eXTReMe Tracker

lauantaina, syyskuuta 10, 2005

Juhlapäivä


Terve! Tänään on sitten juhlapäivä. Tänään nimittäin vietämme aistikkaasti sisustetun asuntoni tupareita. Juhlan kunniaksi olen oikein siivonnut täällä! Että jos jollain on sellanen olo että tänään pitää sotkea, ni voitteko sotkustella ihan sitten siellä kotonanne ennen tänne tulemista.

Imurointi on muuten yks vihonviimene. Voi vittu se on tyhmää hommaa. Semmosen ulistimen kanssa huidot pitkin poikin ja matot menee myttyyn ja kaikki pöydillä olevat tavarat pyyhkiytyy jossain vaiheessa maahan. Ja se masiina ei edes ime mukaansa sitä toissaviikosta kalianloisketta lattialta. Ja sit kun oot hienosti saanu koko kämpän huiskittua valmiiks ja laitat sen markkinoiden halvimman kapistuksen kaappiin, ni ensimmäisenä osuu silmään pölypallo siellä ja hiekkakasa tuolla.
Oon koittanu jo pitempään saada lanseerattua jotakin kannustinjärjestelmää tähänkin puuhaan, että vaikka joka imuroinnin jälkeen saa liimata tarran johonkin kuponkiin ja sit sanotaan kolmen ansiokkaan suorituksen jälkeen sillä kupongilla vois käydä lunastamassa itselleen sikspäkin lähimmästä K-kaupasta.

Niijja sit menin oikei ja hosuin jonkun rätin kanssa vähä lisäsiisteyttä, ni joo ompa nyt oikei huikaisevan hienoa. Kerkesin tähä persiini laskea ni on jo kunnon pölypilvi laskeutunu joka paikkaan. Muistoksi jäi vain sonnan haju sormiin. On oikei semmonen Kodin Hengetär -olo.

Josta tulikin mieleen että täällä tosiaan olis semmonen oppisopimus-henkinen TalonMiehen vakanssi auki. Työtehtäviin kuuluu siivoominen, tiskaaminen, juoppokuskina toimiminen ja lattiakaivon putsaaminen. Työsuhde-etuuksina mainittakoon majoitus tuolla vaatehuoneessa, ilmainen musiikin kuunteluoikeus, sekä palkka tietty luonnossa. Sen saa halutessaan pimeänä tai sit valot päällä. Hakemukset voi tuttuun tapaan jättää tämän lehden toimitukseen.

Mutta nyt täytyy jatkaa elegantteja juhlavalmisteluja. Eli lähteä hakemaan kaupasta kaliaa. Tervetuloa vaan illemmalla mukaan kaikki entiset ja tulevat pisteet, sekä kaikki muutkin. Tänäiltana ei anneta pakkeja.

3 Comments:

Blogger kispe said...

Haista sinä vittu

12:40 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Ärsyttävintä imuroinnissa on se imurin taitelu ulos minikokoisesta siivouskaapista ilman, että puolet muustakin sisällöstä tulee pihalle. Ja sama homma, kun yrittää survoa imurin mahdollisimman vähin vahingoin takaisin kaappiin.

Kannatan täydellä sydämellä tuota kehittelemääsi kannustinjärjestelmää!

Hyvät illatsut teille!

2:59 ip.  
Blogger kispe said...

Joo tuo on tosi ja tästä syystä pyrinkin avaamaan sen imurikaapin oven mahdollisimman harvoin..

3:26 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home