eXTReMe Tracker

maanantaina, lokakuuta 31, 2005

Jäiset paatit

Thermås!
Nyt se selvis! Oonki ihmetelly, kun tää kirjailijana toimiminen tuntuu niin tutulta. Äitee oliki löytäny jostai onkalosta tyylikkään lehden, jonka olin ihan itte väsänny joskus ekaluokalla. Tän 2 sivusen taideteoksen nimi oli KERHOLEHTI - JÄISET PAATIT. Ahhahahaa voi vittu. Anteeks MIKÄ? No, tästä mielenkiintosesta kerholehden nimestä huolimatta, sisältö oli mitä mallikkain. Siellä oli semmonen "täydennä saman laisiksi" -piirustelutehtävä ja takasivulla raksiruutuun
[ ] saat kunniamerkin, tai
[ ] et saa kunniamerkkiä.
Mikäli joku olis kiinnostunu tilaamaan tätä kyseistä lehteä, niin vuosikerta lähtee taatusti edulliseen hintaan.

Nyt muuten kun Nightwish on laulajaa vailla, ni nehän vois valkata uuden vaikka noista Idols-kokelaista. Se Agneshan olis silkkaa parhautta ja saatas piisien tulkinnat hieman korvaystävällisempiin korkeuksiin. Ja jos se ei suostu, ni sithän sieltä vois ottaa vaikka sen Ronin!
Nyt kun puheeks tuli, niin onhan niitä muitaki pändejä, jotka vois lähettää avoimia kirjeitä muutamille jäsenilleen. Niinkun vaikka TikTak. Kristus. Tarvitaanko pändissä oikeesti sen seittemän kitaristia, neljä hanuristia ja vielä yks marakassin varteen? Mihinkää ei saundit muuttuis, vaikka ne heivais puolet jäsenistä hittoon.

Nyt kun toi talvi taas yllätti, niin lieneekin tarpeen muutamat vinkit talviautoiluun.
Ensinnäkin talvinakithan on pelkkää brassailua. Hyvin pärjää kesäkumeilla, sillä auto pysähtyy suht nopeesti moottorijarrullakin ja jos ei pysää, ni lumihan on pehmeetä, ni ei haittaa jos vähä menee penkalle. Ja mutkissa ohjauksen voi suorittaa käsijarrulla.
Toisekseen, niitä ikkunoitahan ei tarvi raapia sormet kohmees. Kyllähän ne siinä sitten sulaa kun hetken on ajellu. Ja jos nyt epähuomios ajaa vastaantulijan kaistaa, kun ei nää ulos, ni ei se mitään. Kyllä ne mahdolliset vastapalloon tulijat useimmiten soittelee torvee, ni voi korjata omalle kaistalle.
Ja jos nyt sitten jostain syystä päätyy katolleen ojaan, ni siellähän on sitten kätevä vaihtaa ne talvirenkaat, kun ei tarvi tunkkiakaan.
Eikun turvallista matkaa! T. teiden ritari

5 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

joo kato tätä Agnestakin mä just eilen mietin tohon naitwissiin. mut sit toisaalta Agnesilla on niin kiva ääni, et sitä vois kyl kuunnellakin, naitwissii välttämättä ei.

mä muuten kans aloitin kirjailijan uran nuorena tyttönä, tein jonkun suatanan tyylikkään kirjan, nimeltään tyyliin Tiina menee kouluun ja lähetin sen johonkin Frakleihin. sieltä tuli sit jotain avaimenperää ja tarraa kotiin, ja ihan luettiin telkkaris, ai että olin ylpee.

3:24 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Tekniikan mies kun olen niin kouluaikoina tuli tylsä fysiikantunti joskus käytettyä hyödyllisesti. Tuli vaan noita vastapalloreaktioita mietittyä ja laskettua =)Esim. jos kispen ex rallinissani ajaa Turverekkaa 80 km/h tunnissa vastapalloon, niin miten käy? Onkohan mulla sairas mielikuvitus, kun fysiikka aukee mielenkiintoisten esimerkkien parissa paljon hauskemmin. Tai sit koulukirjojen tekijät on liian oppineita =)

LEMMY

3:31 ip.  
Blogger kispe said...

No onhan noi oikeen elämän esimerkit aina paljo jännempiä, kun joku "poika pudottaa pallon talon katolta". Anteeks KUKA menee katolle tiputtaakseen pallon?

Kivempihan se on pohtia, et paljonko on takaraivon kulmakiihtyvyys hetkellä kun se kopsahtaa liukkaaseen katuun.

Mutta rallinissania ei näissä esimerkeissä saa käyttää! Rauha sen menopelin muistolle.

3:37 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Onkos toi luoja sun miehes, vai onks susta tullut harras uskovainen cista? =)

LEMMY

2:32 ip.  
Blogger kispe said...

En tiiä uskallanko lähtee kalian juontiin, kun on vittu jo krapula valmiiks. Vai mikä c-virus onkaan..
uhhuuhgh

6:26 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home