eXTReMe Tracker

keskiviikkona, marraskuuta 09, 2005

Stickers, please?

Aahhahaahaa voi perkele. Tiedätte varmaan näitä autojen takaikkunois olevia iskulauseita, niinku "Nissan kestää" ja "Ladalla pääsee saatanan lujaa" jne. No tänään näin kyllä parhaan tähän asti. Semmosen Honda sitimaasturin takaikkunas oli iso tarra, jossa luki "Täysillä jeesuksen kanssa!".
Voi KUSTA :D

Kaikissa ruuissahan on nykyjään näitä "runsassuolainen" ja "vähäkalorinen" merkkejä, niin miksei vois samantein olla "pahanmakuinen" varotusta. Perkele kun menee vähiä rahojaan pillaamaan johonkin, mitä ei oo ennen koittanu ja sit se maistuu ihan perssiiltä. Voiko sillä perusteella edes vaatia rahojaan takas? Tää varotustarra olis paikallaan ainakin Fanta applelimeen ja Linkosuon ruisleipiin.

Nyt kun kerran kehkeyty oikei tarrateema, ni voisinki kertoa tarinan lapsuudestani. Kun Jyväskylässähän on nää suurajot ja penskana sit aina iha hurmios kerättii tarroja niiltä rallimiähiltä, kun ne niitä menopelejään rassas siinä lähiparkkiksella. No siellähä oli tiätty ulkomaanihmisiä kans ja äitee sit kerran opetti mulle, et sano niille "stiköös pliis". Ja minä poljin tukkahulmuten sinne parkkikselle ja reippaana tyttönä siinä lähestyin jotai autoo, jossa oli joku ulkomaan lippu kyljes. No sit ku se setä mua vilkas, ni enhän mä saatana muistanu mitä piti sanoo! No eikun tuulenlailla takas kotii kysyy äiteeltä, et mikäs se taikasana olikaan. No "stiköös". Ja eikun taas matkaan. Tällä kertaa muistin tän kyseisen sanan ja voi sitä tarrojen tulvaa!
Pari vuotta myöhemmin hämmennyin lievästi, kun enkun kirjasta tuli vastaan sana sticker. Aijaha. Noniin.

8 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Ja taas tehokkaana työpaikalla! Sitruunateetä naamaan ja päivän tärkeimmät hommat ekaks. Kaverilla oli ovessa sellanen mukava teksti. Nyt täytyy tota pääkoppaa oikeen rassata että muistais.. "Mainokset ja muunkinlainen propaganda kielletty. Pelastus ei kiinnosta. Kaupustelijat ammutaan." Siin kämpässä sai olla ihan rauhassa.


LEMMY

7:32 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

Niin unohtui se tärkein. Kun täällä noi kakkajutut on vähentynyt niin kannan korteni kekoon. (ontuva vertaus)No yöllä kuiteskin pakki esitti vastalauseen kesken unien ja mä kolmen aikaan sit pari keikkaa vessassa tein. Osui käteen se sama Pirkka lehti. Ja ei kun niksipirkkojen kimppuun. On ne kyllä eri näppäriä niitä keksimään. Ja joku noista vielä maksaa jotain. Nehän on ihan järjettömiä ja keskellä yötä varsinkin. "Jos olet samankokoinen kumppanisi kanssa niin säästätte paljon kun on yhteiset lenkkivaatteet" Hyi helvetti! Tossa on kyllä taloudellisuus huipussaan...


LEMMY

7:41 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

joo ja siihen tzatziki-raejuusto purkkiin ja semmonen. siis raejuusto on hyvää ja tzatziki on hyvää, mut ku ne kaks pistää yhteen, niin lopputulos on jotain aivan karmivaa. yhhyyh.. nousee melkein pala kurkkuun kun edes ajattelee.

8:45 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

No loinen lopettaa

LEMMY

11:51 ap.  
Blogger kispe said...

Eipäs nyt kuulkaas. niin.

4:50 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Samaa mielen puolta ton applelimen suhteen. Piti tarkastaa et oliko käteen sattunut sittenkin oudosti jääkaappiin eksynyt pesuaineputeli... Yrk!

Mintsi

11:48 ap.  
Blogger kispe said...

Näin on. Se puteli ei kyllä enää eksy mun jääkaappiin! hyihyi!

5:48 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

haha, blogikommenttiblogi on syntynyt!

1:01 ap.  

Lähetä kommentti

<< Home