eXTReMe Tracker

keskiviikkona, marraskuuta 02, 2005

Ostoksilla

Nonii, olin tuolla kaupas ja tuli mieleen et jos ostais uuden hammasharjan. Ni voi vittu. Siis legoharjahan maksaa sen euron, ni mitä siellä oli hyllyt notkollaan? Jotain saatanan scifi-harjoja ja hinta joku 5€! Siiskun mää haluan harjan, jossa on niinku se varsi ja sit jotai harjaksia vähä siellä toisessa päässä. Ni eikun sen varrenhan pitääki nykyjää olla joku kaheksankulmanen, et sillä voi pestä poskiontelotki samalla.
Sit siinä varressa on erivärisiä kumiosia, joiden avulla vissii harjaaminen sujuu entistä mallikkaammin. Voi saatana, ei se ny mikää rälläkkä ole. Kyllä se kädessä pysyy ilmankin.
Ja sit siinä varren toisella puolella on joku helvetin kumilärpäke, jolla pitäs kuulemma pyyhkiä kieli. Siis kieli. MIKS?
No tarpeeks kauan kun jaksoin siinä ettiä, ni löytyhä niitä iha normi-harjojaki. Ja mistä? No sieltä saatanan alahyllyltä, hampaanvalkasugeelien takaa. Ja hinta sen 1,10€. Oikein.

Kävin myös ettimässä rintsikoita. Voi jesus, että se ei ookkaa iha helpponakki löytää niitä hyviä. Ensinnäkin kun on näitä sarjakuva-rintsikoita. Siinä joku vitun veikeä karvinen on toisessa kupissa. Se mua kiinnostas, että vituttaako miestä, jos on paarista roudannu jonkun hemasevan hempukan kämpille ja sit sieltä paidan alta paljastuu jotkut sarjis-rintsikat? Mua ainaki vituttas.
Sit on näitä mallia ruma. Näitä löytyy Anttilasta, Sitimarketista, Frii Tsoissista ja muista hyvin varustelluista puodeista. Ei niistä sen enempää (miehiä vituttaa taatusti).
Sitten on mallia hienot. Nää on oikein jotai merkkiä ja maksaa vähintään sen 30€. Se mikä on perseestä on se, ettei se hieno merkkikään takaa sitä, et ne olis sopivat. Nämä löydökset ei vituta miehiä.
Sit on mallia jumpo-buuster-pushhigh. On joku litran verran toppausta ujutettu sinne kuppiin. Ja muutenkin sellasta mallia, et nännit osuu justiinsa leukaan. Mitä vittua sellasilla tekee kukaan, jolla on ihan omatki kannut? Nää vituttaa miehiä suunnattomasti, siinä vaiheessa kun ne riisutaan.
Lopuks on mallia hyvä. Näitä et löydä, et saatana mistään.

11 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Juu. Kyl ne hemmetin karvis-sarjikset kannattaa olla ihan jossain muualla kuin vaatteissa - ja tämä koskee erityisesti alusvaatteita. Rintsikat ja pikkuhousut pitäisi olla vakavasti otettava juttu! Herää kysymys, että mihin helvetin pedofiilivaistoihin sellasten pitäisi vedota?

Tosin samaahan te naikkoset joudutte joskus kestämään. Huhupuheiden mukaan mikään ei ole säälittävämpää kuin se adonis, jonka housujen sisältä paljastuu todennäköisesti äidin ostamat "hauskat" sarjakuvakalsarit.

Eihän tosin ne kääreet hirveästi merkkaa, vaan se lahja. On sekin silti paljon mukavampi avata, kun ei sellaset helvetin tilulilu-kuvat oo pyörimässä mielessä. Kuka mies oikeasti haluaa ajatella jotain helvetin sarjakuvakissaa, kun on tissit nenän edessä?

6:20 ip.  
Blogger kispe said...

