eXTReMe Tracker

keskiviikkona, marraskuuta 30, 2005

Yölähetys

Kristus että tenttiin lukeminen on vammasta. Voisinkin tässä yön ratoks mainita muitakin vammasia asioita:
1) loskassa lenkkeily (lenkkarit painaa saatana tuhat tonnia, vähintään)
2) vaippamainokset (miks vitussa ne lässyttää? eine vaippaikäset niitä osta kuitenkaa)
3) jeesuslehdet (tarviiko niitä ny saatana tunkea ihmisten luukuista, kukaan ei oo tilannu)
4) hitaat ihmiset (voi ettekö voi liikkua/ajatella/toimia ees vähä nopeemmin?)
5) muuttaminen (miksei kalusteita voi vaan jättää taakseen vanhaan kämppään?)

Ainiin toivottavasti se ei ollu kukaan Hiihtokoululainen joka oli käyny luistelemassa Suolijärven ympäri eilen. Voi sitä vimmaa, kun on pakko lähtee hiihtää samantein kun ekat hiutaleet osuu maahan. Ja juhlasuksilla tietenki, niillä uusilla.

Ainiin PS. alotin muuten jo muuttovalmistelut: vein 2 kaliakoria Kliiån takapaksii oottamaan, et joku palauttas ne kauppaan. Onneks alotin näi hyvissä ajoin valmistelut, ni ei varmaan tuu taas yhtää kiire.

4 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Hip hei

Lenkkeily nyt on muutenkin ihan sairasta touhuu. Ei koskaan pitäis ihmisellä olla niin kiire että juoksuaskeliin sortuu =)

Nää uskonlevittäjät on kivoja kanssa. Ei ole kahta vanhempaa leidiä näkynyt enää aikoihin kun keksin millä ne pysyy pois. Olin just tullut punttisalilta ja panin jonkun Metallican siihen rayhää reteoihin. Näin ne siellä käytävässä jo hiomassa taktiikkaansa tullessa. No sit ne pimpotti ja mä menin kalsareissa hikinen t-paita päällä avaa hiki tippuen ja Metallica pauhaten. Ei ne oikeen jaksaneet ees alottaa, kun vähin äänin siirtyivät ja oon saanut olla hyvin rauhassa sen jälkeen =) Kai ne totes että toivoton tapaus.


LEMMY

8:12 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

Juuei mää inhoon juaksua mut tykkään suunnistaa - siinä ei huamaakkaan ottavansa juaksuaskelia. Paitti sualla.

Meilä käy kerran, pari vuaressa kaks vanhempaa rouvaa, vartiotornin tapauksia, ja ovatten aina nii herttasia et ei niille kehtaa lyärä ovee nenun eestä kii. Mää juttelen mukavia vähä aikaa niitten kanssa ja sit ne lopuks kiittää ja toivottaa hyvää illanjatkoo. Harvinaise sivistyneitä lahkolaisia, eivät tuputa mitää.

Noi muute täälä alueella saa olla ihmee rauhassa, vaika luulis et tämmösellä omakotialueella olis potentiaalisia (siis rahakkaita) sialuja kupattavaks.

10:01 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

Ny kun tässä on päivän marinoitunu tua tiatotekniika ihmeellisessä maailmassa, nii tuli noista vaippamainoksista miäleen et sanokaa joku miksei tiskirättejä valmisteta samasta materiaalista ku noita vaippoja tai niitä naisten tolloja? Nehä molemmat on ainaki mainoste mukaa nii imukykysiä et yks kylkyammeelline kus... tai siis nestettä uppoo tulitikkuaskin kokosee palaa tosta vaa heittämällä. Olis meinaa melkone sensaatio keittiössä.

4:15 ip.  
Blogger kispe said...

Hylkeet on PÅP!

12:32 ap.  

Lähetä kommentti

<< Home