eXTReMe Tracker

sunnuntaina, heinäkuuta 09, 2006

Kireitä pakaroita

Håblaa!
Heipähei, olen ollut MUMMOLASSA. Eli parhaudessa! Siellä lihapadat porisi ja perunamuussi ei loppunut koskaan! Se on vain silkkaa parhaimmuutta se.

Mutta sitten asiaan.
Näin tänään HYLKEEN Hervantajärvellä! Siihen se oli pikinit päällä rantautunu rantahietikolle. Voi hyvä jumala sentään. Eikö sitä syömistä voi jossain vaiheessa vähä edes rajottaa?

Nojuu mutta eilempä oli vallan mahtavaa. Olin kattomassa FMX-kisoja ja houli mouses että oli sälleillä muuveja! Se oli silkkaa hienoutta!
Kisan jälkeen join itseni valtavan hauskaksi ja kauniiksi Sahan terassilla.
Tänä aamuna en ollut enää niin hauska. Enkä kovin kauniskaan.

Niijoo kattelin sit tuossa telkkarista yleisurheilua. Siellä juostiin viestijuoksun Suomen mestaruuksista. Kysymys onkin, voiko mitään turhempaa olla? Voivittu siellä oli varmaan 70 eri sarjaa ja lajia. Niinku alle 17-vuotiaitten 4x300m ja yli 19-kilosten 4x800 ja sit yh-äitien 4x1500m ja voijeesus vaikka mitä!
Kas kun ei joku kuulanheittoviesti ja 4x maratooni.

Nythä tuolla o sitte menossa jalkapallofinaali ja vituttaa niin järjettömästi ku vähä hipasee hyvin treenattua jalkapallopakaraa, ni samantei siello iso mies kuolemaa tekemässä maissa ja sit tulee medihelit ja merijalkaväki saatana pelastamaan.
Jos suunnistajatki jäis joka osuman jälkee sinne sammalille kellimään ja huutamaan tuskaansa, ni tulisko ne sieltä mettästä koskaa pois? Ja kuka vittu niitä ny viittis sieltä edes lähtee keräilemään?

Ensviikolla voisinki sit Ilosaari-hengessä julkasta semmosen festarioppaan.
Siihen asti kudpai.

18 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Niitä viästisarjoja oli 31, ei 70... Olisha siä senjälkee näytetyillä Pihtiputkan keihäskarnevaaleillaki voitu järjestää keihäsviesti; ensi joku jamppa menee seisoon 85 metrin viivalle ja Tapio Korjus heittää keihään pystyyn sen rintakehää. Sit tää sama jamppa vetää keihään pois sternumistaa ja heittää sen päätykatsomoon, 3. rivillä, paikalla nro 83 istuvan Tero Järvenpään käteen, joka taas... Emmä keksi enempää.

Yhtä pimua muistan olleeni keräilemässä metästä - olisko ollu Pinsiön majalla rastit tai jotain. Jossai rytössä siinä itekki harhailin ku kuulin epätoivosta huhuilua; iha ihmise näköne nuari pimu, mitä ny toine jalkaterä sojotti vähä hassuun suuntaan. Onneks oli jo kännykät keksitty, saatii soitettuu apua tiän vartee. Mut se tuskin olis siältä poies tullu, jolsei joku olis kohalle osunu.

Mua ei kukaa koskaa kantanu pois kultatualissa, ite piti aina raahautuu rampana maalii... Ehkä olis ollu hyvä joku taluttamassa aikonaan pois metästä, saattas tänäpänä olla vähä ehjemmät kintut alla.

7:46 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

Täällä festarialueen laitamilla liikkuu ERITTÄIN tiukkalihaisia ja ruskettuneita miehuuksia. Kuskasvat äsken Bajamajoja.

Tää on oikeasti vuoden paras viikko kaupungissa, jossa varsin harvoin tapahtuu mitään.

KALJAAAAA!

8:26 ap.  
Blogger kispe said...

jesjes! tiukkaliha = paras liha!

Tulossa ollaan Joensuu! oujee

2:20 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Ja ilmat suosii Ilosaari-rokkaajia! Kävin testaamassa tässä männä viikolla leirintäaluetta (hmm...) ja voin kertoa, että siellä oli yks puhtaimpia vessoja mitä oon ikinä nähny!! Silloin tunsin suurta ylpeyttä kotikaupungistani :) Eli kakkelssonit hoituu ainakin siellä oikein hyvin. Ja syy miksi tämän kerron, on se, että ko. alue on rokkipaikan kyljessä kiinni. Ni.

Minttu

12:31 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

"Sisälläni roihahti tässä päivänä eräänä oikein kunnolla, kun luin eräästä lempiblogistani lauseen pikineistä ja hylkeestä rannalla."

http://nainenratissa.blogspot.com/

3:31 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Niin siis pongasin ton ylläolevan äsken. Kisse sua mollataan. Elä hauku enää läskejä.

Terveisin nti teknillinen mekaniikka

3:34 ip.  
Blogger kispe said...

Minttu, onkohan ne kuinka kauan Suomen puhtaimmat vessat, ku festarikansan kakkakellot alkaa kumisemaan lauantai aamulla..? haha.

