eXTReMe Tracker

torstaina, elokuuta 25, 2005

Vattuja!

Noniin, täältä tullaan. Uusi päivä!
Menin viimeyönä hurmiossa ilmoittautumaan Pirkan hölkkään, matkana kepeä 33km. Mikäs siinä, etenkin kun nykyinen kuntoni on melko tarkalleen 10km mittainen. Onneks kuukausi aikaa tankata itseään Falcon tuotteilla huippukuntoon. Kävin lenkilläkin jo aamusti. Kyllä elokuu on parasta aikaa tuolla pitkin metsiä painaa, kun vattuja roikkuu joka oksalla! Niistä saa uupunut matkaaja enerkiaa.

Ja sitten pisnesmaailmaan. Sain äsken University Physicsini myytyä, kun joku innokas fuksi oli tarttunut myynti-ilmoitukseeni. TsimZalaPim ja 30€ oli sujahtanut taskuun ja tiiliskivi vaihtanut omistajaa. Tuo universiti fysiksi onkin sitten ainoa kirja, josta jotain rahallista korvausta nykyjään voi saada (kun on saanut suuria soijapisaroita ylähuuleen kirvoittavat peruskurssit joillain keinoin keploteltua arvosanaan yksi).
Epäilemme vahvasti salaliittoa matematiikan laitoksen ja kirjanmyyjien kesken. Onhan se saatana kun matikan kursseilla pronssikaudesta saakka käytetty kirja on yhtäkkiä hyljättävä ja siirryttävä johonkin uuteen humpuuki 123-kirjasarjaan. Tässä on sitten joka jampalla hyllyssä komeilemassa se seittemäntonnia painava Multivariable Calculus ja mitähelvettiä sillä nyt sitten tekee? Eihän kukaan suostu edes muuttoavuksi enää, kun tietää että sitä joutuu kantamaan kuitenki!

Sähköpostissa sen sijaan tuli taas kutsu Sedun kekkereille. Ja kyllähän sitä jo yks jos toinenkin virittyy juhlatunnelmiin luettuaan kutsuvan viestin "viikkokirja_33_tampere.jpg". Kyllä se on kumma kun ei voi saada postia ihan perus-tekstimuodossa vaan sinne pitää laittaa viestiksi kutsu, jonka saa ilman voimistelua auki vain jollain hilirimpsis.com sähköpostiohjelmalla.
Kun se ei edes ole liitteenä vaan jotenkin peräaukon kautta. Ja tietenkään lähettämääni palautteeseen ei tarvi vastata. Luulevat tietty että siellä on kovatkin kestit ilman meidän possea. No onneks Tompsoni on Sedun just-se-paras-kaveri, ni me päästään!

Tänään on illalla vielä melkoinen savotta edessä. Olenhan melkoinen elokuva-ihminen, viimeinen elokuvateatterikokemus on tyyliin Beethoven joskus 6.luokalla. No ajattelin nyt sivistää itseäni ja katsoa kun telkkarista tulee OIKEA elokuva. Ongelma on vain että hyvin harvoin jaksan katsoa mitään elokuvaa yli 45min. Tänäiltana sieltä tulee se hiippaileva lohikäärme ja kestoa on yli KAKS tuntia. Voisin tässä virittää veikkauksen kuinka kauan jaksan sinnitellä sen parissa. Itse veikkaan 37min.

Ja sitten päivän kakkeli-osioon. Olin tuossa pahaa aavistamatta äsken Tapsantorin ostoksilla kun hokasin että siinä vieruskassalla oli tää meidän koulun Hunksi. Siis ihan oikee hunksi, sillä on joku nimikin, mutten just muista. Ni siellä se osti, mitä, no kakkapaperia! Kyllähän minä ihmisenä ymmärrän että onhan se Hunksinkin kakottava silloin tällöin, mutta jotenkin sitä vaan kuvittelee että ne Heikit ei muuta tee kun sammuttaa tulipaloja palomiehen kypärä ja öljy ruumiinsa suojana, tai makaa lappalaiskodassa porontaljalla peenis rentona reidellä kun ulkona paukkuu -30 pakkasta.

Lopuksi voisin vielä ilmoittaa että Ralli-Nissani on edelleen myytävänä! Tästä ei auto enää parane: on oviakin oikein kolme, tuulilasi, lohkot ja radiot! Mikäli joku vallan tästä once in a lifetime tarjouksesta kiinnostuu, niin eikun tuoho Mikontalon pihaan ihailemaan! Hinnan voin paljastaa jo etukäteen, se on halpa!

Näillä eväin jatkamme.

1 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

:D peenis rentona reidellä! Oletpa kyllä mainio mimmi maalailemaan mielikuvia!

Kas, se oli lähes m-lause, mutta ei ihan. Niin hyvä en kuitenkaan ole.

10:34 ap.  

Lähetä kommentti

<< Home