eXTReMe Tracker

maanantaina, heinäkuuta 24, 2006

Return to Herwood

Tadaa!
Täällä ollaan taas, Hervannan kansallismaisemissa.
Ja eikai tässä auta kun meriselitys, että missä sitä on taas luuhattu.

Ilosaari-rokkenrouli meni todella tyylikkäästi. Kaikki mitä käsiinsä sai, tuli juotua ja jurrispäissään mentiin perjantaista maanantai-aamuun. Sunnuntai aamupäivällä sattui reissun ainoa notkahdus, kun kisperssoni vaipui jonkun asteiseen talvihorrokseen muutamaksi toviksi männynjuurille. Mutta ei hädän päivää. Sieltä ystävällisellä suuhun osuneella potkulla neiti Kesäheinä heräteltiin taas menoon mukaan. hahaha

Se mikä noissa festareissa on aivan perseestä, on se tuonelan sotkeminen.
Mikä saatana se on ku festareilla ei tartte olleenkaa laittaa roskia roskii, vaa ne voi vaa jättää käsistää just siihe missä sattuu olemaan. Ja sitte vaa maanantaina kotio ja sinne jää se helvetin kaatopaikka leiripaikalle.
Kyllä sieltä minäkin sain kliion alta vielä kaivettua ne nakkikelmut ja kesägummit roskiin ennen kotiinlähtöä. Saatana nii!

No sittempä kävi vielä niin onnekkaasti että yks akkeli pääs vallan naimisiin tuossa viikonloppuna. Sielläpä pistettiin sitten jalalla niin saatanan koreasti.
Pidin siinä jurrispäissäni oikei jonkun puheenkin. Muistilappu oli yllättäen tippunut vessanpönttöön jo aikasemmin, joten sieltä aika lennokkaan lyhyellä rykäsyllä sitten selvittiin. Kai siellä tapahtui kaikkea muutakin mainiota, mutta en nyt muista.

Seuraavana ohjelmanumerona onkin nyt suunnitelmissa Ankkarock. Siellä voi sitten olla taas kädet ja jalat suht sikin sokin.
Nyt menen syömään potaatteja. Adios!

[edit]
NIINJOO: tänään se tulee! Pelinaisten uudet jaksot!
Neloselta. Kympiltä!
Jihuu!

6 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Hmmmm, suomalainen, ruotsalainen ja norjalainen menivät saunaan... ööö.. hmm.. he löivät vetoa siitä.. hmm.. *köhköh* niin siitä että.. *kilon poliisin pläräys* No joo.. hmmmm.. Onnea avioparille!!

Ahahahaa.

Tekmek

2:46 ip.  
Blogger kispe said...

hahahahaah!

juurikin noin kun oli puhettaki..
hahahaahha :D

Voin tulla pitää puheita kaikkien halukkaitten häihin!

3:44 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

mä löysin sunnuntaina siivotessani sen sun sun "puherungon" sieltä roskiksesta, otin talteen :)Voit sitten pitää sen puheen meille vaikka joskus uudelleen!

Ankkarokkiin sitten... mulla piti kyllä nyt alkaa se nenänvalkasu kuukausi, mutta kai tollanen pari viikkoakin riittää näin aluks?

-Lara

4:52 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Ilorokissa ei siellä sisällä ollu ees roskiksia, ei ollu muuta saumaa ku heittää roskat maahan. Aika kakkaa.

Harmi ku en tietoisesti nähnyt Kispe Kiisperiläistä. Tai no. Ehkä se on aivan hyvä..

11:55 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Ainaski rusirokissa nii oli iiisot roskapömpelit, mut nepähä ammotti tyhjyyttää keskellä yötäkin viälä. Tai siis, ei ne tyhjiä ollu, siälä nukku sisällä ihmisiä (niitä ne tais olla, vehkeen lemusta hualimatta). Vaikken taivaavvanha viä sillo ollukkaa, nii tuli miälee, että tässäkö se on se Suamen tulevaisuus...

Eli vinkkinä kaikille, jokka vaika keskellä päivääki sattuis urvahtaa sinne tantereelle, nii kannattaa kivuta omaan kivaan yksiöön nukkuu nii ei kukaa pääse vutaseen pääppöön =)

2:39 ip.  
Blogger kispe said...

Laura, joo voin pitää sen samaan puheen vaikka teiän häissä seuraavaks.. hehehe

Ja jasu, ehkä sä näin kiipseriläisen siellä tiedostamattas! Tosin mulla oli se hieno Hiihtokissa -paita päällä helpottamassa tunnistamista..
Ensvuona sitte taas!

Ja granne, kiitos vaan majoitusvinkistä! Epäilen vaan et teltta mahtuu vähä paremmin kliiån takapaksiin kotiin lähties..

9:19 ap.  

Lähetä kommentti

<< Home