eXTReMe Tracker

tiistaina, marraskuuta 01, 2005

Varo vaaraa!

Uhhuhh... söin sit vissii eile jotai rotanmyrkkyä, tai sit mullon SARS. Menny päivä aika hapuiluks ja oksenteluks. Yöhyöh-hyihyi.
Tästä tulikin mieleen toi lintuinfluenssa-juttu. Voi vittu ku jossai Kiinassa on kuollu joku kolme sorsaa, ni sit täällä Suomessa jotkut torspot hamstraa aivan vitusti sitä rokotetta kaappeihinsa. Ja sit vielä viranomaset antaa ohjeita, ettei kandee niinku kuolleisiin lintuihin kajota. Anteeks kellä on ollu tapana mennä sorkkimaa jotai maassa makaavia linnunraatoja? Ja vielä paljain käsin?
Toinen missä hieman tolkku taas katos suomalaisilta, oli tuos viime kesänä. Kun paperitehtaat seiso sen muutaman tovin, ni eiku jotkut saatanat ajaa hurmiossa peräkärryn kans sitimarkettiin ja omii ittelleen sitä paskapaperia neljän vuoden tarpeiks.
Voi ny yhdenkerran! Ei se nyt saatana Suomesta lopu se paskapaperi, tai joku perkeleen flunssarohto. Ja jos loppuukin pariks päiväks, ni mitä sitte?

Samaanhengenvetoon vielä (ennenkun oksennus tuloo) mainittava tää nykynen villieläinpelko. Et nyt ne Kuhmoisis raijaa lapset autolla kouluu, ku muuten sudet syö ne. Voi nyt järjenjuoksu. KOSKA on viimeks Suomessa susi purru ihmistä? Todennäkösyys et susihukka vie sen hiimän-reppusen kulkijan koulumatkalla, on melko samaa luokkaa, kun että se koulukuski ajaa vaikka hirvikolarin. Miksei ne samantein teippaa sit airbageja niitten penskojen ympärille ja kypäräpakko 24/7?
Perkele kun mitää tolkkua taas oo.

Mutta taidan palata tonne suht tiukalle rullalle käärittyjen lakanoitteni sekaan. Tai sit lähenki ostaa kaikki Suomen lääkehiilet ja mustikkasåpat. Jäätte muut ilman!

2 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

niin tai jospa vaan sulkisi ne lapset kotiin, ja raijais ulos hellan, pesukoneen ja kaikki muut maholliset ja mahottomat sähkövempaimet, ja teippailis jotain vanua kaikkiin asunnon kulmiin ettei ne pikku-kullannuput vaan pääsis kolhiin itteensä.

4:41 ip.  
Blogger kispe said...

Nii!
Tai ei hankkis niitä kullannuppuja ollenkaan..

5:24 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home