eXTReMe Tracker

lauantaina, elokuuta 27, 2005

Finnkampen

Krapulapäivää on vietetty perinteisen pizza ja khipsimenyyn avulla. Kävästiin aamulla pistämässä meidän kirppispöytään syksyn kovin alennusmyynti päälle ja suorittamassa samalla aamu-mstrb viereisen osaston kolmen euron mies-lehtien avulla.

Päivän kohokohta on tietty ollut Ruotsiottelu. Kyllä se vituttaa kun ruotsalaisilla on pistää joka lajiin niin saatanan kauniita naisia ja sit ne vielä voittaa joka kerta. Olisvat edes rumia.
Suosikiksi kisoissa nousee kuitenkin ylivoimaisesti suomalainen mies, eijjei mikään ihku-pöyhö, vaan haastattelun Suomen mestari Tapio Suominen! Tälle miehelle on kyllä annettu kielillä puhumisen lahja! Helsingin kisoissakin haastattelut tuli suoritettua sujuvasti kuuden kotimaisen lisäksi ruandaksi ja takaviidakon kurkku-naksuttelulla. Ja jos savimajan ME-mies ei ymmärtänyt Tapsan kysymystä, tai vastaavasti kukaan ei ymmärtänyt sambian murteella annettua vastausta niin ei hädänpäivää, Suomisen setä tulkkasi Suomen kansalle että hyvin oli kulkenut ja tiikerikin oli syöny äitin toissapäivänä.

Jaaniin, oli sitten joku vitun pikkuliisa 9-vuotta laittanu lapun meiän rapun ilmotustaululle, että voisi käydä ulkoiluttamassa koiria. Voi nyt kusi! KUKA antaa koiransa jonkun ventovieraan semi-ihmisen ulosvietäväksi? Jos mulla olis koira ni ottasin liisan mukaan reissuun ehkä kanniskelemaan sitä paskapussia. Jos sitäkään.
Jipii, kakkateemaa saatiin sivuttua tänäänkin, ei siis ihan huono päivä.

Siirryn kuolleeseen kulmaan.

1 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Tapsa on ihan paras. Tulee aina mieleen siitä ne Pulttiboisin lukuisat sketsit, joissa tosin haastattelijana oli Gary Pine, "Kari Mänty". Samanlainen säheltäjä kuitenkin. Yhdessäkin sketsissä haastattelijalla oli koko haastattelun ajan hienot vihreät Peltorit korvilla.

11:00 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home