eXTReMe Tracker

torstaina, marraskuuta 10, 2005

Politiikkaa

Tänään voisinkin olla jotain mieltä vaikka ulkomaan politiikasta. Otetaas nyt toi Ranska, kun ne epäkeskot siellä melskaa pitkin kylänraitteja. Kun ei näytä ulkonaliikkumiskiellot auttavan, ni mitäs jos koitettas samaa metodia, joka pätee esim. vikuroiviin kakaroihin. Eli ihan vaan silkka ignorointi. Eikai ne kovin kauaa jaksa siellä keskenää riehua, jos ketään ei kiinnosta? Ja mitä mä nyt oon asiasta ymmärtäny, ni nehä on polttanu siellä nimenomaan omilla kulmillaan niitä autoja ja päiväkoteja. Mitä helvettiä? Melkosta kapinaa onkin polttaa oma talonsa!

Nyt siirryn ulkomaan politiikasta suoraan kalianjuonti politiikkaan. Eikun hilirimpsis!

4 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

No. Kun sitä silkkaa ignorointia on yritetty muutama kymmenen vuotta - Paraisten esikaupunkeissa o aina ollu levotonta, just siks et kukaa politiikko ei oo viittiny vaivata ihmiste asioilla päätää. Ny vaa sit o menny kuppi nurin lopullisesti.

Nää musulmaanit on kokenu jo pitkää olevansa P-ihmise asemassa siä Paraisilla, jopa aiheesta jos multa kysytää (mun miälestä Paraisilla muuta ookkaa ku P-ihmisiä, ei ne ainakaa osaa siä ruakaa tehä, paitti kiinalaiset. Onneks ei enää tarvi tehä ees tyäperäsiä retkiä toho "kulttuurikaupunkii").

Nii jos naperoihi kokeilee tota ignorointia nii nehä ettii vaa jonki toise tava tulla kuulluks ja huamatuks, esim menee vetäseen naapurin Yrjö-Orvokkia turpiin. Ja sit niistä tulee "ongelmanuoria" - siis siks ku aikuiset ei kuuntele. Eli ei toimi kyl kakaroittenka kanssa...

10:13 ap.  
Blogger kispe said...

toimii toimii, vaatii vaan vähä kärsivällisyyttä.. :)

11:08 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

Niin se oman skolen polttaminen jeesaa varmasti omaa tulevaisuutta ja parantaa mahdollisuuksia työmarkkinoilla...
-julie

3:25 ip.  
Blogger kispe said...

Näin mä epäilen kans.
Näyttää hyvältä CV.ssa :)

3:54 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home