eXTReMe Tracker

maanantaina, toukokuuta 01, 2006

Vappupano!

Noniin tersson!
Vappua tuli juhlisteltua ja ollaan selkeesti tultu vanhoiks! Enää ei taipunu kun kahen päivän settiin. Taakse jäänyttä elämää on ne viis-kautta-viitoset. Tosin nyt kun kaks päivää kuitenkin kerkes olla putkeen juovuksissa, niin veikkaan et ens yönä on tiedossa kyllä jonkun sortin Katsastusten yötä (tm).
Lauantaina oltii kattomassa Tiktakkia ja rokkenrouuuul! Lämppärinä siellä oli räp-artistit SI-yksikkö ja E-coli. Enskesän kovin hitti on muuten sit tän kyseisen kaksikon vetämä "Lainaa apinalle kampa". Sano mun sanoneen.

Tänäaamuna heräsimmä sitten tuolla keskustan uudessa tukikohdassa saatanalliseen kalkkeeseen. Eihän se auttanut kun lähteä vappumarssille kohti kosken rantaa.
Niinjoo ja sit toinen merkki vanhenemisesta oli toi tän päivän piknikki. Meillä oli jo kolmea eri sorttia patongin päällystettä. Ja NYT alko muuten varustelukilpa! Se on nimittäin ensvappuna kun me ollaan jo aamuseittemän aikaan siellä vetämässä lippusiimaa meiän paviljongin ympärille ja rekkalavalla tuodaan sitten tuulihattua ja piirasta ja sen kaheksaatoista sorttia dippiä ja salaattia. Munkit tietty paistetaan vielä siinä aamusti ja simat juodaan sit kristallista!

Niinjoo sit pitää toki palata vielä vähä Norjan tunnelmiin. Unohinkin kertoa Ruotsiottelun tulokset. No Suomihan sen vei!
Loppuvaiheessa tuli hieman epäselvyyttä, et onko viime vuotinen piste uusipiste kisassa vai ei. No lopulta luovuin hyvää hyvyyttäni viimesestä pistemerkkauksesta, kun Ruotsin kauden esitys oli muutenkin niin heikko.
Lopputilanne: Suomi 10 - Ruotsi 3.

2 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

huippua synttäriä!

ps. piknik-kilpavarustelu on parhautta

10:07 ap.  
Blogger kispe said...

joo nii kiitti

10:18 ap.  

Lähetä kommentti

<< Home