eXTReMe Tracker

perjantaina, elokuuta 26, 2005

Karkkipäivä

Jihu! Perjantai ja karkkipäivä, tästä tulee vielä hyvä uskokaa pois. Alatalon Miksakin oli sitten tilannu meille 15mm vesipatsaan iltapäivän ratoksi, mukava poika. Tuoltahan se justiinsa tipahtikin jo Hervuudin taivahalta.

Ja palatakseni eilisiin elokuvalupailuihini, niin reisillehän se män. Unohin nimittäin koko leffan. Joskus tunnin kohdalla tuli mieleen ja velvollisuudesta sitä muutaman sekundin mulkasin. Ei sytyttäny ei. En oikei käsitä sitä miten niin monet pystyy tyyliin evridei katsomaan jonkun leffan, tai sitten pitämään iltoja jossa katotaan oikein monta putkeen. Että mitä! Eihä siinä puudu kun mieli ja perse. Ei voi juoda antaumuksella kaliaa, soittaa musiikkia kovalla ja jauhaa kakkelssonia, vaan hiljaa pitää nököttää ja koittaa pysyä juonikoukeroissa mukana.. huh!

Onneks tänä iltana ei ole leffaa ohjelmassa vaan ne Sedun kestit. Meillä on vahva joukkue, uskoisin että normaali suorituksilla päästään huomiseen cup voittajien cupiin. Valitettavasti joukkueen maalitykki ja pistenikkari Herra Lootus puuttuu kokoonpanosta.

Tänään ajattelin kirjoittaa hieman lyhemmän tarinan, kun ei näitä muuten kukaan jaksa lukea. Mutta onhan joka päivä joku kakkeli-teemaan kuuluva miete oltava ja olenkin pohtinut tänään jarruja. Siis niitä jotka sinne kalsareihin syntyy. Ja se tässä onkin kumma että miten ne syntyy nimenomaan sinne mies-kalsareihin? Eihän kellään naisella niitä ole. Johtuuko tämä sitten tekniikasta, nopeudesta, koostumuksesta vai kulmakertoimesta? En tiedä, epäilen kuitenkin vahvasti tiellä heiluvien vehkeiden estävän täyspainoisen pyhjintä suorituksen.
Noniin, kakkateema - parasteema!

1 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Tätä jarrariasiaa mietittiin juhannuksena. Miespuolisen asiantuntijan päätelmän mukaan ko. asia johtuu arsekarvoituksesta.

4:55 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home