eXTReMe Tracker

maanantaina, lokakuuta 17, 2005

Nissan Sunny 1.3 -88

Tersson!
Mulla on tosiaan ehkä maailman kovin auto, eli rallinissani myynnissä. Ja voi saatana mimmosta torspoa sitä onkaan liikkeellä auton ostoaikeissa. Voisin tähän listata ostajakokelaat, joita tähän mennessä on ilmaantunut.
1. Maailman ääri-mies. Tää soitti jostai Imatralta, vai mistä helvetin Pielavedeltä nyt olikaan. Ja kyseli joka perkeleen yksityiskohdan. Voi vittu, eikö sieltä ny lähempää löydy jotain vastaavaa, ni voit mennä vaikka tyyppaamaan?
2. Jaarittelija. Tää äijä soitti muistaakseni 5 kertaa ja jauho minkä kerkes. Että onko se hyvä ja että jaaa se on elokuussa katsastettu. Ja sitten puolen tunnin päästä uus soitto, niinkun kaveriltakyselin ja sitten sitäjatätä ja jaaaaa siis onko se katsastettu? Ja hetken kuluttua taas tarkistussoitto, että menikö se muuten katsastuksesta läpi? Lopulta sovittiin hinta ja että se tulee sen ostamaan. Ja sitten seuraavana päivänä tuli soitto, että ei hän pääsekkään nyt tulemaan.
3. Tinkaaja. Hintapyyntö on sen 500€, niin tää soittaja alotti lauseella "niin sää sen kolmellasataa myyt?", "No haist ny perse, ohan se sentään auto". "Aijaa" *klik tuut tuut tuut*
4. Rahamies. Tää lähesty sähköpostilla, ensimmäinen kysymys: "Onko siinä mitään vikoja?" Ai 1.3 Nissanissa, jolla on ajettu 218t km? No ei taatusti ole. Ja jatkokysymys: "Käviskö maksu erissä, esim 100€/kk?" No voi nyt KUSTA. Jos ei ihmisellä ole viittäsataa rahaa, niin mitä vittua se on autoa ostamassa? Varastais vaikka fillarin sitte.
5. Vaihtomies. Tää tuli kans sähköpostilla. Että haluanko vaihtaa maailman parhaan ralliauton johonki pari vuotta vanhaan digikameraan? Kattoin huuto.netistä et siellä lähtis 60 eurulla tää samainen masiina. Mitä tollaselle ny voi edes vastata? "Joo voisin mä vaihtaa sen sun 128 muistikortin vaikka toho Nissanin vararenkaaseen".
Mikä siinä saatana on, että ei voi semmonen normi ihmine soittaa, tulla koeajamaan ja lyödä sopivan määrän taaloja tiskiin ja kudpai? Järjetön riesa yhestä auton myynnistä. Et jos joku kuulija on autoa vailla, ni tänne vaa ostoksille. Ku olis jo.

Asiasta viidenteen, voisin kertoa yhdestä elämäntavoitteestani. Kun tänne Hervuudin tuossa viitisen vuotta sitten muutin ja aloitin mainion teekkarielon, niin päätin että ennenkun valmistun, käyn nussimassa jokaisessa Hervannan opiskelijatalossa. Olin unohtanu tän koko jutun pariks vuodeks, mutta nyt se eilen tuli mieleen. Pienen pohdinnan ja kartoituksen jälkeen totesin, että maaliin pääsystä puuttuu vielä Paawola ja Wäinölä. Että jos siellä joku komia, miespuolinen kuulija asuu, niin voisin tulla poikkeemaan.

Lopuksi voisin kommentoida muutamaa virheellistä käsitystä, mitä maailmalle on päässy valloilleen.
"Ulkonäöllä ei oo väliä" - Ahahahahahahaaa, voi vittu! Eikö?
"Peeniksen koolla ei oo väliä" - Voi jeesus. Tottakai on!
"Hauskaa voi pitää selvinpäinki" - Vitut voi.

1 Comments:

Blogger kispe said...

Jaha..

7:00 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home