eXTReMe Tracker

keskiviikkona, helmikuuta 22, 2006

Vinter-leker

Juu heipähei! Oonkin tässä talvihurmiossani unohtanu täysin tän blogin kantavan teeman, eli purnaamisen.
Alateemoina kakkeli ja kuntosaliharrastus. Asiaan tehdäänkin heti korjaus!

Kuulin tuossa yks päivä radiosta uutisen, et jonkun uusimman tieteellisen tutkimuksen mukaan n. 30% väestöstä (salettiin amerikkalaisista) kärsii jonkun sortin yleisten vessojen kammosta (caccafobia). Eli ne ei halua käyttää yleisiä vessoja, koska sieltä voi saada jonkun tartunnan.
No justiinsa.
Se onkin aina sitä tutkimuksen tekemisen problematiikkaa, et miten kysymys asetellaan. Jos kysymys olis muotoiltu "kotikakkeli vai yleinen vessa?" niin olis ihan sata päädytty vanhaan, universaaliin totuuteen, ettei oo kotikakkelssonia voittanutta! Ei olis tarvinu kehitellä mitää fobioita aiheesta. Kyllähän järjestään jokahinen seivailee kakkelin kotio jos se vaan suinkin on mahdollisuuksien rajoissa.

Sit voisin taas palata suosikki saliteemaan. Mitä helvettiä ajankululle tapahtuu, kun otat ja istut kuntopyörän selkään, tai pistät juoksumaton käyntiin? Sekunnit venähtää ainakin kolminkertasiks, noin normaali etenemiseen verrattuna. Vielä kun oikeestaan juokseminen on kivaa, ni voi saatana että on mittari aivan täys jo minuutin jälkeen. Ja siinäkin ajassa kerinny vilkasta sitä edessä vilkkuvaa kalori-matka-kelloa vähintään viidesti.
Ja sit se muutenkin kannustaa ihan vitusti porskuttamaan eteenpäin, kun just saa jonkun 4 kaloria kulumaan ennenkun on täysin kypsä. Ja sit muistelee et niin siinä äsken syödyssä jukurtissakin tais olla vähintään se seittemäntuhatta kaloria.
Oon juossu tässä talven aikana yhteensä noin 8 minuuttia. Voi huigeeta!

Ruotsi-ottelussa on ollut valitettavasti melko hiljaista. Iski likeemmäs 40 kuumetta tuossa viikonvaihtees, ni ei oikein ollu Suomen edustaja pelivirees. Toisaalta se nyt on iha paska selitys, eihän SM-liigakaan seiso, vaikka jollain olis nuha.
Nojuu, ensviikonvaihteessa taas uudella tarmolla.
Se tuossa sairastelussa on kätevää, et elopaino tippui 2,8kg kolmessa päivässä. Uskoisin tästä superdietistä tulevan vielä hittituote!

Niinjoo ja sit voisin kuvitella et kolarointikiintiö olis saatu täyteen tän kauden osalta. Perjantaina karkasi maasturi ohjastajan otteesta (Suomen edustaja istui hanskalokeron puolella) ja tällä kertaa kolautettiin kaiteeseen. Melko pienillä vaurioilla mentiin, ovea ei tosin saa auki. Mut onneks siinä autossa on monta ovee, ni voi kulkea niistä muista.

Sitten vielä vähän urheiluteemaa. Nyt kun noi olympialaiset on menny norjalaisittain ihan päin vittua (eli vaan 18 mitalia ja kultakandidaatit on saanu vaan hopeaa jne) niin ei täällä toki olla selittelyssä yhtään sen heikompia, kun Suomen edustajistossa parhaimmillaan.
Täällä ei tosin ollu ilmastointi liian kovalla, mut kun niin moni hiihtomiäs on ollu kipeenä kisojen aikaan, niin syynä EI VOI olla mikään muun kun SABOTAASI! Se on nimittiäin aivan saletti että muut maat on yhteistuumin kussu norjalaisten puuroon, ettei ne olis nii ylivoimasia! Ahahahahahaa. Voi perkele. Ja tuota siis uutisoidaan lehdes ja telkkaris ihan tosissaan :)

Niinjoo sit noista olympialaisista vielä. Se on kyllä vittumaista seurata kisoja, kun ei oo kotomaas. Se nyt vielä menee että nää mehistelee omiaan niinkun asiaan kuuluu, mut perkele kun on jännät hetket, ni telkkaris näytetää jotai aivan ihme lajeja. Saatana kun on Suomen peli menossa, ni nää näyttää jotain huikaisevan jännittävää curlingin karsintaa!
Kristus sentää.
Pahin tosin oli aikoinaan Sydneyn kesäkisojen aikaan, kun satuin siihen aikaan asustelemaan Ruotsissa. Kesäolympialaisissa mielenkiintosia lajejahan on tasan keihäänheitto ja juoksu. Ni eeeeiku ruottalaiset pisti mielummin ruutuun pingistä, käsipalloa ja jotain jeesuksen jousiammuntaa.