Ja neiti tek.mek.
kiitos vaan tiedosta. Liityinkin jo kriinpiissiin ja lähen pelastaa hylkeitä pikineissä!

Läskeistä ei saa puhua pahaa, koska ei se oo niitten oma vika et ne joutuu syömään joka päivä 4 kismettiä ja pussin khipsejä!!!!

5:34 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

"Läskeistä ei saa puhua pahaa, koska ei se oo niitten oma vika et ne joutuu syömään joka päivä 4 kismettiä ja pussin khipsejä!!!! "

OK, kerron tuon frendilleni, jolle pelkän lääkityksen (ei huonojen elintapojen = ylensyömisen) vuoksi on kertynyt ylipainoa ja pyydän pysymään pois rannalta, ettei tähän asti fiksuna ihmisenä pitämäni kispe vaan häiriinny.

7:18 ip.  
Blogger kispe said...

hah jaha herne nenään vaan!
Onkse niin et läskeistä ei saa sanoa mitään negatiivista, koska niille voi tulla paha mieli?
Miksei kukaa tuu puolustaa podareita tänne, oon niistäki joskus sanonu jotai!

Minä en kyllä usko että kukaan muuttuu kunnon läskiks mitenkää muuten ku syömällä liikaa.
Ja se hervannassa nähty valas painoi taatusti vähintää 150kg.

En usko että se on tähän saakka fiksuna ihmisenä pitämäni anonyymin huutelijan mielestäkään kaunista katteltavaa.

11:00 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Laitappa vaikkapa anorektikko syömään kunnon annos kortisonia puolen vuoden ajaksi ensin alkuun ja katso sitten paljonko anorektikko painaa... ja vaikkei tuona aikana söisi mitään muuta kun noita pillereitä!

11:51 ip.  
Blogger kispe said...

Mitäs siellä nyt kiukutellaan?

Onks nykyajan liikalihavuus kortisoonin syytä?

12:35 ap.  
Blogger nainen ratissa said...

Minä lähinnä säälin todella lihavia ihmisiä. Heille yleisellä paikalla näyttäytyminen voi olla todella kova paikka ja monet hautautuvat koteihinsa ja lihovat vain lisää. Olet hemmetin fiksu likka. Olen pettynyt läskirasistisiin kommentteihisi, koska läskit ovat tällä hetkellä nettifoorumeiden vapaata riistaa, enkä olisi uskonut sinun moiseen alentuvan.

Tämän lisäksi joku ihan normaalipainoinen teini voi tekstiäsi lukiessasi kuvitella, että olet tarkoittanut häntä. Syömishäiriöihin taipuvaisen mielestä jo 55-kiloinen voi olla läski ja "hylje".

3:46 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

Voi äitee noita! Nyt vielä tekstarivalitukset samasta aiheesta kaikkiin iltapäivälehtiin, eikös vaan, niin on asia saanu varman huomion.. Pah ja pyh.

Maailman puhtaimmat wessat sijaitsevat todellakin aivan Laulurinteen (the festaripaikka) kyljessä, joten jos kakkakellossa on varoilmoitin ennen varsinaista kumahtamista, niin kyllä taatusti pitäisi ehtiä ajoissa. :)

Minttu

1:27 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

mä en ymmärrä mitä täällä nyt huudellaan. mun mielestä kispe heittää hyvinkin laaja-alaisesti kokolaidallisia kaikkien naamalle, että kyllä läskienkin sietää omansa saada;)

10:27 ip.  
Blogger kispe said...

Hahahhaahhaaa hyvä anonyymi!
Oiva kommentti -palkinto vois lähteä sinnepäin :))
Mainiota, että osa kuulijoista tajuaa pointin.
hihihi

Tottakai voi lähetellä toiveita, että kenestä ei sais kirjottaa. Mutta niitä toiveita ei taatusti oteta huomioon.


Ja minttu, kakkakello oli kyllä niin sekasin viikonloppuna, samoin kun kellon omistaja, etten oo ihan varma missäpäin sitä tuli käytyä toimittelemassa. Kiitoksia vaan tiedosta kuitenkin. Arvostan tuota elettä kovin.

12:29 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Eipä kestä! Mielelläni tuen toimitusten sujuvaa suorittamista siisteissä tiloissa :)

Toivottavasti otit kaupungin haltuusi.

Minttu

12:51 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

Voi heesus ristus!! Huomasin vasta nytte tän sun aiheuttaman kalapaliikin. On se kumma kun läskeistä hieman laukoo jotain totuuksia nii heti on perkele kaikenmaailman kukkahattutädit jeesustelemassa.

Missä viipyy norjalaisten, tanskalaisten, punttiheepojen, junppatyttöjen, lasten, kutojien ja virkkaajien, ulkkareitten, kainalokarvallisten ja muuten junttien miesten sekä bikinirajojaan ajamattomien naisten puolustajat??? Huhuu??

On se perkele kumma. Menkää salille.

iloisin terveisin nti EI

1:21 ip.  
Blogger kispe said...

Go Neiti Ei, go!

hahahahahaa

1:57 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home