

1 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Hehe, et ole ainoa joka on Saunalahden laskuista valittanut. Olen (onneksi) kilpailevalla operaattorilla töissä ja kollegani sattui olemaan aiemmin juuri Sauniksen laskutuksessa hommissa. Tuli kahvitunnilla (siis tunnin kahvit) juttua nuista eri firmoista ja hän kehoitti välttämään Saunista loppuun asti. Sanoi että siellä tosiaankin on sellainen arpamasiina, jolla arvotaan 10% asiakkaiden laskut joka kuukausi. Ovat pirulaiset laskeneet että suurin osa ei jaksa valittaa koska pelkäävät että menettävät sen jokaöisen "soita toiseen 044-555-123X alkuiseen nroon puoleen hintaan klo 03-04" -edun. On ne ovelia.

6:39 ap.  

Lähetä kommentti

<< Home