Lopuks vois vielä olla paikallaan viikon piksinirkka:
180-hypyt kannattaa suorittaa jollain muulla välineellä, kuin telemark-suksilla.

Ristus että tulikin pitkä tarina. Täältä tähän. Ha det!

8 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Hahah! Aika tyypillistä norjalaisilta. Ku ei voiteta, niin vika on joissain muissa kuin itessä. Ja parhaimman mäkivalmentajankin veivät, prkl.

Onneks ne saa lohtua siitä, että Suomenkin suurimmat mitalitoivot on epäonnistunu. Lätkäjoukkue nyt pääs välieriin, mutta ne oliki rankattu vaan pistesijoille.

Et semmosia. Ha det så bra!

10:40 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

No sitä kurlinkia katotaan kyllä täälläkin aika tiuhaan. Ku siellä heiluu joku saatanan mattivanhanen joukkueen pomona.

Oo vaan onnellinen siel, tääl on ihan kauhia kurlinkikuume menossa. Hmph.

11:07 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Ihmettelen kovasti mitä mitä sulla on noita autoja vastaan? =)

7:39 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

Nii, tai paremminki, mitä autoilla ja moottorikelkoilla on Kispeä vastaan?

Voe Kispe koita ny pysyä ehjänä Suomeen asti...

Nii en tiä Turskateeveestä (ruattiteeveetä oon itekki ollu joskus kattelemasa) mut täälä joutusit kuunteleen Bror-Erik "Bubi" Walleniuksen suoraan hermoon iskeviä hajatelmia. Voi tsiisus ton jannun vois hualetta sulkee samaan koppiin Matti "missäonJJ" Kyllösen kanssa ja heittää avaimen johki jortaniin.

Siis suippausha (curling) on iha ykköslaji, varsinki ku Voitto "Nänni" Liukkonen selostaa (se asu enne mun lapsuurenkodin lähellä, bussissa eukkonsa aina pajatti suureen ääneen "Meirän Voitto päläpälä" Vode ite istu hiljaa vieressä).

Ja M15 on päällikkö.

Viä toho kakkeliosastoon; mä oon kans kehittäny hyvän laihdutuskuurin: lääke nimeltä Artryl (nivelrikko, jippii!). Auttaa joo ite vaivaan mut kiva sivuefekti on, sanotaanko ny liukas pakoputki. Varsinki jos vetäset mömmöt tyhjän pakkiin. Ei paljo yskitä eikä naurata...

8:37 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

kurling >> kiakko

12:49 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

Nyt kun on saatu toi kurlinki ohi ja hopee hävitty, voidaan keskittyy olennaiseen. Suomi näytti eilen somasti jääkiekossa venäjälle 4-0. Että huomenna on karmee hiki kun suomi-ruotti pelaa kullasta

9:01 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

Great work and thank you for your service
online drug store
drug store pharmacy online
discount drug store online
canadian online drug store
cheap online drug store
prescription drug store online
canada online drug store
drug foreign online store
online drug store ultram
drug medication online prescription store
drugstore online
online drugstore
online drugstores
mexico online drugstores
1 drugstore online
canadian online drugstores
online drugstores spain
foreign drugstores online
See you tomorrow!
viagra pharmacy

4:07 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Here free codec
[url=http://xvid-codec.thehost2007.com] xvid codec [/url]
[url=http://mp4-codec.thehost2007.com] mp4 codec [/url]
[url=http://window-media-player-dvd-codec.thehost2007.com] window media player dvd codec [/url]
[url=http://avi-codec-download.thehost2007.com] avi codec download [/url]
[url=http://divx-codec.thehost2007.com] divx codec [/url]
[url=http://dvd-codec.thehost2007.com] dvd codec [/url]
[url=http://free-codec.thehost2007.com] free codec [/url]
[url=http://codec-pack-for-xp.thehost2007.com] codec pack for xp [/url]

6:00 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home