eXTReMe Tracker

tiistaina, marraskuuta 08, 2005

Niingo XXX. Jes.

Nohooni! Pääsen taas lempiaiheeseeni. Eli olimpa tuossa taas salilla. Tällä kertaa siinä kentällä oli sit samalla menossa joku leveempi perseisten jumppatuokio. Ja voi tsiisus kraist! Se ohjaaja oli niin piripinnassa raskaana kun voi vaa olla. Mitä helvettiä semmonen jotai jumppaa vetää? Pieni mongoloidi sielläki tulossa, kun penska vetää siellä siksakkia, napanuora kolmeenkertaan kaulan ympärillä. Tosin voitte nyt tietty kuvitella, kuinka erinomaisen rankkaa ja hikoiluttavaa semmonen jumppa onkaan, kun jumppamaikan koivet viuhtoo yhtä vinhasti, kun jollai laiskalla kamelilla.

Mää tuos joku aika sitten manasin, kun joku saatanan impesilli oli särkeny meiän hissin peilin. No se nyt on saatu viimein korjattua, ni vittu nyt meillä ei oo ulko-ovessa kahvaa. Perjantaina se siitä hävis ja saatanan kätevä tulla sisälle, ku joutuu tunkemaan sormiaan joko sinne kahvanreikään, tai ujuttaa kynsiä sinne oven väliin. Joku nikkari oli sit tänää laittanu siihe semmosen naruviritelmän, et siitä pysty vetämään. Pärkele, mitähän seuraavaks.

6 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Elämää Hervannassa. Häh häh.

No. Ei se aina ihan täällä Kalliossakaan herkkua oo.

5:10 ip.  
Blogger kispe said...

Elämä hervuudis on AINA herkkua. Älä ala sieltä kallioilta huutelee..
nii!

5:41 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Eiks siit peilin rikkomisesta tullut seittemän vuoden epäonni. Hähää, siel on sit joku jatkuvasti tästä eespäin rikki =)

No silloin kun asuin kans ihan keskustassa, niin siin talossa asui yks narkkari millä oli ihan peritty kämppä. En tie mikä suppermani siit sit aineissa tuli, mut ikään se ei sitä ulko-ovea muistanut avaimella avata. Tuli siit vierestä ikkunasta läpi verissään useita kertoja. Siit tulee muuten kohtuullisen mukava meteli keskellä yötä kun herra suvaitsi tulla kotiinsa.

No niin päivän tärkeimmät tuli tehtyä. Mitäs sit tehään? Kertokaa jo =)


LEMMY

7:40 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

Höh ei mitään ehdotuksia. No tarvii viihdyttää itseään. Mites sitä taas osasikin luimia kahvitaukoon asti tekemättä yhtään mitään. Yllättäisiköhän sitä itsensä ja olis oikeen aktiivinen työntekijä loppupäivän. Kävis ihan ite tuolta kyselee vastauksia et pääsis eteenpäin tässä sopassa. Kauheeta kun pitäis taas ottaa kantaa elämää vaikeempiin laskuihin. Mä mielelläni tyytyisin niihin vastapalloreaktioihin. Siin saa käyttää mielikuvitustakin. Laivat on perseestä!


LEMMY

9:25 ap.  
Blogger kispe said...

Pelaaksä Lemmy laivanupotusta työkses?
:)

10:43 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

Pinnalla yritän pyristellä sentään ettei mee vettä henkeen. Tänään muistin eväätkin ottaa mukaan. Eli lähti liikenteeseen päivä ihan mukavasti. Kävin ihan itse aktiivisesti kyselemässä ratkaisuja näihin ongelmiin. Ja perskules sain vastuksenkin. Just kun naputan tätä nii toinen tulee selittää jostain lämmönjohtavuuksista. Jos sit harkitsis työntekoa. Plaah lounasaika painaa jo päälle =)

LEMMY

10:57 ap.  

Lähetä kommentti

<< Home