eXTReMe Tracker

keskiviikkona, tammikuuta 25, 2006

Kan du røre ræva di?

Heipa hei. Kavipa sitten pieni moottorikelkkakolari tuossa mannaviikolla. Tyøtoveri leiskautti pikku jyrkanteen alas ja suoraan pain vesipostia. Siina sinkoutui takapenkilla istunut Suomen edustaja hetken matkaa hangelle. Tuloksena kiinni juuttunut kelkka ja melkosen turvonnut naamari. Mutta eipa hataa, ei sita mustaa øøgonia kukaan afterskin hamarassa huomannu. Pistekin tuli taas ja tiedan oikein nimen ja numeronkin talla kertaa! Oon selkeesti rakastunu.

Niinjoo oon kuullu huhuja et Suomessa olis ollu noin niinkun talviaiheinen lampøtila viimeaikoina.
Tanne taas tulla heilahti talvi muutamassa paivassa Se on kiva kun kolome paivaa tuiskuttaa lunta putkeen ja sitten pitas lahtee ajelemaan autolla. Ei ollu ihan varmaa et minka lumikasan alla on auto ja mika taas on esim. lumenkaatopaikka. Ja sit saatanan juntti ruotsalainen kamppis nussii talon ainoon lapion lahtiessaan kaymaan kotipuolessa.

Mutta! Nyt onkin aika luoda katsaus rinnemuotiin 05/06.
Otetaan vaikka nain kansalaisuuksittain.
-Norjalaiset:
JUNIORIT houli mouses et on hienoa housua ja paitaa. Ei haita mitaan, vaikkei rinteessa kay kun kerran talves, tarkeinta on et ylla on Bergansin tai Norrønan uusin kalusto. Alle kahen tonnin housuilla harva viittii edes lahtea ulos.
SENIORIT Toinen ryhmittyma on naa hieman vanhemmat suksen kuljettajat. Niilla samoilla Norrønan poksyilla,
joilla kaytiin nuijasodassa, voi vallan mainiosti suihkia hangilla edelleen. Varit mita nyt hieman paassy haalistumaan.

-Ruotsalaiset:
Se 90-lvun alussa hankittu neonvarinen toppahaalari on edelleen kuuminta hottia talviurheilussa. Ja asu kruunataan tietenkin seksikkailla valkosilla Salomonin monoilla, suoraan niilta samoilta kulta-ajoilta. Paahan se isoisan karvalakki.
Ja ruotsalaisethan on melkosen nokkelaa kansaa muutenkin. Lahdetaan oikein koko perheen voimin Norjaan talvilomalle ja sitten pihistetaan joka saatanan pennista ja voivotellaan kun on niin kallista. Ja kyllahan nyt 5 henkinen perhe selviaa ilosin mielin kokopaivan maessa yhen makkaran ja pillimehun voimin.

-Tanskalaiset
Taa on se kaikkien suosikkiryhma. Tanskalaisethan on kaikki syntyny sukset jalassa ja sen laskutyylin tunnistaa kauempaakin. Vaatetuskin on suoraan oppikirjasta: farkut tietenkin, paassa joku aasi-pipo, takki auki ja ilman hanskoja. Monon siteitahan on ihan turha laittaa kiinni, kun ne joutuu kuitenkin sit paivan paatteeks (tai ensiavussa) aukasemaan.
Kun noin normaali jibbailijat kuvaa rinteessa huikeita trikseja, niin tanskalaiset filmaa esim. ankkurihissiin menoa ja hangessa istumista. Hieman varmaan huikeita videoiltoja sit kotipuolessa tiedossa!

Oon myøs koonnu listaa henkiløista, joilta pitas ottaa hissilippu pois samantein:
-aikuiset miehet, jotka laskee snowbladeilla
-aikuiset naiset, jotka laskee snowbladeilla
-tanskalaiset
-lapset, joilla on ihan vitun likanen takki
-lihavat lapset

On muuten aivan mahtavaa etta tyøkaveritkin alkaa oppia suomea. Mika voi olla uljaampaa kun vahan vanhemman puoleinen norjalaismies mastossa, juuttuneen vaijerin aarella, huutamassa SAATANAN PERKELE!
Voi mainiota! Kiroominen auttaa aina!

Nojuu taalta tahan.
Snakkes!