Juurikin näin.
Ja tää karvis-kalsari huhu on kyllä ihan totistatotta. Muutenkin esim. sellaset satiinibokserit on jotain ihan silkkaa kauheutta!
Perkele jos paariin haku päällä lähtee, ni voi sitä miettiä vähä sen tulevan partnerinkin fiiliksiä.

6:27 ip.  
Blogger kispe said...

Nii onki.
Mää just annoin pois rikkinäisen astianpesukojeen. Sanoin tietty et juu, hyvä peli on. Ja oven raosta vielä huikkasin "ette saa tuoda sitä takas!"

Mut mulla onki vallan hyvä markan tiskiharja.

7:27 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Shoppailu on saatanasta! Voi perse. Tästä lähin mä en ainakaan shoppaile muuta ku kännissä.

Hei, tää sun merkintä oli muuten KAKKELI-merkintä (ei haircut).

10:48 ip.  
Blogger kispe said...

Joo...kävin tänää kakkelssonilla jne

10:59 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Kaupat on kivoja. Eilen tuli kaupasta ainakin koriin asti laitettua kaks pastillin kokoista tomaattipyretölkkiä. (...tanan pitkä sana)En tie kyllä et mihin vittuun ne katos, mut ei kotona ainakaan ollut =)Joko ne jäi siihen koriin tai sit siihen hihnalle ja kun olen tällänen huithapeli niin heitin sen kuitin näppäränä jo kaupassa pois ja en tie ees maksoinko ne. No onneks muistin vastaisesti oli ihmeen kaupalla kaks sellasta kaapista vielä ettei jäänyt kokkisota käymättä. Hmm... epäilen kyllä tässä kohtaa salaliittoa kaupan taholta. Ne sen perkele vei siinä välissä mun kaappiin valmiiks. Tai sit tää on joku piilokamera ja kohta saa nauraa =)

Kaverin muija kyllä paras. Meni ostaa kaupasta kaks 1,5 litran kokista kun me pojat otettiin kuppia. No se sellanen pelihullu ja oli siellä sit jotain perkeleen arpoja innostunut ostaa. Sit se tulee takas huolettomana. Me katotaan monttu auki et mis ne saatanan kolat on? Hän siinä pyörii ja alkaa nauraa ettei harmainta aavistusta =)Se siitä putkiaivo teemasta. Ei ne kaikki naisetkaan moniajoon näemmä pysty.

LEMMY

7:41 ap.  
Blogger kispe said...

Mä oon joskus tainnukin jo avautua aiheesta, kun ottaa hienosti kaupasta jonkun ihan oikean tuotteen. Ja sit kotona se onkin jotain ihan muuta, kun mitä piti.

Ja siis todellakin, taustalla on kauppiaiden salaliitto! Näin ne saa meidät ostokierteeseen! prkl
Niijja kuitit todellakin jätetään AINA sinne kauppaan.

11:40 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

nii just. ja sit jos löytää semmoset rintsikat jotka on ne hyvät (tätä tapahtuu kerran viidessä vuodessa) ni sit ne maksaa jotain 300 ainaski. ttu että on kiva olla nainen.

1:36 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Niin sitä nyt humalassa pussataan kaikki =) Kiitos siitäkin vähästä...

LEMMY

3:01 ip.  
Blogger kispe said...

No justiinsa.
ehhehee

3:57 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Sun kannattaa kokeilla; Osta tavallinen- & scifiharja. Tulet huomaamaan scifiharjan käteen tuoman autuuden, erivahvuisten harjasten pesua parantavan vaikutuksen & kauneuden aamulla tuottaman mielihyvän. :D Sama pätee hammastahnoihin: Se tavallinen vaalea mönjä ei ole mitään verrattuna esim. Pepsodent -10 aste myrkkyyn; Hampaita särki koko ensimmäisen tuubin ajan.

6:17 ap.  

Lähetä kommentti

<< Home