eXTReMe Tracker

keskiviikkona, syyskuuta 07, 2005

Julkisuutta ja menneisyyttä

Oujee! Musta on tullu julkkis! Joku pilkkunikkari on sitten ottanu oikein asiakseen huomautella mun alatyylisestä kirjottelusta. Aahahahahahhaa, voi saatana! Tapahtumarikasta elämää vaan sinnekin päin.

Julkisuudesta puheenollen niin kaikkihan on nähny syksyn kuumimman lyhytelokuva uutuuden, eli tän äm-irk videon. No siinä pääosissa esiintyvä sannanpanna on nyt kuulemma tehny aiheesta rikosilmotuksen. Ketähän siinä syytetään? Suomen kansaa? Todistajina siellä varmaan kuullaan sen ystäviä piKku_h0ro^^*:a ja t31Ni^pAnnU__:a.

Sain tuossa eilispäivänä luettavakseni mailin, jonka olin ihan itte kirjottanut ymmärtääkseni syksyllä -97. Siihen aikaan elämä oli toisin. Olin kilpaurheilija ja parisuhteessa, eli siis yhtä helvettiä. Tästä mailista kävi kuitenkin ilmi että yksi on sentään säilynyt elämässä kautta aikain: juomatyyli. Nythän olen tätä lähitulevaisuudessa siintävää juoksutapahtumaa varten valmistautunut etenkin nestetankkausta harjoitellen. Ennenvanhaan painotus taisi olla 10/90 juoksuharjottelun eduksi, nykyjään toisinpäin. Mutta mitäs helvetin väliä sillä on, tärkeintähän on että yhteensä tulee sata.

Tossa ihan kohta alkaakin yhteistreenit tuolla sähkötalon sisäpihalla. Vuorossa perinteiset Herkkuviinifestarit! Siellä saa eurolla mukin ja sitte voi kauhoa eri kiltojen saaveista mäskiä nii paljon kun ehtii. Varoituksen sana vielä ensikertalaisille, nää on hevi-treenit. Aamulla ei nimittäin sit kovin montaa tanssiaskelta oteta ennenkö viinari-kakkakello soi.

7 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

KISPE! Sun blogi on, wittu, PARAS! Aatelien aatelia, aprasta semmosta. Mie niin pidän.

3:17 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

aprasta apparaattia, PARASTA siis.

3:17 ip.  
Blogger kispe said...

voi uniliisa.. :)

4:39 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

juuu, mäkin olen löytänyt tän, and i like it =)

ja missä prklees luuhaa toi tiia
*huolestunut*

7:28 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Kielipollari ei ymmärrä mitään hyvän päälle. Jatka samaan tahtiin tai lisää kierroksia!

Olet paras uutuus aikoihin!

7:58 ip.  
Blogger kispe said...

Kiitti.

12:42 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

kyll ei voi muuta sanoa kun mahtavaa!! olen otettu.. ja uuusi fanisi :D

4:30 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home