eXTReMe Tracker

maanantaina, syyskuuta 05, 2005

Uutuuksia

Mandei, pladi mandei.
Maanantait vois oikeestaan poistaa kalenterista, tai ainakin siirtää johonkin myöhempään ajankohtaan käytettäväks. Maanantaina ei mitään muuta kun vituttaa ja väsyttää. Ja nälkä kurnii. Suunnittelin tuossa muuten uuden tyyppistä kokkiohjelmaa telkkariin, ihan semmosta peruskulkijalle suunnattua. Siellä näytettäis miten valmistetaan nopeasti ja helposti krapula-ateriat ja murkinaa sillon kun opintotuen tilille kilahtamiseen on kolme päivää. Kenellä vitulla nyt on sahramia, kilinjuustorouhetta ja hevoskastanjoita kaapissa, joiden avulla kuulemma vois herkullisen salaatin pyöräyttää? Ehei! Kisperin Kokeilevassa Keittiössä opetetaan miten ranskalaisista saa erilaisia riippuen siitä mihin lämpötilaan ne laittaa ja miten tonnikalapurkin saa auki eri vempeleillä kun avaaja on mystisesti mennyt hukkaan. Lisäksi opetellaan laskukaava miten kiireinen kokkaaja voi helposti korvata puuttuvan ajan korkeammalla lämpötilalla, sillä esim. puolituntia 200 astettahan on sama asia kun vartti 400 astetta.

Huomasitteko muuten että keihäsmiäs Pitkämäki oli sitten tehny sen ratkasevan erheen? Voin kertoa jo nyt että ei muuten keppi enää enskesänä lennä. Mieshän on tehny "pöyhöset", eli vaihtanu hurmaavan kattilan avulla viimeistellyn tukkakuosinsa uuteen ja ärhäkämpään pystymalliin. Vastaavan muutoksen jälkeenhän Suomen yleisurheilijatoivot Pöyhösen ja Haataisen johdolla ovat sujuvasti siirtyneet loistamaan Hesarin C-osasta MeNaisten sivuille.

Silmään osu eilen lehdestä et nyt alkoi kirjoituskilpailu Tiina 2006. Tiinahan oli tää Anni Polvan kirjojen täyspässi, joka ajeli fillarilla polkkatukka hulmuten mummolaan. No nyt tästä kyseisestä sankarista pitäisi muotoilla tämänpäivän-tiina ja kirjottaa siis Tiina 2006 -kirja. Odotan oikein mielenkiinnolla montakohan tsiideriä Tiinalla on siellä tunteellisin tussikirjoituksin koristellussa repussa kun se polkee kylille. Ja näkyykö stringit.

Noniin ja tässähän tuli sitten palautetta mun deitti-palstasta, kun miespuoliset kaverit haluaa osingoille mukaan. Ja kyllähän minä nyt kivana-kaverina autan miestä mäessä, eli nyt voi kaikki kissatkin lähestyä tuon comment-kikkareen avulla, mikäli ovat kyytiä vailla. Olis komeeta sälliä useempikin valittavana, kokeneita pelimiehiä. Muistathan kuitenkin lukea sinkkunaisen ohjeet jostain tuolta aiemmista merkinnöistä ennen kelkkaan ilmoittautumista.

Ajattelin laittaa tähä jonkun kivan kuvan, mutta vitut.

6 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Mulle tulee MeNaiset, joten saa se Pitkämäki siellä sivuilla olla.

(Miksi MeNaiset: nokulehtimyyjähuijasostamaan.)

11:40 ip.  
Blogger kispe said...

Saa toki, mut paska lehti.

10:36 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

Joo hei tsiigasitko jo touhutiistain pokausvinkit?! Ridge Vorresteri o tulossa Suomeen heruttaa pohjalan kaunottaria! Ootko panostamas? Niijoo ja siiis kokkiohjelmia ei oo koskaan liikaa! Sul on selkee ote tossa hommassa! Keep on blogging babe!

2:39 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Suosittelen muuten Eevaa. Uudessa Harkimo-numerossa kutkuttavia näinseminätyttöselvisinerosta-jutskia.

Odottelen vesi kielellä uusia KKK-niksejä - kuten ehkä TTY:ssä aloitteleva vegetaristitytär...

Älä anna vain sällien kuivattaa kynääsi - vii vant moor!

4:34 ip.  
Blogger kispe said...

Oon tänää pahalla tuulella. Että älkää ny saatana alkako mainostaa jotai akkojen lehtiä täällä

10:30 ip.  
Blogger kispe said...

Beels hei MIKÄ on touhutiistai? Ja eikse ridke ny hyppää Suomes vähä väliä vonkaamassa pesää?

10:30 ap.  

Lähetä kommentti

<< Home