eXTReMe Tracker

sunnuntaina, elokuuta 28, 2005

Touhusunnuntai


Aamulla aikasin metsäretkelle. Onnistuneet reitinvalinnat ja kuvassa esiintyvät kivat kaverit takasivat mielenkiintoisen metsäelämyksen. Noita elikoita kaivelin sitten ainakin sen 30 yksilöä tukastani.
Kotiin tullessa näin perussunnuntai puuhaa tuossa pihalla, mies tamppaamassa mattoja. Voiko mies enempää olla tossun alla? Voiko?

Näin myös muita innokkaita hervantalaisia ulkoilijoita. Tuollahan sitä taas tallo menemään viehättävä pariskunta tuhannen juovuksissa sunnuntaina keskellä päivää. Nämäkin maiseman sulostuttajat, olisko ollu Mirsku ja Pate, oli kuullu kammasta ja pyykinpesuaineesta varmaan viimeks joulunaikaan. Kyllähän sitä itekkin on tullu vapun tienoilla harrastettua näitä 5/5 putkia, mutta joku tolkku sitä silti vois noillaki aboriginaaleilla elämässä olla. Tai ehkä mua vaan vituttaa, kun mun elämä ei oo niin greiziiii..

Ja kun kuvia kerran innostuin laittamaan, niin ihmetellääs porukalla säätä. Tässähän on vuoden aikana jokainen trendikkäs cityihminen lisännyt perussanavarastoonsa tsunamin ja trombin, mutta kyllä vanhakunnon reinbou silti vie. Ja kyllähän sen tietää mistä ne helyt ja timangit löyty, Hervuudista tiätty!

2 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Outoja päätelmiä?!? Mies tossun alla, jos se hakkaa mattoa? Päivitä asenteesi hyvä nainen!

Minua kivikorttelihelsinkiläisenä sen sijaan hämmästyttää tuo, että sitä mattoa hakataan sunnuntaina. Meidän ikkunasta tulee kyllä palautetta kun ex-hervantalaiset hakkaavat mattojaan sunnuntaina mun ikkunan alla!

1:15 ip.  
Blogger kispe said...

No eihän kukaan oikeasti halua hakata mattoja, joten se joka siihen puuhaan joutuu on kyllä siellä paukuttamassa jonkun pakottamana.
Sillä epäilen ettei opiskelijakämpissä asuvat miehet tamppaa mattoja ikinä vapaaehtoisesti. Joten JOHTOPÄÄTÖS: tossun alla! :)
Päivässä sen sijaan ei ole mitään vikaa, eikös toi "sunnuntaina lepo" ole joku kivikautinen jeesuksenohje? Eli päivitystarvetta varmaan itsekullakin..?

4:36 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home