eXTReMe Tracker

sunnuntaina, helmikuuta 05, 2006

Finland vs. muu maailma

Joo nyt oon sitten muuttanut tanskalaisten helmoihin. Vallan mainiota, oma pelihuone on poikaa! En tosin oo tähän mennessä ymmärtäny juur mitään, mitä ne asuinnaapurit sanoo mut ei se mitään. Ei niillä varmaan mitään niin kovin tähdellistä oo ollukkaa mielessä. Juu ja nyt kun on oma huone jossa temmeltää, niin tulikin testattua sängyn toimivuus tuossa viimme viikonloppuna. Annan sängylle kaksi tähteä. Leviä ja pehmiä. Suuri miinus jumalattomasta saundista.

Ainiin voi kristus sentään, mä meen pian vararikkoon täällä ton temmeltämisen kanssa. Voi arvatkaa vaan kuinka kultaa ja smaragdeja kondoomit täällä maassa maksaa! Jos joku olis tosi kiva niin laittas paketin pari postissa tänne näin. Osote on Kaisa, Skeikampen Alpinsenter 2652 Skei NORGE.

Juu ja olimme sitten neljän naisen voimin tuossa perjantaina viettämässä iltaa tuolla Hafjellissa. Suunnitelma oli että yksi ajaa muun remmin kotiin illan päätteeks, kun aamulla pitää töihin mennä. No siinä jossain vaiheessa iltaa teimme pikaisen tilanneanalyysin, että jokaisella jäsenellä oli ns. piste tarjolla, jotenka teimme sopimuksen aikaisesta aamutapaamisesta parkkipaikalla.
No onhan se vaikia arvata miten siinä kävi. Kun lähdön kellonlyömä koitti, niin autoon oli saatu 50% miesvahvuudesta. Puolituntia myöhemmin sieltä yks seikkailija tulla lasketteli perseellä mustaa rinnettä alas. Ja siinä vaiheessa oli aika todeta, että yksi pelaaja oli valitettavasti menetetty taistelutantereelle. Eikä ees palju oltu myöhässä töistä.

Niinjoo yks ruottalainen sälli meni ja haastoi mut kisaan. Kisan henki on tietty pistesaldo hiihtosesongin päätteeksi. Voi että.
Lainatakseni itseäni: "MINÄ voitan tämän pelin!"
Tilanne tällä hetkellä: Suomi 5 - Ruotsi 3.

Lopuksi voisin mainita että täällä maassa katoaa järki. Ostin sitten kahen ja puolentonnin housut. Kyllä nyt kelpaa lasettaa menemään juu!

9 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Heippa!

Ja onnea uuteen kotiin/sänkyyn. Maaottelut sitte pitää voittaa!

Vaikka tanskalaiset ei ookaan kauheen kovassa suosiossa nyt maailmalla, niin etköhän sä pärjää niiden kanssa. Otat vaan kuuman perunan suuhun, niin johan puhutte samaa kieltä? :)

Onnea myös postin kanssa, toivottavasti ihmiset ymmärtää hyväntekeväisyyden päälle!

Kuulemiin,
Espoon kirjeenvaihtaja

11:40 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Hahaa, Finnkampen kovassa vauhdissa...
Onko merkillä väliä vai laitetaanko oikein lajitelma?

12:23 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

Mitä helevettiä! Kaks ja puol tonttua housuista! Sillähän ostais jo, öö, talon tai aineski tontin.

Ole varuvainen siellä niijen temmeltämisies kanssa, t:äiti.

2:08 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

Temmeltäjät r.y., puhjohtajanaan Kisper...

Mite muute koskaha jokku aktivistit tajuu tarttuu tohon et noi kondolieerithä on silkkaa kertakäyttötavaraa (tai siis minä en ainakaan käytä uudestaan - paitti siitä saiski myyntislokanin kestokumille: "Pese ja Pidä!"), eihä sellanen hajoomattoman lateksin luantoon kylvämine sovi nykyaikana...

Hei varoppa vähä sen svedupetterin kans, niistä o huanoja kokemuksia et ne pääsee aina erän lopussa pakkien selän taa TUIKKAAN!

Houli smouks, kaks ja pual tonnii parista puntteja? Aatteles kuin palio sillä rahalla ois saanu niitä sukelluspukuja sänkykäyttöön?! Vai lohkeeks noilla pyysilla sit jotain extra-irtopisteitä, mitä noi niinku muute ei pystyis kykenee?

6:34 ip.  
Blogger kispe said...

Kas hoo, unehtu siis mainita ettæ kyseessæhæn oli siis tææ paikallinen valuutta, 2500kr.
Jos nyt joku meinas jo tukehtua kahen ja puolen tuhannen euron pøksyjen suhteen.

Mulla olis hieno kuva-kavalkaadi oikein tiedos, mut yllæri ettei se nyt tæssæ juur nyt onnistu.
Hilirimpsis!

1:18 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Perse mieheen! Tuli muuten sellainen juttu mieleen, että eikös se ole niiden pisteiden tehtävä hoitaa ne sukelluspuvut? Ni sillon se on ihan sama mitä ne maksaa?

9:14 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

En ees tukehtunu kahen ja puolen tonnin housujen suhteen, kunnes nyt muunnin tuon rahan euroiksi :) Eli älä revi pelihousujas!

12:38 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

No mulla tuli vähä sama miäleen ku Spidyllä, ne jokka tua paikalle pelivälineen tua mailapussinkin. Tai näin meillä...

Josta puheen ollen, vkonlppu riakuttiin Turussa serkun 4.0 - v päivillä. Ja nou points. LOOOSER!

9:22 ap.  
Blogger kispe said...

No siis. Mikas sen mainiompaa kun ettæ pisteet tois pelivalineetkin, mutta ei saatana! Se on kuulkaa todella harvassa et miehilla olis kumia tai viivotinta mukana.
Kylla nykymaailmassa naisen pitaa itte kantaa vehkeet mukana, jos tavoite on napsia piste jokaisessa mahdollisessa kaanteessa.
Nain o!

8:53 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home