eXTReMe Tracker

maanantaina, maaliskuuta 20, 2006

Været er utmerka!

Voi mainiota, kevæt tulee! On niin saatanan hianot kelit ollu jo toista viikkoa. Ja aika hyvin alkanu naama muistuttaa pesukarhua. I-HA-NAA!

Juu täällä on meneillään taas Idols ja luimpa lehestä tuossa yks päivä, että kymmenestä finalistista 6 on uskovaisia. Oli ties minkä lähetyssaarnaajakerhon jäseniä ja vaikka mitä missiota. Yks niistä sitten vielä mainitti, että Idolshan on mitä mahtavin tapa levittää jotain saatanan evankelin sanomaa.
No justihin juu. Tää samainen jamppa oli sitten näitä, jotka ei viinan kanssa puljaa ja naisia sorki ennen avioliittoa. Anteeks kuinka helvetissä se kuvittelee viettävänsä todellista idoolin elämää? Todellinen idoolihan ei muuta tee, kun juopottele minkä ehtii ja panee jokaista pändäriä ja manakerin vaimoa. Ni.

Sitten asiaa turisteista. Tuli tuossa jo joskus aikasemmin mainittua nuo mainiot ruotsalaisturistit, jotka tulee Norjaan pihistelemään rahojaan. No ei ne ruottalaiset oo ainoita epäonnistujia. Täällä saksalaiset turismukset valittaa hotellissa, kun ei näy Saksan TV-kanavat. Siis Norjassa. Siis Saksan.
Ja tanskalaiset hiihtotaiturit purnaa, kun ovat saaneet hiihtokoulussa norjalaisen hiihdon opettajan. Siis Norjassa. Siis norjalaisen.
Nojoo, niitä tanskalaisia "hiihdon opettajia" täällä on tosin melko reilusti. Sehän periaatteessa riittää, että opettaja on aina yhen tunnin edellä oppilaita.
Siihen nää tanskan lahjat hiihtomaailmalle on pääosin tyytyneetkin.
Vituttaisko sinua saada tanskalainen opettaja hiihtokoulussa? Epäilemättä.

Nää mun tanskalaiset kämppikset on aika innokkaita kalianjuojia ja usein on jos minkäsortin hulahulaa iltasin. Aamulla onkin sit kätevä lähteä töihin, kun ensin pitää lakasta käytävä lasinsirpaleitten sekaan, et pääsee vessaan ja kahvinkeittimelle. Meillä on jo käyny lasi- ja lautasvalikoima hieman niukaks, kun hävikki on tosiaan suhteellisen runsasta. Ja sitten on myös kiva mennä vessaan ja sieltä on yllättäen hävinny puolet puteleista. Kuka saatana kähveltää jotain vanulappuja pussillisen?
Tänä aamuna kadonneet meikit löyty naapuripojan huoneesta, hän kun oli ajatellut jossain vaiheessa iltaa meikata itselleen pisamia. Ahaahahhahaa. Mainiota.

Niinjoo, koitin tuossa yks ehtoo juovuspäissäni pelata trivial pursuittia tanskalaisten kanssa. Muuten meni älyn hyvin, mutten A) ymmärtäny kysymyksiä, enkä B) tienny vastauksia.
Ruottalaisilla on muuten joku saatanan vimma pelata aina jotain naurettavia juomapelejä. Versioita on monenlaisia, mut yhteistä niissä on et se tulee aina penaltina, et joutuu juomaan jotain.
Siis mitä? Oon koittanu selittää niille, et meillä Suomessapäin sitä ei pidetä kovinkaan pahana rastina, jos joutuu naukun jos toisenkin ottamaan. Paskat niitten kanssa jaksa mitään pelata, kyllä mä saan mukini tyhjäks ilmanki (ne juomapelit on muuten kuulemma TOSI hauskoja!!!!!)
Onneks Suomessa tunnetaan oikeat juomatavat ja oksennuskin tulee keskieurooppalaiseen tapaan sivistyneesti yheltätoista.

Juu ja afterskissahan taas tuli poikettua ja siellä sitten kävi kutsu saunomaan johonkin mökille. Ja voi houli mouses ettei ollukkaa iha mikää pikkumökki!
Melkosen vaatimaton oli varustelutaso tosiaan, oli petipaikka 18 hengelle, puolikilometriä pitkä ruokapöytä, sauna, kuntosali, 2 spinningpyörää, höyryhuone (vai mikä vittu semmosen suihku/höyrykopin nimi onkaan, oli suihkuja sen 4 erilaista ja höyrynlämmönsäätö portaattomana 55 asteeseen saakka) ja kaiken kruunuks solarium!
Siellähän me sitten oikein porukalla maattiin, laskettelupleksit päässä tottakai. (ettei siis ne rinteessä syntyneet pesukarhut vaan häviä naamasta)
Lisäksi on oikein mainittava, että oli saunamajurilla peeniksessä lävistys! En ookkaa semmosta ennen päässy koittamaan, annankin tästä hyvästä mielenkiintoisuus pisteen.
Maaottelutilanne: Suomi 10 - Ruotsi (lapselliset) 3

3 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Tsuppadui. Neiti ehti kadota tsättipuolelta ennen kuin havahduin! No onnistuu se sitte näinki. Moi vaan! Ja opeta nyt ihmeessä niille ruattalaisille joku härmäläinen juomapeliki. Ettei vallan tylsäks mene.

11:51 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

heii...auta niitä ruattalaisia, että oppisivat juamaan kuin ihmiset ( suomalaiset, islantilaiset ) nii, ja apua tarttee toi säälittävä kolmepojoakin

ai että saa olla ylpiä suomineidoista sielläpäin!
*puzpuz*

4:21 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Heissan Kaisa!

Oot kovasti johdossa tossa maaottelussa :) hauska lukee tätä sun blogii. Lähen ite huomenna aamulla leville kerää pisteit, toivottavasti sais ees säälistä ;) Olis ollu kiva tulla sinnekki, mut budjetti ei oikee anna myäten.. Pärjäile!

t: Tomppa

12:03 ap.  

Lähetä kommentti

<< Home