eXTReMe Tracker

torstaina, syyskuuta 15, 2005

Poliisi ajaa sinisellä autolla!

Nonii viimein saatiin nuo poliisikoulun hakijamäärät nousuun. Innokkaiden kokelaiden tieltä on raivattu näitä entisiä nipottavia ja muutenkin melko lapsellisia kynnyksiä, et pitäs niinku olla yli 150 senttinen ja jaksaa juosta pari sataa metriä alle tuntiin. Onneks nykyään ei enää oo niin justiinsa vaikkei näekkään ilman laseja omaa kättään, tai osaa kirjottaa, kunhan saadaan tarpeeks siniasuisia tskentlemännejä turvaamaan lainkuuliaisten kansalaisten elinympäristöt. Poliiseja tarvitaankin lisää etenkin Jyväskylän kävelykadulle nappaamaan niitä todellisia kansakunnan vihollinen numero ykkösiä, eli polkupyöräilijöitä. Ja sit voitas perustaa oikein oma Ilman Käsiä -yksikkö joka jäljittäis näitä kerrassaan rosmopäälliköitä, eli autossa puhelimeen puhuvia. Et eihän se nyt ei mitää haittaa jos joku saatanan kravattikaula kahmii salkkuihinsa sen seittemän tsiljardia ja muuttaa kookossaarille, turha niitä rosvoja niin kaukaa lähtee edes hakemaan kun lähempääki löytyy nii paljo!

Voisin myös kertoa mitkä vaikeudet ovat estäneet mun pääsyn poliisiopistoon. Minulla on todettu vakava vasen-oikea syndrooma. Sekä lisäksi hieman lievempi, terapian avulla hallinnassa pysyvä, kermaviili-maitorahka syndrooma. Taudin kuvaan kuuluu, etten pysty mitenkään erottamaan tositilanteissa kumpi on kumpi.
Inssiä varten sain KELAlta 2€ avustusta, jolla ostin tussin ja kirjotin kämmenselkiin O ja V. Varmistin asian tietty vielä äitiltä.
Jälkimmäinen syndrooma vaivaa etenkin juhlavalmisteluissa. Yritä nyt sitten tehdä jotai saatanan dippiä kun joutuu kaupassa seisomaan sen puolituntia ja miettimään että kumpikohan se oli mitä piti ostaa. Onko ne nyt perkele pakko laittaa täsmälleen samannäkösiin purkkeihin ja vielä vierekkäin sinne hyllyyn?

3 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

*repeil* :D mistä sulla tätä läppää riittää? :)

-J

10:12 ap.  
Blogger kispe said...

tsei tsei!

10:08 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

sonja.moi..moi.(UU)

3:59 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home