eXTReMe Tracker

torstaina, lokakuuta 20, 2005

Tuotanoinnii

No voi vittu! Ylläri et mun hieno tarina häves taivahan sineen just ku olin julkistamispuuhissa. Eihä se auta ku alottaa satuilu uusiks.
Tosin en tietty jaksa kaikkea kirjottaa, mutta laitankin vaikka kuvan. Sehän kertoo nii palio enämpi. Kuvassa on Simppa ja kuvan nimi lienee "Oli kesä kesä kesä, oli pesä pesä pesä".

Nomutta, aamulla tosiaan olin jo ennaltavarautunut siihen, että kakkakello soi sillon 10.30 tasan, ni lähdin luennolta ajoissa kotiapäin. Tosin aika riskirajoilla taas mentiin, kun jäin tietty suustani kiinni vielä kotimatkalla. Ns. luonnolliset asiat hoideltuani, siirryin järjestelemään oikeita asioita.
Varasin autolle tolppapaikan ja kas-vain! Siellähän joku onnenonkija onkin paikottanu koslansa MINUN uuteen, hienoon ruutuun. Hieman mahtavaa, kun voin kohta mennä liimailee siihe tuulilasiin kupongin, jossa kehotan kohteliaasti siirtämään menopelin hevonvittuun ja sujauttamaan mun tilille korvauksena esim. satasen.

Tässä oli puhetta tänään, kun syksy on taas opiskeltu niin maan kauhiasti, ni kohta pitää varmaan ruveta jo palauttelee noppia laitokselle, kun niitä alkaa olla reilusti yli oman tarpeen. Tän syksyn suorituksia on mm. Tuotanoinniin perusteet, Tuotantotekniikan fantastiset menetelmät, Sumea logiikka ja Pisteoppi.

Sitten onkin jälleen lajiesittelyn paikka. Parrasvaloihin pääsekin tänään nuo elävät heittotähdet, eli itämaiset taistelulajit. Näitä lajejahan on erilaisia vaikka kuinka perkeleesti, mut mullahan ei tietenkää oo mitää tietoa eri lajien eroista, joten käsitellään niitä tässä vaan kaikkia yhessä. Ennen itse fyysistä suoritusta on aina tehtävä se henkinen puoli, eli mietiskely. Siellä ne KarateKidit miettii hiljaa itsekukin että "mitähän vittua mun pitikää tuoda sieltä kaupasta" ja "oonkohan tainnu joskus vongata tota takarivin kissaa". Noniin ja sitten aloitetaan itse äksön!
Tässä lajissahan on idea huiskia käsillä ja jaloilla niin nopeasti, kuin mahdollista. Tällöin taisteluilmatila täyttyy jatkuvasta liikkeestä ja vastustaja ei pääse mihinkään pakoon. Apuna mittelössä voi käyttää esim. ongenvapoja ja erilaisia kettinkejä. Ne alan harrastajien eriväriset vyöthän perustuu suoraan siihen, et minkä värinen mustelma on viimeks ollu naamassa. Eli se mustavöinen kaverihan on selkeesti kovin jannu.
Lisäks huutaminen on tärkeetä. Käytetyimpiä huudahduksia on esim. "ai-jaa!" ja "huoh!".
Toisaalta, mietippä itte, huutasitko jos kaveri potkasis sääriluun poikki?
Ainoo mikä näissä lajeissa ei oo oikein loppuun saakka mietitty on se pukeutuminen. Se valkonen seikkailuasuhan on aina ihan päin helvettiä, kun vastustaja käy raiveleihin kiinni. Miksei ne taistele vaikka jossain trikooasuissa?

2 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Vai oli joku Urpo levittäytynyt sun lunastamaan ruutuun. Ilmeisesti sillä on varmaan hirveä hinku päästä kontaktiin kanssasi =)Meikäläinen just sai kaaraansa sopivasti lohkolämppärin ja sisäpistokkeen kun pakkasta on ollut. Sit "Mitä vit..." Heti oli 10 lämmintä kun löin töpselin tolppaan. Laittakaa vielä joku muukin, niin saadaan kesä takas =)Vai meneeköhän toi taas jossain neliöjuuren kuutiossa toi suhde?

Ps. Liimaa punainen liikennevalo sen auton konepellille.


LEMMY

7:43 ap.  
Blogger kispe said...

Mää kävin jo laittamassa sadan euron sakkolapun siihe tuulilasiin.
Ja siis kyllä, se lohkosta huokuva lämpö sulattaa ikiroudat ja mannerjäätiköt!

11:19 ap.  

Lähetä kommentti

<< Home