eXTReMe Tracker

keskiviikkona, marraskuuta 23, 2005

Kuka sulatti talven?

Terve. Voi tsiisus kraist että voi olla auto paskas! Onneks en pessy eilen kokosyksyn karstoja pois, tänään saikin uuden tyylikkään kakkakerroksen. Nykyään ei näe enää sivuikkunoista ulos ollenkaa. Mut emmä ajakkaa sivuttain.
Kun tosiaan ikäänkuin työkseni kurvailen tuolla pitkin maakuntia, ni välillä kyllä osuu ns. tyhjä arpa kohdalle. Joskus on nimittäin pakko käydä jossai huoltoasemalla kakkelströmillä ja voi perkele mimmosiin katiskoihin ne viritteleekin kakkelipaperia. Siinä kuin koitat riipiä sieltä peltien välistä sitä papyruskäärönpäätä esille, ni kynnet irtoo ja rystyset vuotaa verta. Ja sit ku viimein saat serlasta otteen, ni eikö se tuu saatana jonain postimerkin kokosina palasina. Eikö sitä rullaa nyt vittusoikoon voi laittaa ihan vaan kepin nokkaan, josta sitä kätevästi voi sitten pyörittää sopivan määrän.

Tuolla ympäriinsä ajellessa näkyy usein myös niitä Vanhasen "vaalimainoksia". Sitä oon pohtinu, että lisääkö se oikeesti Mr Vanhasen äänestäjäkuntaa, kun tuolla on pitkin peltoja jotain erivärisiä muovisuikaleita sen tuhannen sotkussa jonkun tolpan nokas?
Mä voisin ehkä keksiä vielä pari paskempaakin ideaa, mut kyl toi aika top10.een pääsee. Ja paljonkohan sekin on maksanu?

Jaanii, kaikenmaailman julkkiksethan kunnostautuu kilvan jos minkäsortin hyväntekeväisyydes. Et tyyliin joku Neiti Näyttelijä järjestää hipat ja niitten tuotto sitte annetaan Budapestin irtokameleille. Ja sit ne poseeraa joka lehes, et hei kattokaa, tässä minä ojennan 30 000 tollarin shekin. Voi vittu! Sit niitten omalta tililtä löytyy joku 8 gigatonnia seteleitä. Eikö saatana omista voi antaa? Niillä olis oikeesti varaa ostaa vaikka kaikki maailman hyväntekeväisyysjärjestöt ja sit ne antaa jonkun markan.
Saatana nii.

Muttamutta... kuten nokkelimmatpokkelimmat teistä jo varmaan huomas, ni jotenkin pääs yön aikana pehmenee noi kunnan isien ajamat ladut, joten tänään Hiihtokoulus on lepo. Huomena sitten alamme tervaamaan niitä suksen pohjia.

11 Comments:

Blogger Itseni said...

Voi mikä ihana sinä!

3:27 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

Huomenta päivää!

Mä jo aattelin et mihis se tervausosio katos. Mut taivaassahan ne perseet vasta tervataan, ainakin eppujen mukaan =)

Ei tänne jäyhään pohjolaan kyllä ne jenkkien purkkavaalimainoksetkaan oikeen putois. Semmoset yltiöpositiiviset pullan tuoksuiset perheshitit. Ei se tossa Vanhasen tapauksessakaan oikeen toimis et perheen kanssa leipois pullia hymy korvissa, kun äijä on ihan muita pullia leiponut...

LEMMY

7:34 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

Juu ne on paljon kivempia ne kun on niistä heinäpalloista tehty pitkä toukka pellolle ja maalattu naama siihen päähän vielä lisäks =)

LEMMY

8:53 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

Nii paitti nykyäänhä on muotia perseen VALKASU, ei tervaus - enpä kohteliaana linkitä tähä mittään mut vihjeeks kuukkelii voi pistää vaikka "anal bleaching"... Jösses, sano. Toi tervaus olis varmaa palio terveellisempää, vaika kuinka syvälle sutis...

Masa V vois lainata yhtä Kummelihahmoo ja rakennella mainoksessa tel-tel-tel-telkänpönttöjä...

Joku vuasi sitte tossa mun sukulaisreitin varrella (Tre-Turku) oli niistä raktorinmunista rakennettu pellolle jumalattoma iso - raktori. Ja se oli viä maalattu väreihi ja kylessä luki että "Zetori". Meinas lähtee el coche lapasesta ku se nähtii, sevverra hilpee meininki oli sejjälkee...

Vai ei pipa nappaa =) Juuei tuli vaa siinä miälee se männävuasien Tabu - ohjelman Tampereen Kiälen Peruskurssi: "Mää kaarui rotvalli reunaa nii että PIPA lens..."

10:12 ap.  
Blogger kispe said...

Mää näin niitä muovinauhaviritelmiä eka kerran Parkanon kohdas ja luulin et siellä on jotku kyläjuhlat. Et ne tanssii sit letin siihe tolpan ympärille kuutamolla tms.

Kristus että maistuukin uni nykysin, olispa karhu ni vois herätä vasta huhtikuus..

11:09 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

Törkeetä tollanen nukkuminen kun toisilla päivä jo puolessa välissä =) Mä kannatan tota talviunta kanssa. Tää räntävaihe mitä etelässä talveks kutsutaan, niin voisin jättää sen hyvin väliin. Nyt olis aikaa töitäkin painaa mut, ei yhtään huvita. Hmm..ei se kyllä hirveesti oikeen koskaan huvita.

