eXTReMe Tracker

maanantaina, elokuuta 29, 2005

Terhi ja pik pratör!

No meinashan se kakkelssooni tulla housuun tänää kun huomasin että BigBrother asukeista yksi on ihana rakas kamuni Terhi! Olin jo kädestäpitäen onnitellu itseäni ettei tarvi sitäkään sontaohjelmaa kattoa ja nythä molin addikti jo ennenkun ohjelma alko..

Näitä blogeja ku on nyt alkanu enemmänkin seurailemaan ja ventovieraitten elämiä seurailemaan tai huvittuneena vilkuilemaan, ni kyllä suosikkiryhmiä alkaa löytyä.
Mikähän vimma etenkin kaikilla kotona ruoka-aikaan olleilla on kirjotella tarkkaa kuvausta elämästään kaikille. Onhan se toki melko hupaisaa lueskella näitä "tänään söin aamulla porkkanan ja yhen raejuustokokkareen ja sit kävin ulkoilemassa, askelmittarin mukaan 154 askelta! Eli niinku talon ympäri!" ja sit seuraavana päivänä "oho! söin vahingossa kolme pussia tsipsejä ja Fazerin jouluvaraston ku oltiin leffassa.."
Toinen blogi-ihmisryhmä jota jaksan ihmetellä on nää neulojat. Siis toistan: NEULE-blogi! Lopetan nauramisen ihan kohta :)

Olin tuossa valvomassa tenttiä taas ja olihan siellä taas niitä kolme tuntia käsiposkella istuvia jotka vissiin odottelee että se Herra Simsalabimström tulee ovesta ja taikoo puuttuvat tiedot niitten lanttuihin. Musta tärkeintä on tiukka kisailu ehtiikö ensmäisenä poistuvien top3-listalle. Joko siellä tentissä osaa ja kirjottaa oikeat vastaukset nopiaan, tai sitten myöntää sen itselleen ettei mitään osaa ja poistuu paikalta. Nopeasti.

Ruotsiottelu teemaan vielä palataksein niin ilokseni oon tässä kesän aikaan bongaillu et lisääntyvissä määrin niin urheilijat, kun muutkin sällit on huomanneet ajella kainalokarvansa. Siitä saa jo hyvän lähtöpisteen. Ja sitten kun vielä ymmärtäisivät ruokota sen haarovälinsä niin saisivat minutkin hyville mielin. Onhan se nyt niin että jos toivoo jonkun oikein poskeen ottavan, ni voishan siitä sen pahimman juurakon raivata pois tieltä.
t. Juurakon Hilda