eXTReMe Tracker

keskiviikkona, syyskuuta 14, 2005

Kuntoilu-urheilua

Hii-Å-Håi!
Tässä vaiheessa kesäähän moni havahtuu että mikäs saatana kun ei se vimosen päälle trimmattu pötsi mahukkaan enää housuihin. Kesän mittainen intensiivinen Kalianjuonnin jatkokurssi on selkeesti tuottanu tulosta! Nyt nimittäin on se aika, kun tavallisen kuntoilijan on aivan turha koittaa mahtua salille, tai lenkkipolulle. Siellä ne kunnon sumopainijat nyt veivaa ja hikoaa kun viimestäpäivää. Mutta malttakaa vaan, ei ne kauaa jaksa. Ajattelinkin tässä kuntoiluteemassa tehdä pienen lajiesittelyn ja tällä kertaa tutustutaan lajiin jossa kulmakunnan kovimmankin starban katu-uskottavuus säilyy, eli salibandyyn.

Tärkeintähän on, kuten minkä tahansa lajin aloittamisessa, että ensmäisenä hankitaan oikeat varusteet. Ja äläpä karkaa, materiaalivalinnat onkin tämän lajin A ja O.
Alotetaas siitä tärkeimmästä, eli puuhelmistä. Ilman niitä jäät varmasti penkille. Näitä helyjä voit hankkia kaikista hyvin varustelluista alan liikkeistä, kuten Bronx ja Mikmäk. Kandee ostaa useemman värisiä, et sopii sit pelipaitaan vierasmatseissakin.
Seuraavana ostetaan pari rullaa valkoista urheiluteippiä. On tärkeä suojata ne 5 euron timangikorut ja muut korvahelistimet kiivaan pelin tuoksinnalta. Ja se nyt on ihan sama vaikkei niitä korviksia oliskaan, teippiä vaan!
Jos rahaa vielä jäi niin osta nyt ihmeessä joku mailakin. Ostoksia varmasti helpottaa tieto, et näissä on ihan selkee sääntö: mitä pitempi nimi, sen parempi maila. Eli sillä Karhu Kingillä et taatusti tee niin montaa maalia kun Exel Razorblade Warior Boost FX Master 3:lla. Ja tää mailan malli on tärkeetä kirjata myös pelaajatietoihin, heti siihen oman nimen ja äitin puhelinnumeron perään.
Ja jos sitten joskus meinaat vallan reeneihin lähteä, ni muista että ne ei oo kun torspot jotka kantaa sitä mailaa kädessä. Jokainen arvonsa tunteva pelimies sujauttaa mailansa tietenkin mailakassiin. Sitä kehtaakin sitten jo kanniskella mukanaan kaduilla ja kaupassa.
Eikun harrastamaan!

2 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

voi kispe sultahan jäi melkeinpä tärkeimmät salipändääjien assessoriessit eli hikipannat. Mitä enemmän niin sitä kovemmat lämärit ja kovempi duudsi. Vähintäänkin otsaan, ranteisiin, hauikseen ja pohkeeseen. Pienellä mielikuvituksella keksii heloposti lisää.

8:07 ip.  
Blogger kispe said...

Ai saatana! Tää on tosi. Unohtakaa ne mailaostokset!

9:20 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home