eXTReMe Tracker

tiistaina, maaliskuuta 28, 2006

Finsk besøk

Noniin taalla taas!
Olikin oikein suomalaista seuraa tuossa viikonloppuna ja johan muuten maistui taas menojuoma perisuomalaiseen tapaan! Kavimma oikein hiihtamassa ens alkuun, mutta sen jalkeen tosiaankin se minttukaakao ja mustaviina alko maistumaan sen verran hyvin, etta maenlaskutaidot alko muistuttaa tanskalaisten tasoa.

Onneks siella maen alla odotti se jo suht tutuksi kaynyt afterski, niin ei tarvinu alkaa itteaan rinteen puolella telomaan. Keli oli kun morsius ja naama onkin kevaan uudesta pesukarhumallistosta.

Sitten taas hieman kakkelsson asiaa. Tiedatteko kun joskus esim. muutaman paivan on ollut ilo irti, niin sitten voi kayda pøntølla poiketessa hullusti. Tulee niin paljon kakkelia, etta ei pysty kunnolla kavelemaan hetkeen, kun tekee niin kipiaa mahassa. Olen selvittanyt mistæ se johtuu!
Kyseinen ilmiø johtuu alipaineesta, joka syntyy suolistoon, kun sielta imetaan liikaa pois. Tahan ei auta muu kuin kylkiasennossa lepaaminen, jolloin suoli hiljalleen imee itsensa takaisin tasapainoiseen, noin tuhannen millibaarin, tilaan.
Elækøøn tiede!
Ja eikun hilirimBziz!

5 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Paras blogi ever!

Naurusta kaksinkerroin, saali, ettei paivity paivittain.

7:24 ip.  
Blogger kispe said...

Kas noniin.
Malttia malttia. Vapun tienoilla alkaa taas læhetykset Hervannasta ja paivittelyvalit tiuhenee mita todennakoisimmin!

7:42 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Kaisaaaaa! Koska tuut? Tuu jo! Kai oot Hervuudissa jo la 28.4, jolloin on taas telttapileet ja TIKTAK!

Niin joo ei meijän maailmanmatkaajien Norskin reissusta tullu taas yhtään mitään. Oltais taas voitu tulla Londoon kautta vaikka.. Huoh.

Ja hei muuten, meillon vappuna muutto. Muutetaa keskustaa.. Meillon uudella kämpällä varattu sulle oma huone että pääset vierailee.
Että tervetuloo tänne lumen keskelle! Mie tuun hakeen asemalta, pesukarhusein!

iso R

11:01 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

Niin joo ja muuten, oltiin tossa yks viikko vähän taas myymässä kirpparilla rompetta ja arvaa mitä. Hapsufarkut meni kun kuumille kiville. Hinta ny ei päätä huimannu (0,20e) mutta kuitenki! Siellä ne on jonku rodeotsiksin päällä kuitenkin! Säkin jäit voitolle 2,40e. Miinustan ton sun pitkästä velkakirjasta..!

sama

12:43 ip.  
Blogger kispe said...

R
mahtavaa!
veikkaan et hapsufarkut meni samalle, joka nappasi pilehileen ekakierroksella!
hahahaaa

7:29 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home