eXTReMe Tracker

maanantaina, maaliskuuta 06, 2006

Snø og afterski

Tsadam!
Juu on muuten silkkaa juhlaa, kun asuu tanskalaisten matkaoppaiden kanssa, niin ei tarvi olla nälissään. Kun tänne tulee viikottain suht suuria koululaisryhmiä Tanskan maalta, niin kotiin lähteissään ne antaa kaikki loput ruuat meille!
Ja kyseessä ei sit ookkaan mikään puolikas pussi makaroonia ja leivänkäntty. Nää ryhmät on varustautunu viikon hiihtoreissuun sellasella ruokamäärällä, et kuvittelis niiden valmistautuneen talvisotaan. Kristus sillä mukana kannetulla ruokamäärällä selviäis heilahtaen väijytyksen ja tiesulun ens joulukuuhun.
Kyllä sitä ilahtuu, kun kotiin tullessa on oven pielessä 5 lavallista ruokaa. On juustua ja leipää ja muroja ja hillua ja pastaa ja soossia monenlaista. On keksiä ja suklaatia ja kinkkua. On kuulkaa vaikka mitä. Tomaattia ja potaattia. Zibulia ja kananmunia. JIHU!
Ja siis vielä kun tän tyylinen ruokalähetys on siellæ ovenpieles noin 10 päivän välein. Juhlaa!
Ja sit vielä bussikuskit myy kaliaa meille sopuisaan lavahintaan. Alan oikeesti tykätä tanskalaisista =)

Tästä tulikin mieleen, kun tuli tuossa kokeiltua onko paljon terveellistä terveellistä. Tässä tieteellisessä tutkimuksessa nimeltä mainitsematon koehenkilö A päätti syödä kaikki talon porkkanat kerralla. Porkkanoita oli melko reilusti.
Voi kristus sentään sitä oloa, kun oli vetässy sen laatikollisen tyhjäks. Kun olis nielassu säkillisen raidesepeliä! Odottelenkin tässä pahimman myrskyn laannuttua, että minkäs sorttinen tajunnan laajentuminen on tiedossa, kun se satsi tulee ulos.
Uhh. Tutkimuksen tuloksena voidaan yhteenvetää: ei ole.

Mainiot kelit ompi muuten ollu lähiaikoina, joten on hiHdetty,
sekä mäkiä laskettu taas aivan hurmios. Mainioita offpiste droppeja loikittu alas. Kaikki erinäiset hypyt ja triksit suoritetaan tietenkin telemark-suksilla. Muuten sitä olis varmaan masentavan erinomainen.
Joo ja tuli viikonloppuna taas harrastettua hieman after skitä. Sehän on aina kätevää mennä suoraan töistä afterskihin ja sitten afterskista likimain suorin vartaloin taas töihin. Ei paljo kerkiä tukkaa kampailla.
Ruotsiottelun tilanne on muuten murskaava 9-3 Suomelle. Veikkaan svenssonin niskan katkeenneen.

Ja eikun hili-riNpsis!

3 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Svedu leikkii hard-to-get leikkiä? Ootko varmasti kertonu sille säännöt ettei se kisan lopuks ala selittää jotain että ymmärsi pelin väärin?

P.S. Tärkeintähän ei tässäkään ole voitto, vaan ylivoimainen voitto sekä vastustajan nöyryytys.

1:29 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

Koehenkilö A, kokeileppa seuraavaks kalian juantia - eli jua kaikki talon kaliat. Testata sitte voi, että a) selviääkö rapulasta, b) selviääkö vihasista kämppiksistä ja c) selviääkö.

Vanha klassikko alallaha on se käpykaakku yheltä istumalta ja välillä juamatta...

6:21 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Tässä menee nyt kyllä påskeøl (juleøl loppu just) väärään kurkkuun tätä sun blogia lukiessa! Ihan älyttömän hyvä oot kertomaan! Löytysköhän täältä päin tanskalaisia joitten kanssa kannattais kaveerata? Taidan satsata nuihin venäläisiin, jos niiltä sais jottain kaljaa vahvempaa lavahintaan... Räiskyvän ihanaa kevättä sulle!

9:51 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home