eXTReMe Tracker

sunnuntaina, syyskuuta 04, 2005

Pohojalaaset tuloo!

Noniin rakkaat kuulijat, täällä taas. Kävimpä kesäisellä mopoilu/juopotteluretkellä tuolla Suomen Nurmossa. Johan tuli taas kurvailtua kawatsagella aivan hurmiossa. Valitsin maaseutureitin ja voisinkin tehdä oikein matkaraportin.
Ensinnäkin tuonne Pohjanmaalle kun lähtee, niin siitä tietää lähestyvänsä junttien synnyinseutuja kun jokaisen kunnan kyltistä on semmonen OHI ON 280 -tarra (taino mikä helvetin numero nyt onkaan). Karvian kyltissä niitä oli neljä. Tästä innostuneena tarkkailin taajaman tarjontaa oikein huolellisemmin, silmään osui mm. YLÄKOULU -tienviitta, Parturi-kampaamo Hiulu, sekä uusimpien trendituotteiden shoppailupuoti Muotipirni. Kypärä päässä on muuten mahtava nauraa, se kaikuu hienosti :)
Jatkoin kohti Kauhajokea ja siinä mopoilijan yllätti iloisesti ilmoitus "Päällyste päättyy". Kyseinen kyltti kun vilahtaa silmäkulmassa 140km/h vauhdissa, niin ei siinä kovin montaa kertaa ehdi säitä pohtia ennekun on vedettävä hätäjarrukahvasta. Soratiellähän on komeaa ja muutenkin suositeltua ajaa etu- ja takanakki rinnakkain.
Ennen Jurvaa meinasin lopullisesti ajaa pensaikon puolelle. Tien vieressä oli laidun ja siellä oli enemmän hevoisia kun oikeesti voi edes samaan aikaan olla olemassa! Niitä oli varmaan sata! Ja siellä oli sit joka väristä ja kokosta, oli ponia ja lapsihevosta ja muulia, oli pilkullista ja oli ruudullista. Siellä ne sikinsokin söi heinää, osa oli ehkä kuollu, ainakin ne makas kyljellää siellä heinikossa.
Loppumatkasta sain vielä ajaa poliisisaattueessa. Voi vittu kun poliisit ajaa aina iha vaan vittuillakseen satasen alueella 93km/h ja lähe niitä nyt sitte ohittelee. Eikö se nyt oo sama kun alkas tonkimaan verta omasta klyyvaristaan?

Matkan juopotteluosion hoidin jälleen kiitettävin arvosanoin. Oltiin kuulemma käyty oikein viidessä eri paarissa, näistä neljännessä tosin unohdin rekisteröidä käyntini, joten filmi ei nauhoittanut vierailua.

Tänään harjoitusohjelmaan on merkitty lepo, joten menen asettelemaan itseni kylkiasentoon.