eXTReMe Tracker

tiistaina, marraskuuta 15, 2005

Eläviä kuvia

Moro. Johan onkin pirskottanu tänää vettä. Ja sateessa fillarilla kurvailuhan on silkkaa hienoutta. Se nyt on aivan yks hailee, et jos vähä takki ja housut kastuu. Mut voi saatana kun AINA kastuu perse. Vaikka sitä satulaa kuinka hinkkais ja laittais vielä muovikassin päälle, ni hyvä kun kerkeet vauhtiin päästä, kun sieltä alkaa jo jostain raosta tihkua jotain perkeleen adsorptio-vettä. Ja sit o semmoset märät raanut farkunpersiissä koko päivän.

Kävimpä muuten eilen elokuvissa! Voisinkin tehdä oikein arvostelun.
Elokuva: Tyttö sinä olit tähti
Pisteet: ei herunut
Tähdet: vaikka kolme
Perustelut: paljon musiikkia ja mikä parasta: KAKKATEEMA!
Kispe suosittelee.

Ainiin tulikin tosta elokuvasta mieleen, että mikäperkele kun nykyään ihmisillä on joku aivovamma ja ties kuinka monet aikuiset käy kattomassa lasten leffoja ja lukee lasten kirjoja. Kyse on tietenkin siis tästä Harry Potterista. Voi saatana, MIKS?! En taatusti aio koskaan kyseiseen maniaan osallistua. Ja ihan turha kenenkään sanoa et "siis kun se on OIKEESTI ihan ältsin hyvä!!" voivittu kun ei OIKEAT ihmiset lue mitään lastenkirjoja. Kattoinki oikei tuolta kirjaston sivuilta, että Tampereen kirjastoissakin on toistatuhatta kappaletta niitä Potteri-kirjoja. Siis voi hyvä helvetti: toista tuhatta!
Noin vertailun vuoks esim. Tuntemattomia sotilaita löytyy reilu 50 kpl ja Peppi Pitkätossuja joku parisenkymmentä. Mihin tää maailma on menossa?
Onkohan se nykyää, et jossai ala-asteen diskossa peipet on iha kuumana, jos sällit saapuu paikalle sonnustautuneena takavuosien muodikkaisiin prilleihin ja taikaviitaan?

6 Comments:

Blogger kispe said...

Hyvä hyvä!
Siihen leikkiin kun kerran lähtee, ni kohta joudut hankkimaan taikaluudat ja irtokorvat..

7:07 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Peipet ala-asteen (tai siis sillosen kansakoulun) diskossa siis ei ollu yhtään kuumana ku meikäläine saapu paikalle sillosissa pöllöprilleissäni...

Se vähä korjas osakkeita et mää olin pändin pianisti - siis toinen niistä viishenkisen pändin soittotaitosista jäsenistä... Mut vaan vähä. Hyvin vähä.

Jotenki uskallan epäillä et taikaviitastakaan ei olis ollu apua, mun tilanne oli oikeesti jo niin paha...

1:54 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Potterista en tajuu mitään, eikä oo minkäänlaist kiinnostusta alkaa kiinnostuakaan. Mutta Viiru ja Pesonen tulee joulun alla elokuviin ja sen tahdon nähdä. Eli etsintäkuulutukseen; jos sulla on Helsingissä pirpana, jonka haluat lähettää kyseiseen pätkään, niin täällä täti, joka haluaa sinne pirpanan mukaan... Yksin mennä, ehkä kynnys liian korkee. Katsojien keski-ikä varmaan siinä viiden hujakoilla :) Niin ja tämän nimimerkin taakse kätkeytyy reipas täti-julie, ei mikään petoviili markku 57vee.

3:38 ip.  
Blogger kispe said...

Mee täti.julie Lipposen Paavon kans. Se näköjää tykkää lasten leffoista.

1:21 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

No se paavo onki iha hobitti. En mee sen kaa... mä haluan jonku pirpanan sinne mukaan.

3:31 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Niin ja se paavo oli käynny kattoo just sen saamarin potterin, joka ei kiinnosta yhtään. Mä haluan nähdä Viirun ja Pesosen.

3:34 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home