eXTReMe Tracker

keskiviikkona, elokuuta 24, 2005

Päivien päivää

Rakas päiväkirja, tänäaamuna kakkakello soitti jo melko pian kello yhdeksän jälkeen. Kakkakellon soitto *klonk klonk* kertoo elimistön heränneen ja valmistautuvan uuteen päivään. Sieltä se eilispäivä tulee poies. Mutta melko aikaista matoa olin siis tänään!
Radiosta soi aamulla koodien uusi piisi (HAH! soittivat juntit sen piisin jo kertaalleen maanantaina!) ja johan se ristikaula rokkaakin niin pirusti. Ei auta kun odotella ens keskiviikkoon että voi käydä kaupasta haalimassa levyn itselleen.

Kävin salilla ja voi mätämuna kun siellä oli sitten taas fuksien kiertoajelut just tänään ja siitä ohi lampsi yhtenään nuorialihoja. Yritä siinä sitten viimesillä voimillas vääntää sitä tankoa solmulle kun joku PISTE voi mennä ohitte par'aikaa! Tosin näitten pisteitten kanssa pitää olla varovaista tyttöä, sillä alle 20-vuotiaasta aamuyön lahjakkuudesta rapsahtaa heti aamulla sakot! Näin vanhemmalla iällä on asetettava jo itselleen rajat.

Koululla syömässä käyminen on etenkin tällä viikolla yks saatanan kärsimysnäytelmä. Ei riitä että siellä on fuksit sikinsokin etsimässä haarukoita ja perunoita ja itseään. Mutta kun sekaan isketään vielä runsas lastillinen ulkkareita niin se käsittämätön kaaos on valmis.
"Hei Paplo, is tis poteittou??? duu juu vant salad Tsiankarlo?! hei let mii kam päk änd teik sam moor miitpols!! duu ai häv tu pei?!?! vai?! vot is studentkaard? vai käänt ai pei vit markka?!"
VOI RISTUKSEN PERKELE! Ja sitten kun pääset viimein oman annoksesi kanssa pöytään ni ohan se saatana jo kylymää!

Käytiin myös tarkistamassa meidän kirppispöydän vointi. Ja voih! eihän kukaan osta meidän tähtituotteita. En ymmärrä miksei se vanha t-paita myy, hintakin vaan euron? Ja mitä sitten jos siinä on rinnuksessa oranssi leima että on tultu Atigin kepapin kautta kotiin joku yö? Ajateltiin parantaa myyntiä vanhoin ja luotettavin keinoin, eli lisätään kaikkien muitten hintalappuihin nolla perään.

Lopuksi haluan kertoa elämäni suurista saavutuksista. Ensimmäinen on saavutettu tieteellisen yhteistyön avulla. Olemme kehitelleet asteikon vahingoille ja onnettomuuksille. Asteikon yksikkönä on Ohraleipä ja skaala 0-10. Maailman loppu on 10 ohraleipää ja WTC 5. Enää ei tarvitse pohtia että oliko se lentokoneonnettomuus siellä Etu-Kirgiisiassa vakava vai nöy. Ja pitäisikö kyynel tirahuttaa vallan kun siellä jossai oli kuulemma kaatunu aidanseiväs. Tästä lähtien uutisissa kerrotaan "kahden ohraleivän veneilyonnettomuudesta" ja sitten on helppo suhteuttaa se maailman onnetomuuskartalle! Tästä tieteellisestä läpimurrosta proxyt tietenkin myös toiselle asiantuntija puolelle, eli Reialle.

Samaisen naispuolisen tieteentutkijan kanssa olemme kehitelleet myös ohjeet sinkkunaisille. Kokemusteni mukaan myös kaikki aloittelevat bändärit, wanabiit ja muut halukkaat voivat käyttää ohjeistustamme, näiden avulla pärjäät ja olet kaikenlisäksi suosittua lihaa markkinoilla!
1. Ole aina valmis 2. Olen aina käytettävissä 3. Ota suihin 4. Anna kakkoseen 5. Älä kysele 6. Älä soittele.

Huomenna lisää.

4 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Noniin, nyt tuli sitten uus tukka uunista ulos. Aika läheltä liippaa se trukkerilespoluukki. Leikkas sitte melkein kaiken veke.

rei-a

6:41 ip.  
Blogger kispe said...

Jes reia jes! Kai ostit myös sen flanellipaidan free choisesta? Ulos vaan kaapista akka! :)

11:01 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Hoho, varsin hupaisa blogi! :) Tässähän on jo yhdelle päivälle elämän totuuksia enemmän kuin moni tavis oppii eläkeikään mennessä. :)

11:29 ip.  
Blogger kispe said...

Jipii! Kiitti. Katsotaan onko mulla enää tänään mitään kerrottavaa elämästä.. aika rankkaa tää päiväkirjottaminen.

9:17 ap.  

Lähetä kommentti

<< Home