eXTReMe Tracker

maanantaina, marraskuuta 07, 2005

Ihmetellääs taas vähä

Moi. Johan oli taas viikonloppu. Perjantaina oltiin akkeleitten kanssa niin saatanan juovuksissa, ettei taas mitää järkee. Ja koodit rokkas niin perkeleesti! Käväsin myös skiexpossa, voi kristus mikä kiima onkaan taas päästä lumille!

Kun nyt tuossa tänään kurvailin uudella, hienolla menopelilläni pitkin maakuntaa, ni voi saatana. Mikä perkeleen pakko ihmisillä on sateella ohittaa moottoritiellä ja tunkee sit samantei takas sille oikeelle kaistalle. Siihe 10m ohitetun ajoneuvon eteen? Vittu kun siinä on sitä vapaata kaistaa Helsinkii saakka, ni onko se pakko tulla sotkee mun Kliiån tuulilasi niillä roiskeilla?
Jos olis kakkatykki, ni ampuisin niitä samantein takaikkunaan.

Sitä oon kans miettiny, et miks autoissa ei voi olla se pyyhkijöiden huiskintanopeudensäätö portaattomana? Sehän on AINA joko liian hidas, tai liian nopee.
Toinen mitä oon ihmetelly on ne sisäilman puhallussuunnat. Et Kliiåssaki voi valita 5 eri suuntaa, et ikkunaan ja koiville ja sormille ja näistä yhdistelmiä. Kaikki muut ilmansuunta-kombinaatiot sieltä kyllä saa puhaltumaan, paitsi just se oleellisin, eli ikkunaan ja sormille. Anteeks kuka vittu tarvii jotain ikkuna-jalka lämmitystä? Jos varpaat on jäässä, ni taatusti sormet on vielä 2 kertaa enemmä.

Niijoo, nyt kun on se aika vuodesta et joulukoristekausi alkaa, ni eikö siihenki vois olla jotain ohjesääntöjä. Kun se nyt kuitenkin on nimenomaan joulukoriste, ni sit jengi ripustelee niitä kuusenkoristeita pitkin parveikkeitaan ihan päin vittua. Et kun siellä on tuhannen sotkussa se 30 metriä valokaapelia ympäri kaidetta, ni johan on somaa. Ja tärkeintä on tietty et on isommat ja enemmän ja eriväristä kun naapurilla.
Olisin laittanu tähä kuvan eräästä oivasta malliesimerkistä tuolla Tapsantorin lähellä, mut kamera on rikki.

9 Comments:

Blogger kispe said...

Seisoks sää se purkki ojos partsilla koko kauden? :)

7:37 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Vihon viimosia on ne vilkkuvat epilepsia valot... yritä siinä sitten nukkua, kun naapurissa sen seittemän erivärivaloa vilkkuu uuden vuoden puolelle...prkl sanon mä!
-julie

11:40 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Ensin täytyy hoitaa tää huviosuus ja sitten varmaan hakea kahvia ja innon jo laannuttua laistaa niistä töistä lounaaseen asti =) Tämähän ei taas mihinkään kuulu, asiaan LEMMY hyvä.

Nii joskus kun ihan Turun keskustassa asuin, niin vastapäätä asui jotain karvakäsipitsanpaistajia (ehdoton yhdyssanaklassikko. Niillä oli parvekkeella ja sisällä valehtelematta 100 metriä sitä valopythonia kiertämässä kämppää. Sit oli samanlainen neonvalologo keittiön ikkunassa, kun jossain baarissa tiskin takana. Sinne olis kyllä jonkun naapuripoliisin pitänyt mennä kertomaan vähän joulun sanomaa ja kertoa niille et se kämppä näytti joltain Amsterdamin huoratalon ikkunalta. Miten siellä joku voi nukkuu ees yöllä, kun se saatana loisti verhojen läpi kadun toiselle puolelle?


LEMMY

7:43 ap.  
Blogger kispe said...

Epilepsia-stropot rox! Ja niin siis joulukoristekausihan kestää helposti tonne maaliskuulle. Turhahan niitä on heti vuodenvaihtees pois ottaa, kun on kerran hienosti ne saanu ripustettua.

