eXTReMe Tracker

keskiviikkona, elokuuta 31, 2005

Rautaiset lintuset

Tämän päivän kohokohta on selkeesti koodien uusi levy, jonka kipasin levysedältä heti tuoreena. Voi KYLLÄ se rokkaa! Parhautta! Jos en olis näi enemmänki pähee sälli, ni olisin itkeny Puu-piisin loppukitaroimisen jälkeen, se oli nii hianoo.

Jatkoin tänään myös valmistautumista Pirkan hölkkään. Ennakkoaavistelut itse kisan kulusta ovat melko mainiot. Matka on pitkä ja askel lyhyt. Uskoisin voittavani. Aloin myös jo suunnitella taktiikkaani. 1) En verryttele. Sehän on lapsellista. Ja luulis että siinä sitten 33 kilsan aikana ehtii lihakset lämpiämään riittämiin 2) Roiskin mustikkasoppaa rinnuksille joka juottoasemalla, niin näytän melko kovalta menijältä 3) Kauhon taskuihin rusinoita ja panaania niin paljon kun mahtuu jottei nälkä yllätä ennen seuraavaa asemaa ja tietty 4) Anastan viimeiseltä ruoka-pisteeltä muovikassillisen einestä, että ei tarvi käydä kaupassa viikkoon.
Taktiikkaa voidaan vielä tarkistaa kisan lähestyessä.

Eilen, tai jonain päivänä, kun hirnahtelin jo noille läski- ja neuleblogeille niin nyt se löyty! Parhaudet yhdistettynä: LÄSKINEULOJAT! Voi hirnauskis!
Kyllä tuota neulonta ja laihdusvimmaa on ihailtava :)

Niijja! Kekkasin tossa tänään että kah, mähän voin käyttää tätä blogiani myös DEITTI-palstana! Eli nyt vaan kaikki sällit lähestymään mua. Voin tähän aluks kertoo itsestäni niinku vähä. Oon tosi kiva. Ja sit olis parasta jos sä olisit nätti ja osaisit vaikka jotain. Yks ilta riittää. Soitellaan!

1 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Miehenhaku-ilmoitukseen pitäisi lisätä:
"Osaat puhua kakkelihommeleista jouhevasti."

Ettei kato ihan heti ekana iltana jutut lopu kesken. Eiku, siehän haitkin vain yhden illan seuraa, no sitte.

Eilen oli kiva päivä, mut nyt en taida joutaa blogeja päivittelemään. Pittää ehtiä pakkaamaan!

8:57 ap.  

Lähetä kommentti

<< Home