LEMMY

11:38 ap.  
Blogger kispe said...

Kato elämä on tämmösii valintoi täys.. et ilmottautuuks niinku työläiseks, vai nukkuuks vaa aamusin :)

11:50 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

Yleensä käy vielä niin, että kun on kynsinyt just sen postimerkin kokoisen paprupalan, niin eikös se sitten olekin viimeinen ja sit saa hamuta vain pahviputkea... Jihaa! Siinä istut etkä muuta voi.

Mintsi

12:02 ip.  
Blogger kispe said...

Mintsi, tiedän mistä puhut!
Ja perkele kun niissei oo yleensä ees hätänappia, et sais kutsuu pelastajan tuomaan uuden rullan.

1:00 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Minua kanssa nyppii tuo julkkisten "hyväntekeväisyys". Annetaan muka aikaa ja esiinnytään ilmaiseksi telkkarissa. Siinähän sitä saa näkyvyyttä ja pr:ää ja ohjelma-aikaa ja ties mitä, senkun käy pari piisiä luikauttamassa tai yhden juonnon vetäsemässä. Antais tosiaan omistaan eikä houkuttelis köyhiä teinejä soittelemaan!

3:43 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Morientes!

Päätin sitten avautua.

Mua nimittäin juilii noi hyväntekeväisyydet ja avustuskeräykset muutenkin. Ei se ole tavan tennarinkuluttajan probleemi jos jossain Turkmenistanislaviassa on maa tärähtäny kenoon ja taloissa on ovet vinossa ja katto muuttunu lattiaks. Se on niiden valtioiden ongelma rahoittaa tollaset onnettomuudet. Kyllä kaikkeen muuhun rahaa riittää köyhimmässä Nigeriassakin, on edustusasunnot ja alppimajat koko heimopäällikköperheellä jne, mutta ei ole rahaa järjestää oman maan lapsille edes kunnollista peruskoulua. Ei ole opettajia eikä kirjoja. Mutta armeijan vuosibudjetti on 8miljardia $ eli n. 6,8 miljardia €. Et sillee.

Järjettömin esimerkki tuosta on se, että kun nyt Jenkkilässä tuli vettä kaduille New Orleansissa ja ties missä, niin mitä tekee pressa? Ei niin mitään. Paitti pyytää avustuksia ulkomailta. Valtion kassasta hoidetaan paikalle joku Nässönäl Kaard varmistamaan, ettei porukka ryöstele taloja jotka on veden vallassa. Mutta ei auteta niitä ketkä on jääny kodittomiks. Ei sitten millään. Siellä on kaikki Punaiset ristit sun muut jakelemassa 2000$:n luottokortteja, mutta niitäkin jaellaan miten sattuu, taitaa vaalea ihonväri olla tärkein kriteeri, että sellaisen saa. Myöskään natiiveja jenkkejä elikkäs inkkareita ei autettu sentin sentillä.

Siellä on muutama itsenäinen porukka paikalla, mitkä on hankkinut kaikki safkat sun muut huovat, vaipat, lääkkeet ym. tarpeelliset paikalle omalla kustannuksella. Valtion kassasta ei mitään. Lukekaa vaikka raportteja näistä http://www.michaelmoore.com/mustread/covington.php?id=60
Siellä on noita Katrina-raportteja aika paljon ja ne on ihan järkyttäviä.

Niin onko teidän mielestä oikein että maailman suurin "sivistys"valtio ei auta omiaan hädän hetkellä? Onko se muiden valtioiden tai jopa yksityisten kansalaisten vastuulla? Jo muutaman ydinohjuksen tai edes Tomahawkin (näitä ammuttiin isoista jenkkialuksista Irakiin) hinnalla olisi hoidettu ensiapu ja kaikki tarvikkeet paikalle. Koko Irakin sotahan maksoi vain n. 222 miljardia taaleria jenkeille, ja hinta kasvaa vieläkin http://nationalpriorities.org/index.php?option=com_wrapper&Itemid=182. Yhden sotapäivän hinnalla ois voinu mm. paikata jenkkien kaikki koulutusleikkaukset v.2003. Niin, jenkkien armeijan budjettihan on tuommoinen leppoisat 2,3 biljoonaa $, eli 2300 miljardia $, eli n.1950 miljardia €. Siis vuodessa.

Muutenkin jenkeissä on sosiaalihuolto, koulutus ja terveydenhuolto retuperällä rahojen puutteen takia, mutta sotimiseen löytyy kyllä rahaa. Olkoon siellä sitten omissa oloissaan. En lähetä euroakaan jenkkien katastrofialueelle. Oppivatpahan äänestämään paremman presidentin. Vaikka se mitään auta, Bush on oikeasti hävinnyt jo kahdet vaalit mutta silti keplotellut ittensä "voittajaks".

Että mua juilii. Jatkaisin vielä siitä että miksei uutisissa kerrota joka päivä, että tänäänkin kuoli 40,000 ihmistä nälkään maailmassa, näistä oli lapsia onneks vaan 27,000. Eihän se ketään kiinnosta. Old news. Että ottaa joskus päähän.

10:31 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home