Ja hyvä Lemmy, asiat tärkeysjärjestykseen! :)

8:22 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

Ja tarkemmin kun aattelen, ni jäi ne eväätkin sitten kotiin. Voi ristus tätä päätä. =) Eli se siitä lounaasta. Nyt sit täytyy johonkin lähteä. Sit siin käy niin ettei millään viittis enää takas töihin tulla, kun maistaa hetken vapautta.

LEMMY

8:41 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

Nii siis juljuserna piretää roikkumas pihakuusessa vähintää juhannuksee asti, näi kaupunkialueella (no ei tätä kyl kaupunkialueeks voi sanoo, toss on Irjalan entinen sikala 200 metrin päässä) ne käy juhannuskokosta.

Ja se jälkee niitä ei sit enää kannata ottaa poiskaa ku joulu o jo puale vuare päästä...

Joku e-stropoista tehty vilkkuva joulukuvaelma, tyyliin "P. Punakuono pökkii takaapäin P. Ruskeakuonoa", juhannuksena tua vaa lisää pössis-pisteitä naapureitte silmissä...

9:29 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

En mä sua císta karvakädeks tuomitse =) Mä en tykkää sellasista vilkkuvista monivärisistä jenkkihärpäteistä. Mä tykkään yksinkertaisesta ihan normaalin värisistä valoista ja hautakynttilässäkin pitää olla jouluna lasinen lasi, eikä mikään muovinen mehulasi mistä ei näy ees se kaunis liekki läpi. Siellä ne muoviset palaa ulkotulena kun selkänsä kääntää. Sun tarvii ottaa siitä illalla kuva ja laittaa se vaikka sivulles. Varmasti se kaunis kyllä. Että sellanen tilaus tällä kertaa =)

LEMMY

9:34 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

Mulla taitaa olla samoja onkelmia ku LEMMYllä.. Piti vielä tosta autonillityksestä jotain... Joo sen takii niissä puhallinsuuttimissa o se varvas-tuulilasi yhristelmä et ku lämmi ilma nousee ylöspäi, right? Nii samal ku tuuletat kiimahöyryjä pois ikkunoista alkaa sisäilma lämmitä ja kuivaa alhaaltapäin. Tai jotain...

Ai sää oot siirtyny rantskalaisee... Kato, Zitikan tsee vitosessa o semmone automaattine tihkukytkin. Eli lärpäkkeet huiskii vaa, jos sataa. Siis niinku periaatteessa. Käytäntö on sit jotain iha muuta. Käytäntö o sitä et ne pyyhkijät saa jatkuvasti hepulia tai jotain. Automatiikan tunnistin on siinä keskellä ylhäällä, taustapeilin kiinnikkee "nurjalla" pualella, eli kohassa mistä sit kukaa ei koskaa kattele ulos - jos vastaantulija roiskasee schmekmat lasii vaa kuskinpualelle ja/tai klasin alapualeen nii eihä ne automaattivinkkarit toimi. Tai sit ruisku lentää sinne keskelle lasia ja vinkkarit alkaa hinkata kuivaa lasia gumit kuumana. Sama ilmiö iskee ku auton katolla o vettä syystä tai toisesta (sateella?) ja jartsaat liikennevaloihi - katolta tulvahtaa koskena vettä tunnistimee ja taas mennää.

Onkelma o se et muuta tihkuasentoo pyyhkijöis ei oo muuta ku toi tomaattiasento...

Ai nii jos portaatonta säätöö kaipaat nii taikasanat on Sköödä, Kansanauto tai Auti. Nii ja se entinen Epsanja viiatti.

9:42 ap.  
Blogger kispe said...

Ooh! Johan tuli autotiatoo. Mää kyl vähä arvelinkin et jossain kaaroissa vois olla jo hienostuneempaa välineistöö.
Ja joo, nyt on ranskan patonki alla. Ponsuur vaan!
Cista, onks vapauden patsaalla karvaset kädet? hohoohohoo

11:12 ap.  

Lähetä kommentti

<< Home