eXTReMe Tracker

sunnuntaina, toukokuuta 14, 2006

Keu keu

Juu tsilirimpsis taas.
Olimpa tuossa kotikonnuilla Jyväskylässä. Pesin oikei mattoja! Se se onkin hienoa hommaa, harmi vaan että puhti aina lopahtaa siinä vaiheessa, kun ne matot pitäs sitte vielä huuhtoa siitä sajppuasta. No haiseepa sitte enempi mäntysuovalle!

Kävin myös katsomassa populaarimusiikkia. Tätä tarjottiin Happoradion keikalla. Se on se Tavikset tahtovat tositeeveen -yhtye. Rokkenrouuul!

No sittempä samaisen yhtyen merkeissä vielä Seinäjoella ja sitten eikun Suomen Nurmoon hakemaan Kawasaki talvilaitumelta. Ja voivittu olikin sitte nautinto ajaa se menopeli Hervantaan. Muutenkin kiinnostus ajamista kohtaan oli aivan kymppi ja sitten onneks het Jalasjärven jälkeen (noin 120km Hervannasta) alko sataa rakeita.
Kristus että tekee muuten kipiää, kun paukuttaa pari kilsaa rakeita satasen vauhdissa. No sitten päättyi rakeet ja vuoroon tuli kunnon ukkosmyrsky. Vettä sato niin saatanasti, että autot pysähty tienpenkoille, mutta minä toki ajaaporhalsin vaan menemään. 70 kilsan päästä näky seuraavan kerran kunnolla taas visiiristä ulos. Ja voi vittu että paleli. Siinä ei paljo koreteksit auta, kun istut jääkylmässä vesipatsaassa sen puolituntia.
No onnionnettomuudessa: kawa löysikin jo eilen uuden omistajan! Eikä vituta yhtään, ettei tarvi enää ajaa.

Niijjaa, kun tosiaan vähän paleli sitten sen viimeset sata kilsaa, niin en tiedä oliko sillä Hämeenkyrössä bongatulla farkkusortsi-kulkijallakaan kovin lämmin. Ilmeisesti oli seikkailija lähteny torstaina terassille, kun oli vielä kesä ja kaikki.

No mutta, nyt ei oo enempää kertomista. Blokin pitäminenhän on ihan perseestä.

4 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Siis mähä en oo mopomiähiä - koskaa ollukkaa, mut muistan ku kaveri kerto teinisikiö-aikoina, et Honta Mankilla o kiva ajaa sateella, ku siihe satulalle reisiläskie välii kertyy kylmä vesilätäkkö ja sit SE (kyseessä siis miäspualine kaveri) lillii siinä lätäkössä koko matka Tampereelta Sääksjärvelle. Äiteensä kerto et nuariherra tärisi kylmähorkassa viä illalla saunassaki, sevverra kuulemma siappas m'naskuista...

Motskari? Juu kaara ittelles vaa.

10:00 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Kyllähän noita pyöriä pitelis, mutta ku vakuutukset maksaa vähä saatanasti täällä pohjosessa ja kesäki on niin lyhyt (mutta vähäluminen) ettei paljon kerkiä päristellä, jos ei sitten väkisen vetele räntäsäässä ja sit ku arska paistaa ni sit paahtuu ajovehkeissä ja perse hikoo.
Tarkemmin ajatellen ei tossa pyörän pidossa olekaan mitään tolkkua.
--> keltainenporssi.fi

10:04 ip.  
Blogger kispe said...

Joo olihan se välillä iha kivaki ajella. Ku aurinko paisto, ni teepaidas lasettaa.
Mut olkoho ny, lasetan sit suksilla.

Mut mä oonkin edelläkävijä, koska parin vuoden päästä moottoripyörät on NIIN OUT! hahahaha

11:08 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

who cares?

4:18 ap.  

Lähetä kommentti

<< Home