eXTReMe Tracker

sunnuntaina, syyskuuta 11, 2005

Kalpeanaama


Mielestäni eilen jo etukäteen sanoin että sen sotkemisen ja perintölasien särkemisen vois jokainen hoitaa kotonansa ennen tänne tulemista, mutta eihä sitte vissii kaikki lukenu ohjeita. Nojuu kestit on pidetty ja meillä kävi oikein ihka oikea gootti syömässä viinapaukkuja eilen!
Samassa kalpeanaamaisten teemassa Kreivi Krapulakin tuli poikkeamaan heti sitten aamusti. Sehän juhlapaikkana olemisessa on kuitenki positiivista, et jääkaapista löytyy aina vieraiden lantrinkien loppuja ja niitä voi sitten käyttää oman olonsa kohentamiseen. Tosin tietty vois myös käydä suihkussa ja pyyhkiä itsensä noihin neljään ylimääräseen pyyhkeeseen ja sitten lähteä reippailemaan johonki nuo kolme uutta reppua seljäs.

Tätä sunnuntai-olotiloista jalointa on jälleen vietelty perinteisen kaavan ja menyyn mukaisesti. Onneks sunnuntaina tulee aina parhautta telkkarista, niinkun äsken KATUHAUKKA! Oujee mikä ohjelma! Siellä se vaan kaahas pitkin seiniä ja autiota hiekkarantaa ja mopo lähti melkoseen loikkaan takaa-ajossa ihan tasasella kadulla! Olispa kawatsagessakin vakiona sinko siinä starttinapin vieressä. Sen verran voisin kuitenkin antaa palautetta että Herra Katuhaukka vois laittaa sen kypärän remmin kiinni, ni ei heti tipahda se kuula päästä, kun eka kerran kellahtaa hiekalle.

Sitten kaipaisin vähän yleisön apua. Kun eilen tuolla kaupassa valkkasin tarjoiltavia kääretorttujen ja Pirkka-hashispullien seasta, niin siellä näin lootan jossa luki "kanapee". Mitä helvettiä ne oikein on? Mulle ei oo koskaan oikein auennu se nimi. Onkse niinkun sama kun Kaisakoo ja Anttitee? Jotain kiemuroita siinä kuvassa näytti olevan, mut missä se kana on?

Voisin tähän loppuun kertoa että todellakin kävis seksi just nyt. Että jos joku varteenotettava kokelas sattuu olemaan jossain tässä kulmilla ni tänne vaan. Ja tuo ny vaikka joku lätty vielä mukanas. Kinkkuu ja ananasta!

7 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

HAHAHAHAHAHAHAAAAAAA

2:53 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

katos jos johonki niistä repuista olis jääny mies. krapulaseksi on parasta.

3:42 ip.  
Blogger kispe said...

hyvä gootti! :)

3:58 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

löytykö pornnoo?

12:03 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

mua alkaa jo nyppii noi sunnuntai-olot...kyllähän pizza, töllö ja seksi kävis, mutta kun laatta lentää ja piätä jollottaa..*vielki jälkivapinat*

tää on hyvä logi

3:08 ip.  
Blogger kispe said...

Ei kukaan tullut eilen auttamaan. Voi kyynel :(

4:27 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Mikä ihme siinä on että krapulassa panettaa? Tätä on kysytty maan johtavalta alkoholitutkijalta, ja arvatkaa mikä oli vastaus? No se että kun on kauheassa humalassa yrittäny panna jotain pakoputkea, niin ei olekaan seissyt ja on jäänyt rojut pussiin. No voi helvetin helvetti! Eikö se alkoholitutkija ole ikinä saanu känniseksiä ja huomannu että aamulla panettaa vieläkin??? Ja vielä kahta kauheammin jos on joku vastakkaisen sukupuolen edustaja siinä vieressä kun herää? Voi ihmetys mua kummastuttaa että tollasille hutkijoille maksetaan jotain käsittämättömiä summia siitä että se tutkii kuinka koeputkihiirtä juottamalla sille saadaan maksakirroosi. Ja että kun naisille näytetään miesten kuvia ennen ja jälkeen sikspäkin, niin ihme ja kumma sikspäkin jälkeen ne miehet saa paremmat ulkonäköpisteet ja "antaisin"-kommentit lisääntyy??? Prkl!! Sen nyt ois voinu kuka tahansa baarissa käynyt kertoa: http://www.popartuk.com/humour/beer-helping-ugly-people-have-sex-since-1862-gn0056-poster.asp

Ja miksi se vaikuttaa molempiin sukupuoli(elimi)in? Siihen ei osannut vastata arvoisa alkoholihutkijakaan. Sillä ei siis ollut mitään havaintoa. Oikeasti tämähän johtuu siitä, että kaikki aistit ovat herkistyneet krapulassa. Olettehan huomanneet: kaikki kovat äänet ovat tosi inhoja, kaikki hajut tuntuvat tavallista voimakkaammilta jne. Ja missä meillä on eniten tuntoherkkiä soluja? No siellä. Ja siellä päin. Käypä esim. vapauttamassa kunnon kankkus-python luontoon, niin sehän on jo sinällään parempi kuin kehnompi köyriminen. Tämä ei kuitenkaan vedä vertoja aktille itselleen. Jos et ole kankkus-seksiä koskaan saanut, niin eikun sitkeästi baariin joka ilta vonkaamaan kunnes olet.

Voi onomatopoetiikka.

P.S. Seksi mainittu.

P.P.S. Kispe: ensi kerralla suurempi varoaika tuohon... ilmoita esim. pari päivää etukäteen että milloin sopii tulla, ja saat potkia rumimpia ovelta viikon

4:48 ap.  

Lähetä kommentti

<< Home