12 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

No onpas komee mustelma, mahtanu olla tälli. Pisteitäkin ropisee näköjään ihan kiitettävällä tahdilla. Eikun ääfterskiitä!

P.S. Kuinka moni muuten iskee lapiolla tuulilasin/sivuikkunan sisään kun kaivaa autoaan hangesta? Tai löytää autonsa vasta keväällä?

7:27 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Ihme kun pitää parhaille kelkkareiteille tunkea jotain vesiposteja, törmäähän niihin.

8:21 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

:D voi kispe. Suomi on huonompi maa ilman sinua.

7:51 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Kispe hei, kannattaisko tilata Mediheli kotimatkaa varten valmiiksi jo tässä vaiheessa - sulle(kin) sitä näyttää sattuvan ja tapahtuvan... Mut pääasia et pistetili kasvaa!

Hei et sunkaa sää oo töisä piuhapartiossa? Vai missä mastossa sitä kiipeillää?

6:32 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Ei helevetti:
"Erotuin joukosta hyvinkin positiivisesti edukseni, mustalla housupuvuulla, pitkillä kullanvärisillä roikkuvilla korvakoruilla sekä kiharapilveksi väkerretyillä hiuksilla. Sovin täydellisesti jopa vessaan, jossa nojatuolit, kaakelit ja ovet muodostivat suloisen kokonaisuuden. Näytin hyvältä. Sen verran hyvältä, että olisin miellenäni poistunut salaa seurueestamme paremmille paikoille. Tällä olisi ollut nimittäin 100% varmasti vientiä."

BUAHHAHHHAAAAHAHHAAA...!!! Arvaakko mikä ploki??

ntiEI

4:43 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Voi nainen, että sulle sattuu ja tapahtuu! Toivottavasti kauden päätteeksi pääset ehjänä kotiin, koska kovasti sua täällä jo kaivataan! Otapa muutenkin yhteyttä sillä täällä tapahtuu kaikenlaista kummaa!
t: taitoniekka

1:05 ip.  
Blogger kispe said...

Neiti Ei!
Ahhahahhaahaa voi saalittavyys =) voi vaniljasuklaa.

Niin ja kaikki muutkin. Ei tassa mitaan hataa. Naama on taas kun uus!

11:09 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Heippa Kispe! Tuossa aiemmin päivällä mietin että kukahan osaisi arvostaa kakkajuttuja, ja sitten kotimatkalla välähti: kakkateemojen kruunaamaton kuningatar Kispe tietenkin!

No, askartelin paskartelin tänään töissä kakkakiekon. Vähän niinku parkkikiekko, u know, siitä näkee millon on mennyt kakalle ja millon pitää kakkaaminen lopettaa. Meillä tuli näes uusi 5min raja duunissa vessatauoille.

Juttelin siitä jo aiemmin irkissä ja joku sitten kysyi, että onko ne rajannu myös pitääkö olla kiinteetä vai saako olla kuralla?

P.S. Kukahan meillä on pitänyt niin pitkiä vessataukoja, että niitä on oikein direktiivillä pitänyt alkaa valvoa? Kakka juttu, mutta elämä on. Digestiivit ja laksatiivit pitäisi kyllä jatkossa olla sitten talon puolesta.

11:20 ip.  
Blogger kispe said...

Kakkakiekko!
Mainiota! Siitæ kiekosta voi myøs katevasti tarkistaa sitten etta koska on aika taas menna uudelleen?

Patenttihakemus vaan vetamaan! Ja pomolle terkkuja, etta EI se aina oo valmista 5 minuutissa saatana!

11:24 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Voin laittaa sulle kuvan siitä kakkakiekosta ensi viikonloppuna kun olen taas töissä, heh. Se on taatusti kuuminta hottia kakkateemakeräilytavaraa joskus sadan vuoden päästä.

P.S. luonnollisesti tein myös pissakiekon, mutta pissateemaa ei ilmeisesti tueta (sou lääst siisön)

12:51 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

Noniin ja tässä luvattu kakkateema-kuva:
http://www.elisanet.fi/spidy/kiekot/poo_card_03.jpg

9:17 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Meinasi unohtua nämä muut samaan asiaan liittyvät linkit:
http://www.kontula.net/jent/lupapaskoa007.jpg
http://ircquotes.net/?92475

Asia lienee piakkoin mediassa ja kahden viikon päästä Conan O'Brienissa.

9:22 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home