eXTReMe Tracker

perjantaina, tammikuuta 06, 2006

Godt nytt år!

Noniin hyvä juhlayleisö! Täällä taas kadonnut kirjeenvaihtaja. Afterskiissa on tullut hieman vietettyä aikaa. Ja töissä joutunu ihminen olemaan. Perkele. Olin ajatellu julkasevani tän jutun jo aikaa sitten, mutta täälläpäin tosiaan tää intternetin käyttö ei oo ihan niin helppohomma kun Hervannas. Mutta jälleen muutaman kuulijan kärsivällisyys palkitaan. Kirjotankin oikei pitkästi tänään!

Noniin ja tosiaan kun tuolla tunturilla viettää päivät pitkät, arvatkaas mikä siellä on parasta? No tiätty ne huikeet skifi-vessat! Ei ookkaan ihan mitä tahansa tusinakamaa ne toiletit. Ensinnäkin kun siihen meinaa asioitaan ruveta toimittelemaan, ni ekaks laitetaa semmone suodatinpussin isoveli siihen laariin, missä normaalisti on vettä. No sit eiku kakkelssonille. Ja sitten kun ollaan valmiita, seuraakin se jännittävä vaihe. Kun painat nappulasta niin *ttsssrrrrhhhhhhhhhhhiiuhh* se koko setti imeytyy johonkin mystiseen kolmanteen ulottuvuuteen! Eikä sitä sen jälkeen kukaan enää tapaa tän planeetan ilmatilassa. Se on kyllä huikeutta parhaimmillaan! Lisäksi voisin mainita että esim. tuossa tapaninpäivänä olikin aivan saatanan kätevä kokeilla miten oksentaminen kyseiseen systeemin toimii (hyvin toimi toim.huom.).
Ajattelinkin tässä haastaa kaikki työssäkäyvät mukaan vertailuun, että montako kertaa on tarvinu ns. ottaa puhelua tänne Norjan suuntaan pahimpina työpäivinä. Viime kaudella ylsin erään suht perusteellisesti suoritetun afterskin jälkeen kolmeen suoritukseen. Se on kyllæ asiakaspalvelua parhaimmillaan. Sano. Mutta juu, ilmottautuminen mukaan tapahtuu tuttuun tyyliin tuolla kommentti-osiossa.

Mutta! Voi mahtavaa! Jouluna tuli postissa maailman komein KISPE-pipo! (kiitoksia neiti Ei!!) Ja tuosta piposta seurasi vielä huimempaa. Eräs työkaveri on nyt sitten ristiny uuden koiranpentunsa KISPEKSI! Saas nähä mitä kaikkea tässä kehkeytyykään talven mittaan.. Voi olla et kesään mennessä markkinoille lanseerataan kokonainen Kispe-tuotesarja. Ajattelin esim. semmosia "I do my own stunts" -henkisiä T-paitoja, sekä "I fuck on the first date"-pinssejä

Ja sitten päästäänkin taas perehtymään yhteen suosikkiteemaan, eli kuntosalikulttuuriin. Meillä täällä jumalanselæntakana on semmone pieni punnustennostelutila. No siellä sitten on rautaa väännetty solmuun ruotsalaisten sällien kans kilpaa. Mutta mitä nää jätkät tekee salitreenin jälkeen? Pyyhkii hien otsalta ja lähtee kotiin? Ehei! Sillon otetaan paita pois ja aletaan pullistella peilin edessä ja ihailla omia lihaksia. On tsekattava haba ja vatsat. Voi kiasus! Voiko mitään typerämpää enææ olla? Jos nyt on ihan pakko niitä muskeleitaan ihastella, ni eikö sen voi tehä sitten vaikka vessan peilin edes, yksinään? Ei siinä et olis paha kattella niitä kroppia, mutta rajansa nyt saatana!

Lopuksi vois mainita, että mäenlaskuharrastus on jatkunut entiseen malliin. Pientä osumaa toki sillon tällön, ni tietää missä ne omien kykyjen rajat taas menikään. Mutta vielä odotellaan sitä talven Isoa Osumaa. Ja vaikka siis vimosen päälle kunnossa toki oonkin, oikeestaan pelkkää herkistelyä vaille valmis Torinoon, ni täytyy myöntää et hitusen on pistäny hengästyttämään tuolla laduilla vastaantulleet ylämäet. Sitä se juopottelu yli tuhannessa metrissä teettää.Mutta näillä puhein tapaamme jälleen seuraavassa jaksossa. Eikun tsilirimpsis!

AiniinPS. Joo mun kämppishän oppi jo viime talvena kiromaan sujuvasti suomeks, mut eihän se raukka osaa kirjottaa. Tänään se päätti yllättää mut ja kirjottaa hankeen spraylla jotain kivaa. Ja mitä siellä luki? No "VITO"
Voi vittu..

5 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

hiano mustelma, näyttää ihan hiireltä tai joltain...

9:43 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

Moro sano poro! Mustelma on kieltämättä komea, puhumattakaan noista Kispen avaruuskypärä-laseista. Mutta kuka kummassa on tuo vihertävän kalpean näköinen menninkäinen tuossa ekassa kuvassa? Iloisesta ilmeestä päätellen hapenpuute ei pahasti vaivaa, vai onko tuo juuri hapenpuutteesta johtuva ns. delirium-tila? Mene (Norjaan) ja tiedä.

Ja jos joku haluaa norjankielen pikakurssin niin tässä: kuuma peruna (mitä isompi sen parempi) suuhun ja yläasteruotsia änkyttämään. Kyllä se siitä...

5:11 ip.  
Blogger kispe said...

Pieni keltatauti vaivasi kieltæmættæ tuos uudenvuoden tienoilla...hehhoih
Mutta anteeks vaan se perunasuussa-kurssi on tanskaa. Norjan kieli asia erikseen, kaunis kieli indiid. Voisinkin tuossa myøhemmin lanseerata oman kielikurssin..
jesjes
voi kiasus on hienoa laskea mækeæ!

4:07 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Pysy hiihdossa vaan. Se kielten opettaminen on vaikeaa humalassa!

9:33 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

Hei kirrjastontäti! Juu niinku kuvasta näkyy sitä on ihmine kauneimmillaan sillon ku se rentoutuu ystävien seurassa =D

Kuule, tosimiähet ei mihinkää norjanpuheluihi lähre mukaan. Jos vastapalloo pukkaa, nii tosimiäs pitää kylmästi suun kiinni ja nialasee herkut takasi. Riittävä monta kertaa ku protsetuurin käy läpi, nii kyl se siitä tokenee. Ellei taju lähde ensi. Emmää mut isot pojat kerto...

Nii tiätty se oman hapan ihailu on aika paha - teenhä mäki sitä mut vaan kotona ja yksin; ei näin komeita "vattalihaksia" kehtaa muille esitellä... Mut eiks se ois viä pahempi jos ne sun poikaystäväs alkais ihaileen toistensa hapoja?

Liukkaita laskuja ja pehmeemiä penkkoja sesongille '06.

Granne

11:45 ap.  

Lähetä kommentti

<< Home